Práce v Dráčiku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Dráčiku
Holky má některá z vás zkušenost s prací v Dráčiku, chci tam poslat životopis, ale nevím jaké jsou tam platové a pracovní podmínky. Prostě jestli je to dobrá práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Promiň, ale zbytečně hledáš zkušeností když tam teprve posílaš životopis..a v dnešní době hledat prací podle platu a prac. podmmínky…
Já jsem do dračíka posílala životopis 2krát a ani se neozvali a moc velkej plat neslibovali a nerozhodovala jsem se podle platu a prac. podmínek to už se ani nerozhodují…
- Citovat
- Upravit
@anubis25
Souhlasím, ono je to dneska moderní
Pokud to není nějaká firma, kde dělají „nekalé praktiky“ či nějaký „no name“ - třeba práce na ŽL s důvodem „ono je super zaplatit x% mzdy státu na daních, pojištění“ - možná se to nelíbí jen mě, protože já chci smlouvu na HPP.
Ale jinak poslat životopis (jo jsou to osobní údaje no), dojít na pohovor, i druhý a pak si říct „o čas na rozmyšlenou“. Já třeba požaduji zkušebku a i tam je možnost odejít hned.
Před pohovorem si říct „chci tolik“ a najít si minimum ka který budu pracovat, v případě střídání zaměstnání je to tolik c mám teď, příp. o něco míň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím, že by to tam bylo něják výrazně špatné, ale ani dobré… já jim tam životopis poslala dvakrát, ale vždy v takový zmatený době pro mě, že se mi sice na oba dva pokusy ozvaly, ale na jeden na mail, kdy jsem si toho všimla jak to dva tři týdny nebylo aktuální a pak mi volala a domluvily jsme se a já guma si taky vzpomněla až za tři dny že jsem tam měla být… no mrzí mě to, že je to jediná fma kde se mi to stalo a hned dvakrát, takže bohužel já už jim tam životopis posílat nebudu, ale nestát se mi to tak bych to určitě zkusila a dovíš se nejvíc asi až jestli tě vezmou… každopádně bych nepočítala s tím, že tam zbohatneš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za názory, ale já nečekám že tam zbohatnu, hledám práci, protože tam kde dělám teď je to dost blbý tak bych nerada vlezla do toho samého né snad horšího. Chtěla jsem konkrétní zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adgamka píše:
Díky za názory, ale já nečekám že tam zbohatnu, hledám práci, protože tam kde dělám teď je to dost blbý tak bych nerada vlezla do toho samého né snad horšího. Chtěla jsem konkrétní zkušenosti.
no zlato, třeba budeš mít štěstí, ale od dob, co firmy přestaly zaměstnávat lidi a začly využívat HR „lidské zdroje“ je to víceméně všude z deště pod okap… pokud neděláš v bambuli, tam jsem byla na pohovoru a vůůůbec mě nemrzelo že mě nevzali i když nabídka na kupu přesčasů za 55,– kč(a to mám pocit, že hrubýho
) na hodinu mě opravdu neoslovila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi v Bambuli nedělám, ale mám v podstatě to samé platové ohodnocení jakés popsala. Proto zjišťuju jak to chodí jinde. Teď mně zaujal inzerát na Dráčik tak proto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, má prosím někdo čerstvé informace ohledně platu na pozici Zástupce vedoucí? Nechápu, proč tyto informace nemůžou napsat přímo do inzerátu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla na pohovoru (ale v covidu) a vzali mě asi. Ale s tím, že jsem tam měla chodit týden zadarmo pracovat na zkoušku. Na pohovoru bylo tenkrát asi 15 lidí. A bylo to před vánoci. Takže kdyby tam každej uchazeč týden pracoval na zkoušku, tak mají pokryté vánoce zadarmo. Firma na mě neudělala dojem.
Ale na zástupce vedoucí to může být fakt o něčem jiném. (Brno)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit