Práce v KFC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v KFC
Téma se netýká mé osoby, ale osoby blízké, konkrétně dobrého kamaráda. Poslal si životopis na zástupce manažera v KFC někde tady v Ostravě, slíbila jsem že zkusím zjistit něco bližšího tady na fóru. Prošel druhým kolem příjmacího řízení a teď čeká. Jestli máte někdo zkušenosti jak to tam chodí co tento druh práce obnáší a jaké je tam zhruba platové ohodnocení, zatím mu ohledně peněz nechtěli nic říct tak mi to příde podezřelé. Díky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Páni tak to koukám, člověk by řekl že to tam bude slušný, propagují přece něco jako přátelský přístup či co. No já se v tom nevyznám, ale že se tam zaměstnanci střídají jako ponožky jsem už v nějakých diskusích našla. Každopádně díky. Na otázku kolik peněz by si představoval řekl 13000, ale nic mu na to prý neřekli a nechcou říct jak to tam teda s těma penězma vůbec je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33 píše:
@JayLeePáni tak to koukám, člověk by řekl že to tam bude slušný, propagují přece něco jako přátelský přístup či co. No já se v tom nevyznám, ale že se tam zaměstnanci střídají jako ponožky jsem už v nějakých diskusích našla. Každopádně díky. Na otázku kolik peněz by si představoval řekl 13000, ale nic mu na to prý neřekli a nechcou říct jak to tam teda s těma penězma vůbec je.
Za manazerskou pozici 13tisic? Promin ale to snad ne?! Vzdyt nasi lidi co uklizi a staraji se o verejnou zelen maji v prumeru 12tisic.
Hmm..nadnarodni spolecnost, ktera si z lidi dela otroky
docela smutny na to jak mic se vychloubaji o jejich kamaradskych pristupech.
- Citovat
- Upravit
Já dělala v KFC v Ostravě na Poštovní, v centru. A dobrý, samí mladí, celkem pohodový kolektiv, samozřejmě výjimky se našly, ale to je asi všude
Práce- no je tam cvrkot, žádné lehárko a klídeček, ale že by někdo vyloženě buzeroval to zas ne. Ale svoje povinnosti si člověk plnit musel. Jako prác pro zbytek života si ji představit neumím, ale pár let se tam vydržet dá
Jak je na tom zástupce manažera platově netuším, já tam pracovala v r. 2006-2007 a měla jsem čistého cca 9500Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do toho nedělám a nevím co si pod pojmem zástupce manažera představují tyto firmy, ale kámoš mám blby zkušenosti, už zkoušel víc míst a když si řekl 15000 tak ho nikde nevzali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mela jako manazer v MCDonald's 25000Kc hrubeho, ale v Praze teda. ![]()
Prace je to psychicky narocna, ale hodne zalezi na lidech…Ja tu svoji restauraci milovala a stejne tak ostatnich 100 zamestnancu. Vsichni jsme byli pratele a prace nas bavila. ![]()
V KFC to bude podobne, ale jsou restaurace, kde to je opravdu priserne. ![]()
- Citovat
- Upravit
@papavlinka33 píše:
@alli_liJá do toho nedělám a nevím co si pod pojmem zástupce manažera představují tyto firmy, ale kámoš mám blby zkušenosti, už zkoušel víc míst a když si řekl 15000 tak ho nikde nevzali…
Hmmm..ted je to s tema pracema na prd… To je jako kdyz jsem sla pracovat do Sportisima jako financni ucetni a vkladala jsem jenom data do pocitace
Vydrzela jsem tam 14 dni a dala vypoved. A vedouvi se heste citila dotcena se slovy: A co jako ted bez tyhle prace chcete delat?? ![]()
- Citovat
- Upravit
Kamarádka tam dělá už cca 5 let, na začátku brigádně (to měla něco přes pade na hodinu) teď je tam na stálo.. + domu tahá jídla pro rodinu, prakticky za pár kaček. Každopadně na lidi okolo sebe si nestěžuje. A na nějakou buzeraci se asi taky odvolávat nedá, člověk na arogantní debily může narazit naprosto kdekoliv, né jen v KFC, je jich plná republika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem kdysi brigádně pracovala v Ostravě v centru a byla jsem moc spokojená, dobrý kolektiv, je to tam rušnější, s buzerací jsem se nesetkala.
A platově jsem byla spokojená…oni se platově vždycky vyjádří až před podpisem smlouvy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem četla na jiným fóru že i manažeři si musí projít všemi ostatními pozicemi(vaření, obsluha, kasa) než nastoupí na svoje místo??? Posle mě je blbý že člověku vlastně na těch pohovorech nic neřeknou, pak neví co má čekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marssyy píše:
Já jsem kdysi brigádně pracovala v Ostravě v centru a byla jsem moc spokojená, dobrý kolektiv, je to tam rušnější, s buzerací jsem se nesetkala.A platově jsem byla spokojená…oni se platově vždycky vyjádří až před podpisem smlouvy
nedělaly jsme náááhodou tak spolu? teda pokud jsi ta,kterou myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33 píše:
Teď jsem četla na jiným fóru že i manažeři si musí projít všemi ostatními pozicemi(vaření, obsluha, kasa) než nastoupí na svoje místo??? Posle mě je blbý že člověku vlastně na těch pohovorech nic neřeknou, pak neví co má čekat.
ano,přesně tak,protože v případě nutnosti musí být i manažer schopen zastoupit normálního pracovníka, takže musí ovládat všechny pozice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 můj sen byl vždycky v tomto oboru pracovat.bud KFC nebo mcDonald,hrozně mi tam chutná a nemůžu se vždy dočkat,jak jedu do města,kde ho mají.jsem štíhlé vyžle,a i když mi každý řekne,že by mě to přešlo ta chut tak tomu nevěřím,protože i v cukrárně jsem se přežírala tři měsíce,co jsem tam dělala brigádku ![]()
- Citovat
- Upravit
@čtverda
Neboj, chut by te nepresla. Ja to jedla 6 let kazdy den a porad mi to chutna.
Ted jsem dostala hroznou chut na neco z Mekace. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Scarlett2011 píše:
@čtverda
Neboj, chut by te nepresla. Ja to jedla 6 let kazdy den a porad mi to chutna.Ted jsem dostala hroznou chut na neco z Mekace.
Hele lidi nechte toho
. Ja uz se vidim nekde v KFC
Ted jsem si to zakazala - potrebuji zhubnout. A pak co je jeste horsi mekac i kfc mam taaaaak blizko!!!!!! ![]()
- Citovat
- Upravit