Práce v albertu a rozdělení směn
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
práce v albertu a rozdělení směn
Nepracujete některá v supermarketu albert? Zajímalo by mě, zda je možné domluvit směny, měla bych tam nastoupit od září. Jde o to, že ve středu chodíme na cvičení rodičů s dětmi a nerada bych o to přišla. Jinak mi směny nevadí, hlídat bude babička, ale tu středu odpoledne bych fakt potřebovala volnou, myslíte, že to jde domluvit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@bony58 píše:
Nepracujete některá v supermarketu albert? Zajímalo by mě, zda je možné domluvit směny, měla bych tam nastoupit od září. Jde o to, že ve středu chodíme na cvičení rodičů s dětmi a nerada bych o to přišla. Jinak mi směny nevadí, hlídat bude babička, ale tu středu odpoledne bych fakt potřebovala volnou, myslíte, že to jde domluvit?
záleží na vedoucí oddělení.
Mně vycházela vstříc, psala jsem jí komplet celý měsíc, jak můžu.
- Citovat
- Upravit
Myslím, že by ti s tím mohli vyjít vstříc, když nebudeš vymýšlet další „ale“…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bony58 já v Albertu dělala vedoucí se mě sice ptala jak se my směny hodí, aby jsme se s mužem vystřídali u syna, ale nakonec se stalo že mi zavolala nebo řekla v práci a já řešila hlídání po různu. Takže těžko říct vyjít vstříc ti může ale jak nebude mít lidi tak budeš mít smůlu
- Citovat
- Upravit
@Mrs. S píše:
@bony58 já v Albertu dělala vedoucí se mě sice ptala jak se my směny hodí, aby jsme se s mužem vystřídali u syna, ale nakonec se stalo že mi zavolala nebo řekla v práci a já řešila hlídání po různu. Takže těžko říct vyjít vstříc ti může ale jak nebude mít lidi tak budeš mít smůlu
ale jo, s tím počítám, ono to asi kazdý den nebude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bony58 ono se to u nás celkem pak rozmohla a byla jsem tam víc než doma, taky místo 6hodin, jak jsem to měla ve smluve, jsem dělala 12-14hodin, počítej s tím že to se taky muže stát ![]()
- Citovat
- Upravit
Kdysi to slo, ale jelikoz ma Albert velky nedostatek zamestnancu, tak iz asi tezko. Mozna mesic dva ti vyjde vstric, na delsi dobu to ale nevidim.Ja tamodtud nyni utekla, uz marodim tri mesice a pote davam vypoved.To,co se tam ted deje…hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka tam dělala (zpočátku byla zaměstnaná na HPP, pak propouštěli pro nadbytečnost, poté ji vzali na brigádu) a velmi nadávala jelikož měla malé děti a dostávala nejhorší směny - přitom další brigádnice - svobodná měla ty lepší. Jednalo se jí o večerní jednu hodinu. Vstříc ji nevyšli nikdy. Ale hodně to bude i vedením.
A třeba práce na x-hodin měsíčně je každý měsíc hodně překročena.
Inko, kvůli osobám, které mi daly info.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den já mám nastoupit ted' kolem 21.prosince 2018 do Albertu v Blansku bud' budu u zeleniny, nebo kdyby mi to nešlo tak bych mohl vybalovat zboží ve skladu prý ale jsem z Boskovic a u nás je to s tou prací dost na prd tak budu dojíždět do Blanska. Ale zatím na dohodu na zkušenou to chápu a pak v lednu by mi dali HPP, ale je možný kdo z vás tam dělal at' už jako prodavačka nebo skladnice domluvit si směnnu jednu jen ranní? Jako ne že bych dvě nezvládl aji jo, ale tam jde o to v těch večerních hodinách že člověk bude pomalu hodinu čekat než dojede bus zpátky do Boskovic a půl hodiny než sem dojedu proto se ptám jestli by bylo možný třeba domluvit to na jednu směnnu nebo měli by s tím problém? Pokud by mě tam vůbec v tomto případě zaměstnali má i s tímto někdo podobnou zkušenost?
- Citovat
- Upravit