Plat sester ve FNO ostrava

Anonymní
10.8.23 19:13

Plat sester ve FNO ostrava

Ahoj, chtěla bych se zeptat sester, které pracují ve FNO Ostrava, jak jsou na tom platově. Slyšela jsem, že sestry mají v takových nemocnicích vyšší platy i FKSP příspěvek.
Uvažuji právě o změně a mám FNO ostrava 45 minut od domů autem, takže pokud by se to finančně vyplatilo asi bych to zkusila. PS. Jsem začínající sestra a zatím pouze praktická, VŠ budu příští rok dodělávat, takže by mě spíše zajímalo platové ohodnocení sester, které jsou na tom podobně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.8.23 20:08
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat sester, které pracují ve FNO Ostrava, jak jsou na tom platově. Slyšela jsem, že sestry mají v takových nemocnicích vyšší platy i FKSP příspěvek.
Uvažuji právě o změně a mám FNO ostrava 45 minut od domů autem, takže pokud by se to finančně vyplatilo asi bych to zkusila. PS. Jsem začínající sestra a zatím pouze praktická, VŠ budu příští rok dodělávat, takže by mě spíše zajímalo platové ohodnocení sester, které jsou na tom podobně.

Sestry na fakultce v Ostravě mají prý vysoké osobní hodnocení, ale nevím kolik. Příspěvek mají 18500. Kolegyně ale tvrdí, že měla stejný plat jako v jiné ostravské nemocnici, tak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.23 22:17

Plat je podle statnuch tabulek, dohledas na netu. Dle vzdelani a odpracovanych let. Ja jsem mgr a mam jeste specializaci v Brne a osobko 1500… fksp se kazdy rok meni, nejvic bylo podle me 13 tis., nez jsem odesla na rodicak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat