Práce v JIPu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.1.13 20:29

Prace v JIPu

Prosim nepracujete nekdo v prodejne JIP Cash Carry? Mam moznost tam nastoupit jako pokladni prodavacka. Ale nevim jak to tam je. Pracovala jsem v Intersparu ale tady to bude asi jine. Jo a mela bych 9500,– hrubeho a premie 1500,–. Nevim jestli to neni malo. Dekuji za nazory a omlouvam se za anonymitu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
17.1.13 20:42

Zkušenost nemám, ale peníze mi přjdou směšné…ikdyž asi záleží v jakém regionu…co tady kolikrát čtu tak to jsou někde standartní platy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.1.13 20:43

No vzhledem k tomu ze mi vyslo 67 kc na hodinu tak mi to prijde malo tesco plati 78na hodinu aspon co jsem si vsimla. Mozna uz ty pokladni tam maji 80 na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
17.1.13 21:05

Záleží jak moc peníze potřebuješ a zda máš šanci najít jinou práci, lépe placenou. Můžeš být z regionu, kde není jednoduché o práci zavadit, nebo tě nevyhovují jinde směny…
Asi nic nezkazíš tím, když to zkusíš. Ve zkušební době můžeš kdykoli odejít, pokud by se našlo něco lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
17.1.13 21:09

Je to opravdu směšný plat :nevim: ale pokud nic jiného u Vás není, je to lepší než nic. Odkud jsi? (přibližně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 21:35

No tak to jsem dělala taky právě v tom Intersparu za 11000 hrubýho a myslela jsem, že za míň už to ani nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.13 10:21

Jsem z Usteckeho kraje a prace nic moc. Ja prave doufam ze by se ten plat casem zvednul. Budu driv ukoncovat RD a davat vypoved ve Sparu protoze tam ted nastoupit nemuzu a nevyhovuji mi sichty.

• Citovat
  • Upravit
334
20.1.13 14:30

Dělala tam jedna bývalá kolegyně z práce a odešla hned jak mohla, protože se dělala inventura a kdyby to nesouhlasilo tak to měli zaměstnanci doplácet tak nevím možná záleží na pobočce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.15 01:25

**Vubec nedoporucuji…Zamesnanci nemaj narok si vzit ani piti na pracovyste…a za jejich podminky tam nechtj pracovat ani Okrajinci a to uz je co rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat