Práce u RIXO.cz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce u RIXO.cz
Dobrý den,
máte prosím někdo reálnou zkušenost s prací u RIXA?
(náročnost, plnění plánů, provize..)
Děkuji za sdílenou zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Také mě zajímá. Mají pořád na jobs.cz, že hledají online prodejce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše:
Také mě zajímá. Mají pořád na jobs.cz, že hledají online prodejce.
Jsem již pozvána na osobní pohovor, tak zjišťuji jestli stojí zato to zkusit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budete volat lidem a prodávat jim pojištění
Dostanete nízký fixní základ a bonus do začátku a zbytek co prodáte…
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
Budete volat lidem a prodávat jim pojištěníDostanete nízký fixní základ a bonus do začátku a zbytek co prodáte…
Dovolte abych Vás opravila. RIXO není prodejcem pojištění, ale pojištění pouze srovnává. Klientovi, který o službu SÁM projeví zájem (pomocí internetového formuláře), se poskytne srovnání nejvýhodnějšího pojištění. Prodejcem pojištění je poté banka, kterou si klient zvolí.
Jako fix uvádí 20tis. + 5 garantované prémie v prvních 2 měsících (což se mi zdá ok). Zajímal mě spíš názor někoho, kdo tam opravdu pracuje/pracoval a má tedy reálnou zkušenost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova
Ty mi tedy přijdou opravdu hodně vyrovnané..
jsou spokojení a i ti nespokojení.. to sle ale všude. Proto jsem psala i sem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci965 píše:
Dovolte abych Vás opravila. RIXO není prodejcem pojištění, ale pojištění pouze srovnává. Klientovi, který o službu SÁM projeví zájem (pomocí internetového formuláře), se poskytne srovnání nejvýhodnějšího pojištění. Prodejcem pojištění je poté banka, kterou si klient zvolí.Jako fix uvádí 20tis. + 5 garantované prémie v prvních 2 měsících (což se mi zdá ok). Zajímal mě spíš názor někoho, kdo tam opravdu pracuje/pracoval a má tedy reálnou zkušenost.
Což je naprostá hovadina. Jasně že prodává. Z čeho by asi tak firma platila zaměstnance apod.? Prostě srovná a ty budeš mít úkol jím to prodat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit