Práce u RIXO.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
24.4.22 15:18

Práce u RIXO.cz

Dobrý den,

máte prosím někdo reálnou zkušenost s prací u RIXA? :) (náročnost, plnění plánů, provize..)

Děkuji za sdílenou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2326
24.4.22 15:31

Také mě zajímá. Mají pořád na jobs.cz, že hledají online prodejce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.22 15:36
@FraDeu píše:
Také mě zajímá. Mají pořád na jobs.cz, že hledají online prodejce.

Jsem již pozvána na osobní pohovor, tak zjišťuji jestli stojí zato to zkusit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.4.22 15:57

Budete volat lidem a prodávat jim pojištění

Dostanete nízký fixní základ a bonus do začátku a zbytek co prodáte…

• Citovat
  • Upravit
4
24.4.22 16:02
@ludmilaadamkova píše:
Budete volat lidem a prodávat jim pojištěníDostanete nízký fixní základ a bonus do začátku a zbytek co prodáte…

Dovolte abych Vás opravila. RIXO není prodejcem pojištění, ale pojištění pouze srovnává. Klientovi, který o službu SÁM projeví zájem (pomocí internetového formuláře), se poskytne srovnání nejvýhodnějšího pojištění. Prodejcem pojištění je poté banka, kterou si klient zvolí. :mavam: Jako fix uvádí 20tis. + 5 garantované prémie v prvních 2 měsících (což se mi zdá ok). Zajímal mě spíš názor někoho, kdo tam opravdu pracuje/pracoval a má tedy reálnou zkušenost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.4.22 16:04

@Luci965 stačí si přečíst zkušenosti lidí co tam pracovali :palec:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
24.4.22 16:06
  • Citovat
  • Upravit
4
24.4.22 16:11

@ludmilaadamkova
Ty mi tedy přijdou opravdu hodně vyrovnané.. ;) jsou spokojení a i ti nespokojení.. to sle ale všude. Proto jsem psala i sem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849
24.4.22 17:03
@Luci965 píše:
Dovolte abych Vás opravila. RIXO není prodejcem pojištění, ale pojištění pouze srovnává. Klientovi, který o službu SÁM projeví zájem (pomocí internetového formuláře), se poskytne srovnání nejvýhodnějšího pojištění. Prodejcem pojištění je poté banka, kterou si klient zvolí. :mavam: Jako fix uvádí 20tis. + 5 garantované prémie v prvních 2 měsících (což se mi zdá ok). Zajímal mě spíš názor někoho, kdo tam opravdu pracuje/pracoval a má tedy reálnou zkušenost. :palec:

Což je naprostá hovadina. Jasně že prodává. Z čeho by asi tak firma platila zaměstnance apod.? Prostě srovná a ty budeš mít úkol jím to prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat