Práce v kanceláři, co děláte?

23.4.24 16:39

Práce v kanceláři, co děláte?

Zdravím,

měl bych prosím dotaz na lidi, kteří pracuji v kanceláři. Co za práci přesně děláte?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14639
23.4.24 16:46
@Tomnov1377 píše: Více

Nejdříve vynesu kose, sesbiram hrnky, pak utru prach, stoly a vysaju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 16:47

Já se sem s dovolením připíchnu :D.. mě zajímá zase jaká práce u pc jde dělat se střední školou bez výšky.. ale jinak u kompu běžně ajťáci, grafici,.. mě zajímají ty další profese taky a jaká jsou očekávání zaměstnavatele. Já třeba nemůžu dělat fyzicky náročnou práci, proto to budu mít těžké

• Citovat
  • Upravit
23.4.24 16:53
@Anonymní píše: Více

Vlastně to mě zajímá taky. Co jsou takhle za práce v kancelářích kromě ajťáků, grafiků, call center a účetních :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 16:53

Teď pracuju na úřadu na podatelně, mám kvůli dětem poloviční úvazek. Před tím úřad práce - zpracovávala jsem projekty pro EU, Před rodičákem skladová účetní a provozní vedoucí firmy. Není to o škole, nikdy jsem vysokou nepotřebovala, dokázala jsem se prosadit i bez ní, ale vždycky jsem se sama vzdělávala, sama jsem studovala zákony, které se týkaly mé práce, sama jsem vyhledávala vzdělávací kurzy. Bez vysoké se dá dělat spoustu práce, bez znalostí ne.

• Citovat
  • Upravit
21637
23.4.24 16:55

Všechny pozice na úřadech, dále třeba personalistika, logistika, kontroling, marketing. To vše jsou kancelářské práce. A je jich mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
23.4.24 17:04

Personalisti, úředníci vseho druhu, stavaři - projektanti, architekti, geodeti, spravci silnic,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.4.24 17:11

Technik kvality

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
23.4.24 17:14

Project manager

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.24 17:22
@Anonymní píše: Více

Pracuju jako zpracovatelka vizualizací a technických dokumentů. Nemám ani dodělanou střední.
Práce s návody v několika jazycích, dělám vizualizaci projektů, kreslím technické a mechanické výkresy.
Není to jen kancl, jezdím na montáže po světě ( teď mateřská a HO) a dodělávám práci na místě podle aktuálního fyzického stavu zařízení.

Jde to, najít dobrou práci bez vzdělání, ale je pravda, že i štěstí mi přálo ( dohodil mi to známý) ale musela jsem ukázat že to zvládnu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.24 17:29

Pracovala jsem jako manazer reklamacniho procesu pro nekolik trhu - ridis performance vsech kanalu, vyhodnocujes data a prezentujes je, zadavas zmenove systemove tickety, predavas informace do vsech kanalu, ridis spusteni novinek..
Ted budu delat produktoveho manažera, starat se o urcity produkt, aby byl pro zakazniky atraktivni, pro firmu co nejmaržovější a aby vše bezelo plus odridit vsechny zmeny..
Taky jsem delala manazera zakaznickeho servisu - ridis team, aby fungoval a mel co nejlepsi vysledky..
Vsechno prace „v kancelari“ „u počítače“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.24 17:34

EHS Manager cca 2 roky.
Předtím dlouhou dobu EHS Koordinátor, interní audit.
Office pozic je mraky.

• Citovat
  • Upravit
74217
23.4.24 17:37
@Semtex píše: Více

To mají dobré. Nás by uklízečka zakousla, že si neumíme umýt a uklidit nádobí (hrnky, talíře atd.). Buď by měla nafouklou pusu nebo by udělala aféru u vedení, že si neumíme po sobě uklidit. Každopádně by to objela hadrou na stole, ale hrnek nikomu umývat nebude. Než opouštím pracovní místo, tak kontroluji, jestli jsem na stole nenechala hrnek a drobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
23.4.24 18:26

Mam strediskolske vzdelani a kdyz si vzpomenu na sve office pozice (vcetne brigád), tsk to byl organizační odbor na urade, call centrum, zakaznicky servis, a ted personalistika.
Na spoustu dalsich pozic se da vypracovat, zacit treba ve vyrobe, v udrzbe a casem se dostat na specializovane, administrativni pouice v danem oboru. Šikovnej údržbář to klidne dotáhne na maintenance managera nebo jiny sikovny dělňas na ředitele vyroby třeba i s ucnakem, kdyz není hlupák. A stejne dalsi pozice.
Nebo asistentské posty, pozice v nákupu, obchodu, dispečeři, logistici,… ve finale tech kancelarskych pozic zase neni tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
23.4.24 18:51
@Kelsey píše: Více

My to dáváme rovnou do myčky, když je pustena, tak na linku u myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat