Neschválili mi dovolenou, co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Říct tohle všechno nadřízenému a doufat, že ti dovolenou schválí? A pokud ne, tak ji zrušit. Co jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nejdříve jsi měla mít schválenou dovolenou od zaměstnavatele, teprve potom kupovat letenky apod.. Teď máš možnost buď dojednat dovolenou se zaměstnavatelem nebo zrušit dovolenou.
- Citovat
- Upravit
Pokud to nevyjde tak pres cestovku zkusit posunout termín…
u nás taky máme věčně málo lidí…pokud má takhle někdo zabudovanou zaplacenou dovolenou někde tak jde za sefovou a nechá si tu dovolenou od ní podepsat hned…takhle schválí dovolené max třeba 3 lidem ve stejném termínu a ostatní mají smůlu..systém kdo dřív přijde ten dřív mele…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proc ses nesla zeptat nejdriv sefa osobne, nez sis kupovala letenky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic s tím… ![]()
Uprosit zaměstnavatele nebo zrušit plány.
Při vší úctě - kupovat si napevno letenky a ubytování, aniž bys měla od zaměstnavatele schválenou dovolenou, to je velmi prostoduchý postup… a je úplně bezpředmětné, jak dlouho dopředu jsi o to žádala. Dokud není schváleno, jistého nemáš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to chtela dolozit písmene, ale zadosti přijímají jen on-line a ani po schválení nebo zamítnutí se stav zadosti o dobolenou nezmeni a je tam stale zazadano. Takze podle toho se ridit nemuzu, ptala jsem se jich a bylo mi receno, ze mam pockat jak to vyjde.
- Citovat
- Upravit
@BohunkaP Resit to 14 dni pred dovolenou nejde, v minule praci jsem s tim problem nemela, kdyz se to nahlásilo hodne dopredu
- Citovat
- Upravit
Pokud zaměstnavatel dodržel zákonnou lhůtu 14 dní, tak neuděláš nic. Zkusila bych poprosit, domluvit se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud ti už tenkrát řekli že máš počkat jak to vyjde tak bych už tenkrát s tou dovolenou úplně nepočítala a nic nekupovala…asi bych šla stylem last minute v případě že by ta dovolená vyšla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceŘekni že máš koupenou dovolenou a buď jedeš nebo dáváš výpověď. Pokud mají málo lidí a potřebují tě, tak ustoupí. Pokud ne, tak o dovolenou přijdeš ale jednak bych se nepřetrhla a jednak bych byla ráda, že odtamtud vypadnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych jim, že teda ok. A že podávám výpověď.
V takové práci bych být nechtěla.
Takovou dobu dopředu si to hlásíš a je s tím problém? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No… a tady ten problém máš - a nenaděláš s tím vůbec nic, zaměstnavatel postupoval v souladu se zákonem. Nikdo ti nic nesliboval, naopak tě upozornili, že máš počkat, jestli to vyjde.
Buď se přizpůsobíš nebo budeš muset změnit práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna7777 píše: Více
jako do kdy? sehnat za normální cenu letenky a ubytko, zkoordinovat chlapa a děti taky není jen tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
V praci jsem si zadala o dovolenou pul roku dopredu, žádáme pres on-line systém a ačkoliv by tam melo byt videt zda-li to bylo schváleno nebo ne, tak to nikdo nevyužívá. Zda-li nam dovolenou schválili se dozvíme az pri vystaveni smen, takze maximalne mesic dopredu. Ja jsem o ni zadala brzy, abych mela jistotu, dovolena se proste neplánuje 14 dni predem. Mam koupené letenky, ubytování a vsechno, stalo to nemalé penize. Kouknu do smen a vidim, ze jsem dovolenou nedostala, ze je malo lidi. Delam běžnou praci a dela nas stejnou praci xy dalsich, nedelam nic speciálního, ze by na me pozici nikdo nebyl. Potrebuji rady co ted s tim? Asi chapu, ze zaměstnavatel ma právo neschválil dovolenou, ale ja o ni zadala pred pul rokem a dozvím se to az ted. Z prace odejit chci, je tam vice problemu, ale nyni nemam jinou nabidku a tak si to nemuzu dovolit. Anonym kvuli praci