Práce v DEK - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
jablickovykolacik
4.2.25 19:29

Práce v DEK

Zdravím dámy a možná i pánové :D

Manžel se hlásí do firmy stavebniny DEK. Podobná diskuze už zde je, ale není aktuální, proto bych se Vás ráda zeptala, jaké máte zkušenosti s touto firmou.

Na pohovoru mu bylo naslibováno spoustu zajímavých věcí, ale moc se nám tomu nechce věřit, kór po recenzích na Atmoskopu a zde…

Předem děkuji za Vaše komentáře :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8368
4.2.25 19:42

Známý tam pracuje a vůbec si nestěžuje jak na praci tak na kolegy - podrobnější info bohužel nemám. Ale samozřejmě, velkou roli hraje i ten kolektiv, kdyby to tam nefungovalo dobře tak by se tam necítil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.25 21:20

No, záleží co by dělal. Je to tam dril a na psychiku náročnější. Osobně jsem tam byla pár měsíců s momentálně jsem u jejich nejznámější konkurence. Teď hledám něco úplně jiného, nechtěla bych pracovat ani u jednoho tohoto zaměstnavatele. Nesouznim s jejich politikou.
Za mě tak velká firma ne, člověk je tam jen číslo a vždy nahraditelný, ať dře do úmoru, nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
5866
5.2.25 10:21

Za mě lepší PRO-DOMA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 13:29
@Paola21 píše: Více

Pro Doma je otřesná. Člověka tam sedřou z kůže a když se mu to nelíbí, tak ať táhne. Nastoupí místo něj Ukrajinci.

• Citovat
  • Upravit
10819
5.2.25 13:31
@jablickovykolacik píše: Více

No a ma ty zajimave veci ve smlouve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.25 22:40

Ahoj, pracuju v DEK par mesicu…a za me pristup lidi super, ALE domu chodim twda uplne vyšťavená a málokdy se mi povede skončit včas…vetsinou byvam prescas, protoze to mnozstvi informaci a prace proste nestiham…mozna je to tim, ze jak je clovek novy a jeste ten jejich system neumi, tak mu vse dele trva, ale i tak uvazuji o odchodu…pokud ma clovek pevne nervy a vuki se ucit, tak ok..ale at pocita s tim, ze prvni rok pro nej bude masakr hlavne psychicky…ja chodim od 6:30 a koncim v pul 4…a za celou tu dobu nestiham vse, co bych mela i presto, ze se nejdu pomalu ani vycurat…zalezi ale i na pozici…jako skrz kolektiv a atmosferu doporucuji na 100%..ale co se tyce mnozstvi informaci, prace a hlavne studia toho jejich systemu, tak to je na Bohnice🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat