Proč jsou prodavačky v DM milejší než jinde?

36556
17.1.13 20:13

Proč jsou prodavačky v DM milejší než jinde?

Holky, odlehčené téma :lol: Jsou prodavačky v DM fakt milejší než jinde, nebo se to zdá jen mně? Připadá mi, že a´t přijdu do jakéhokoliv DM, jsou tam příjemné ženské ve středním věku. Jinde jsou většinou mladé holky, keteré se tváří jak kyselá víteco.

Že by jim v DM líp platili? Nebo mají nějaké vstupní testy a zlé vyřadí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
17.1.13 20:14

Proc, to nevim, ale u nas to plati take :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
17.1.13 20:15

Já jsem někde slyšela že v DM mají poměrně pěkné platy na drogerii.. tak že by? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158

Teď když jsem četla název diskuze, tak jsem se nad tím zamyslela a máš asi pravdu, jsou tam hodně milý ženský :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87

No tak v DM na Vsetine, mi teda mor prijemne neprijdou.

• Citovat
  • Upravit
Imane
17.1.13 20:17

Tak zrovna v pondělí mě jedna prodavačka v DM u nás pěkně vytočila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8781
17.1.13 20:18

Jéé tak já přidám taky svou zkušenost, ale s jiným obchodem… Já hrozně ráda chodím do Camaieu :pankac:, jsou tam mladé holky, ale ještě ani jednou jsem nezažila nepříjemnou prodavačku, hned u vstupu tě pozdraví, celou dobu se usmívají, nevnucují se, ale rády poradí. A je pravda, že s tímto přístupem jsem se snad ještě nikde v obchodě nesetkala. V ostatních většinou moc neradí, jsou neochotný, zvlášť když vidí, že si věc brát nebudes… A taky jsem nad tím přemýšlela, proč zrvona v Camaieu jsou ve všech prodejnách super ženský :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.13 20:19

Vyber v DM je velmi kvalitni, maji pomerne pekne zam. benefity a sefku, ktera lita po cele republice a dela kontrolni nakupy sama (cistota, srovnane a doplne e zbozi, znalost personalu, kde co je, schopnost poradit zakaznikum…) i prostrednictvim najmutych lidi ( test prijemnosti a ochoty).

• Citovat
  • Upravit
36556
17.1.13 20:19

@blorchi U nás jsou. Teď jsem omylem vlezla do jiné drogérky a ptala jsem se na makeup a ta holka mě sjela pohledem „proč na sebe ještě něco patláš, bábo, raděj už trénuj skok do rakve“ a řekla mi, „vzadu, to si najdete“. To se mi třeba v DM ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
17.1.13 20:20

V jedné dělají právě i takový mladý pipky, neochotny, nepříjemný… :nevim:

Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Roluda
17.1.13 20:21

Tak u nas ani do DM moc nechci chodit, obsluha neprijemna…

Příspěvek upraven 17.01.13 v 20:22

• Citovat
  • Upravit
36556
17.1.13 20:22
@Seizdra píše:
V jedné z olomouckých dělají právě i takový mladý pipky, neochotny, nepříjemný… :nevim:

Třeba jsem měla kliku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370

Co vim já, tak kamarádka tam měla taky kartu, ale dostavali bod za 10kč nákupu.
A asi i jiné, ale víc nevím :)
Ale jinak si myslim, že to prostě třeba mají ve smlouvě… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

Tak já mám zkušenost z Brna a taky dobrý, jsou tam mladší i starší a nikdy jsem neměla problém, jsou milé, ochotné poradit…tak to má být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.1.13 20:25

V Prostejove mame taky mily prodavacky v Dm.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie