Práce v KFC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pettischwarz
Ona je asi dnes jiná situace na trhu práce než před lety. Dneska berou každýho, nemají na výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím, má teď někdo novější zkušenost z prací v KFC? Nejlépe zkrácený úvazek? Jednalo by se o Ostravu. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo nějaké novější zkušenosti s prací v KFC? Koukám, že bych vzala malou brigádku na rodičáku.. Stupeň buzerace? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
13000 je legrační. Omlouvám se, narazila jsem náhodou na tuto starou diskuzi. Dělám 8 let v Amrest pokladní KFC později manažer směny Burger King ten má v Praze 30000 já měla 35000 díky dětem a daním, nějaké bonusy, KFC brigádu 110 hpp 135. Jo je to málo. Manažer People 36000. GM manažer je vlastně už majitel 3 restaurace 60000 až a pak už nad ním Atea kouč až 90000 ten má celou část Prahy příklad 6 a jiný pod sebou 7 Prahu atd. Kariérní růst rychlý. Musíš být šikovný, rozumný, flexibilní. Plat základní je naprd a mě to s dětmi neuživí já se trénují na manažera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veju3 píše:
13000 je legrační. Omlouvám se, narazila jsem náhodou na tuto starou diskuzi. Dělám 8 let v Amrest pokladní KFC později manažer směny Burger King ten má v Praze 30000 já měla 35000 díky dětem a daním, nějaké bonusy, KFC brigádu 110 hpp 135. Jo je to málo. Manažer People 36000. GM manažer je vlastně už majitel 3 restaurace 60000 až a pak už nad ním Atea kouč až 90000 ten má celou část Prahy příklad 6 a jiný pod sebou 7 Prahu atd. Kariérní růst rychlý. Musíš být šikovný, rozumný, flexibilní. Plat základní je naprd a mě to s dětmi neuživí já se trénují na manažera
No teda máš v tom nějaký bordel v Burger king jsem taky dělala.
Zaprvé píšeš strašně zmateně
nad majitelem pobočky už není nikdo další.
Area manager je pouze školitel a ten rozhodně nebere 60 tisíc měsíčně pracovala jsem jako Area manager a měla jsem pod sebou 5 poboček KFC skolila jsem nováčky atd a měla jsem v roce 2019 39000 hrubého.
Rozhodně ale práce v KFC není žádná výhra a většinou tam konci lidí kteří nemají žádnou jinou možnost já tam skončila protože mě po mateřské jinde nechtěli
teď už mám naštěstí jiné místo u daleko lepší firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit