Práce v klenotnictví Apart
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v klenotnictví Apart
Ahoj, máte někdo osobní zkušenost s pozicí asistentky prodeje v klenotnictví (nejlépe Apart). Zajímá mě cokoliv co vás napadne +/-, jak vám dlouho trvalo než jste se do toho dostali atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@mavroidis píše:
Ahoj, máte někdo osobní zkušenost s pozicí asistentky prodeje v klenotnictví (nejlépe Apart). Zajímá mě cokoliv co vás napadne +/-, jak vám dlouho trvalo než jste se do toho dostali atd…
Ahoj, sice jsem tam nepracovala, ale mám tohle klenotnictví moc ráda, mám od nich několikery náušnice. Paní jsou tam většinou moc milé a ochotné (byla jsem jako zákazník ve více Apart prodejnách). Jinak nevím, co přesně je náplní práce kromě prodeje, jestli musíš i třeba zkracovat řetízky, zvětšovat prsteny… já jsem třeba manuálně příšerně neschopná, tak bych vše zničila. Ale jinak mi to přijde jako moc hezká práce. Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky zkušenosti nemám, ale v Apartu kupujeme skoro všechno. K narozeninám dvě sady náušnic s přívěskem a řetízkem. Slečna moc milá, ochotná..předtím jsme prošli dalších asi pět klenotnictví.
Jen co vím, tak nějak dost hroti asi podíl prodej a návštěvnost. Mají u dveří počítačku návštěvníků a nějak to pak dělalo potíž, když manžel několikrát se synem přišel a odešel, holt malý nevydržel a běhal sem a tam. Museli mě tam nechat, vybrat si a pak jsem tam poslala manžela, ať to zaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lollitka píše:
Ahoj, sice jsem tam nepracovala, ale mám tohle klenotnictví moc ráda, mám od nich několikery náušnice. Paní jsou tam většinou moc milé a ochotné (byla jsem jako zákazník ve více Apart prodejnách). Jinak nevím, co přesně je náplní práce kromě prodeje, jestli musíš i třeba zkracovat řetízky, zvětšovat prsteny… já jsem třeba manuálně příšerně neschopná, tak bych vše zničila. Ale jinak mi to přijde jako moc hezká práce. Držím palce.
Já tam taky nakupuji
…jde vyloženě o práci prodavačky, prý se konají v Praze během roku různá školení, takže je potřeba znát produkty. Pak také práce s PC, s jeich programem + excell. Budu řešit eshop, každý týden inventura, vratky a reklamace. Úpravu a opravu šperků naštěstí řešit nemusím, jen vypíšu protokol a někam se to odesílá. Tu práci jsem ale nikdy nedělala, tak bych ráda zkušenosti a rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím klidně i info o práci/jak to tam chodí z jiného klenotnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stále doufám, že se najde někdo s infem ohledně práce v klenotnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit