Práce v Dubaji
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Irena Novakova
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
12.6.22 19:30
@Irena Novakova píše:
Zdravím, mám tu někoho kdo žije a pracuje v Dubaji? Jezdím tam pravidelně na dovolenou už 6 let a vždy si říkám, ze tam zůstanu. Dnes jsem narazila na článek se slečnou, která tak prave pracuje a tak jsem se rozhodla, ze do toho půjdu. Chtěla bych tam pracovat v hotelu nebo v cestovní kanceláři jako delegátka - nevíte které české či jejich cestovky nabírají? Jaké ou všechny požadavky (mám maturu z hotelkovky) Otázka tedy zní, jak se tam dostat? Četla jsem, ze na vlastní pěst se to nedoporučuje, ze jsou od toho agentury…![]()
Prosím podelte se se mnou o všem potřebném
Občas nabírají Emirates, je to sice příbuzné tomu, co chceš, ale mají apartmány pro letušky a kontrakt na dobu určitou, pak muźeš prodloužit…
Jinak zkusit třeba linked in
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, mám tu někoho kdo žije a pracuje v Dubaji? Jezdím tam pravidelně na dovolenou už 6 let a vždy si říkám, ze tam zůstanu. Dnes jsem narazila na článek se slečnou, která tak prave pracuje a tak jsem se rozhodla, ze do toho půjdu. Chtěla bych tam pracovat v hotelu nebo v cestovní kanceláři jako delegátka - nevíte které české či jejich cestovky nabírají? Jaké ou všechny požadavky (mám maturu z hotelkovky) Otázka tedy zní, jak se tam dostat? Četla jsem, ze na vlastní pěst se to nedoporučuje, ze jsou od toho agentury…
Prosím podelte se se mnou o všem potřebném