Práce učitelky, není nikde místo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce učitelky, není nikde místo
Ahoj holky, jsem už zoufalá hledám místo učitelky buď na střední škole nebo na 2. stupni ZŠ. Poslala jsem několik životopisů a buď mi ani neodpoví nebo mi napíšou, že místa už mají obsazená. Už jsem z toho otrávená. Mám DPS a aprobaci na přírodní vědy (ekologie, přírodopis, chemie) a pak na SŠ ekonomie. Vážně nikde učitelky nepotřebují? Děkuji za povzbuzení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@Novauca píše:
Ahoj holky, jsem už zoufalá hledám místo učitelky buď na střední škole nebo na 2. stupni ZŠ. Poslala jsem několik životopisů a buď mi ani neodpoví nebo mi napíšou, že místa už mají obsazená. Už jsem z toho otrávená. Mám DPS a aprobaci na přírodní vědy (ekologie, přírodopis, chemie) a pak na SŠ ekonomie. Vážně nikde učitelky nepotřebují? Děkuji za povzbuzení.
potřebují - ale asi ne tvé aprobace.
A také záleží na regionu.
Třeba v MSK poptávka po místech učitelů výrazně převažuje nad nabídkou.
@renduli píše:
A také záleží na regionu.
Třeba v MSK poptávka po místech učitelů výrazně převažuje nad nabídkou.
hm škoda, že nejsem tedy v MSK
hledám v Praze a kde nic tu nic.
@Novauca píše:
hm škoda, že nejsem tedy v MSKhledám v Praze a kde nic tu nic.
tak hledej i kolem…
@neumisa píše:
tak hledej i kolem…
asi to zkusím, sice se mi nechce hodiny dojíždět, ale zase učit na malé škole musí být super.
@Novauca píše:
asi to zkusím, sice se mi nechce hodiny dojíždět, ale zase učit na malé škole musí být super.
no buď můžeš mít práci za cenu dojíždění nebo můžeš být bez práce. Když budeš trvat jen na Praze, tak prostě práci sehnat nemusíš. Já dojížděla 6 let, než jsem sehnala práci v místě.
Přidej se do skupin na FB, denně je tam mnoho inzerátů.
Jinak já posílala cv v dubnu a ozvala se jedna škola, že si ho zakládají, jinak ticho po pěšině..
- Upravit
@Novauca píše:četla jsem to v rychlosti
Jo, jasně. Tuhle výmluvu na děcka nezkoušej… Rozcupujou tě a budeš za blběnu.
@SAJ píše:
Jo, jasně. Tuhle výmluvu na děcka nezkoušej… Rozcupujou tě a budeš za blběnu.
prosím Tě, přišla jsem si sem pro radu, ne pro hnidopišství. Kdybych měla opravovat každou učitelku, kterou jsem za svůj život potkala, nebudu dělat nic jiného.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat