Proč jsou prodavačky v DM milejší než jinde?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč jsou prodavačky v DM milejší než jinde?
Holky, odlehčené téma
Jsou prodavačky v DM fakt milejší než jinde, nebo se to zdá jen mně? Připadá mi, že a´t přijdu do jakéhokoliv DM, jsou tam příjemné ženské ve středním věku. Jinde jsou většinou mladé holky, keteré se tváří jak kyselá víteco.
Že by jim v DM líp platili? Nebo mají nějaké vstupní testy a zlé vyřadí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem někde slyšela že v DM mají poměrně pěkné platy na drogerii.. tak že by? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď když jsem četla název diskuze, tak jsem se nad tím zamyslela a máš asi pravdu, jsou tam hodně milý ženský ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna v pondělí mě jedna prodavačka v DM u nás pěkně vytočila ![]()
- Citovat
- Upravit
Jéé tak já přidám taky svou zkušenost, ale s jiným obchodem… Já hrozně ráda chodím do Camaieu
, jsou tam mladé holky, ale ještě ani jednou jsem nezažila nepříjemnou prodavačku, hned u vstupu tě pozdraví, celou dobu se usmívají, nevnucují se, ale rády poradí. A je pravda, že s tímto přístupem jsem se snad ještě nikde v obchodě nesetkala. V ostatních většinou moc neradí, jsou neochotný, zvlášť když vidí, že si věc brát nebudes… A taky jsem nad tím přemýšlela, proč zrvona v Camaieu jsou ve všech prodejnách super ženský ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyber v DM je velmi kvalitni, maji pomerne pekne zam. benefity a sefku, ktera lita po cele republice a dela kontrolni nakupy sama (cistota, srovnane a doplne e zbozi, znalost personalu, kde co je, schopnost poradit zakaznikum…) i prostrednictvim najmutych lidi ( test prijemnosti a ochoty).
- Citovat
- Upravit
@blorchi U nás jsou. Teď jsem omylem vlezla do jiné drogérky a ptala jsem se na makeup a ta holka mě sjela pohledem „proč na sebe ještě něco patláš, bábo, raděj už trénuj skok do rakve“ a řekla mi, „vzadu, to si najdete“. To se mi třeba v DM ještě nestalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V jedné dělají právě i takový mladý pipky, neochotny, nepříjemný… ![]()
Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nas ani do DM moc nechci chodit, obsluha neprijemna…
Příspěvek upraven 17.01.13 v 20:22
- Citovat
- Upravit
@Seizdra píše:
V jedné z olomouckých dělají právě i takový mladý pipky, neochotny, nepříjemný…
Třeba jsem měla kliku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vim já, tak kamarádka tam měla taky kartu, ale dostavali bod za 10kč nákupu.
A asi i jiné, ale víc nevím ![]()
Ale jinak si myslim, že to prostě třeba mají ve smlouvě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám zkušenost z Brna a taky dobrý, jsou tam mladší i starší a nikdy jsem neměla problém, jsou milé, ochotné poradit…tak to má být ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit