Práce u rodičovské

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
7.9.17 07:45

Práce u rodičovské

Dobrý den,

chtěla bych pracovat při rodičkovské dovolené, jen nemohu najít žádnou práci, která by nebyla např. plnění obálek atd… :(. Jako být na ROD - a mít takový peníze je hrozný, proto bych byla strašně ráda za každou radu, děkuji moc ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
504
7.9.17 08:05

Nešlo by nabídnout nějakou výpomoc zaměstavateli, kde jsi byla před rodičovskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.17 08:07

Co umíš? Prace z domu je hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
7.9.17 08:11

Ahoj, nevím, co jsi před RD dělala za práci, ale pokud to bylo něco odbornějšího, zkusila bych se poptat přímo ve Tvém zaměstnání, zda nepotřebujou nějakou výpomoc. Přecejen Tě tam znají a vědí, co umíš, tak mi to přijde jako největší šance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
7.9.17 08:35

Nepíšeš co umíš, jakou máš praxi..to je poněkud zásadní. Já si třeba přivýdělek na RD našla tak, že kamarádka, co pracovala ve stejném oboru jako já, odcházela na mateřskou, tak jsem šla na pár dní v týdnu do té firmy vypomáhat místo ní. Bonus byl, že si mě tam po rodičáku i nechali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
7.9.17 09:23

Hodně ženských si přivydělává úklidy domácností. Dá se časově přizpůsobit dítěti a hlídání.
Jsem na FB ve skupině našeho města + ve skupině maminek z našeho města a každou chvíli tam někdo poptává nebo nabízí úklid, žehlení, hlídání apod.
Kamarádka zase hlídá psy. To se dá i s dítětem. Dojde vyvenčit, nakrmí apod. Udělala si docela klientelu a jakmile někdo odjíždí na dovolenou, ona nastupuje.
Já si budu přivydělávat prací pro zaměstnavatele, ale to nejde u každého no.

píšeš málo informací, aby člověk relevantně poradil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.9.17 11:00

U zaměstnavatele pracovat nemůžu už jsem se ptala, dělám na Úřadu práce :?. Jinak umí cokoliv péct, šit dal se řict, že se naučím všemu. Jen jsem chtěla vědět, zda třeba někdo nemá zkušenost s prací z domu pro nějakou firmu, zda je to reálné nebo ne? Taky těch hlídání a úklidu je v mém okolí moc a už jsem to zkoušela… :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.17 11:12
@17Meggie píše:
U zaměstnavatele pracovat nemůžu už jsem se ptala, dělám na Úřadu práce :?. Jinak umí cokoliv péct, šit dal se řict, že se naučím všemu. Jen jsem chtěla vědět, zda třeba někdo nemá zkušenost s prací z domu pro nějakou firmu, zda je to reálné nebo ne? Taky těch hlídání a úklidu je v mém okolí moc a už jsem to zkoušela… :(.

Ano, mám zkušenost. Musíš sama oslovit firmy. Tady za Přerovem hledají někoho na šití potahů na kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat