Práce v OKAY - projekt proti OKAY?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v OKAY - projekt proti OKAY?
Ahoj, co říkáte na tohle www.obhajobaprodavacu.cz je tam toho docela dost a dost mě toho překvapilo. A ty příběhy? To jako fakt? Máte k tomu někdo svůj názor? Já do OKAY pracovat už teda nepůjdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hodan13 v okay pracuju a polovina věci je možná pravda, ale ne všude… já jsem spokojena a to co mi bylo řečeno taky tak je. Je to asi na nadřízeném. Já mám super šéfa tak si nestěžuji
o výplatní pásky skemrat nemusím..
![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak ale znám prodejny, kde bych rozhodně nechtěla být… bohužel je to jen a jen od fransichanta ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Hodan13 v okay pracuju a polovina věci je možná pravda, ale ne všude… já jsem spokojena a to co mi bylo řečeno taky tak je. Je to asi na nadřízeném. Já mám super šéfa tak si nestěžujio výplatní pásky skemrat nemusím..
![]()
Co je to za prodejnu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam pracovala 3 roky…co tam pisou je pravda. Urcite tam nechod
270 h mesicne no problem
za dekuji nejlepe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I tady se takové věci o OKEY psaly
Mě je ta prodejna tak nesympatická, že pokud zrovna nepotřebuju baterky, tak tam nejdu. Koupit nějaký spotřebič vůbec, max osahám a objednám jinde. Jsou mi nepříjemný ty jejich praktiky (a záruku, a baterky, a kdovícoještěsevámktomumůžehodit), stavba prodejny (projdu kolem ledniček, praček, myček - ostatně to kvůli čem tam jdu) a abych se dostala k zmíněným baterkám musím projít celou prodejnu. 3× se mě po trase někdo zeptá, jesli nechci s něčím pomoct. Dojdu k baterkám a nikdo nikde, aby oddělal ten zabezpečovací kabel.
Naposledy jsem tam reálně chtěla kupovat powerbanku - řekla jsem paní, že nechci tu vystavenou. Ona mi řekla, že mi ji zabalí a nebude rozdíl mezi novou a vystavenou. ![]()
Tchánovci takto koupili televizi, co už kdo ví jak dlouho hrála celý dny na prodejně. ![]()
Nedávno jsem jim chtěla dát šanci s nákupem kuchyňské váhy - mají ji na eshopu, osobní vyzvednutí na prodejně 59,–
(ne, nikdy za osobní vyzvednutí na prodejně platit nebudu!), ano dostanu kupon na 40,– na nákup při vyzvednutí (= další tahák, jak z lidí něco dostat). Jsem zvědavá jestli ji mají na projdeně (i za stejnou cenu). Nebo ji možná raději koupím jinde.
A co se týče projektu - hádám, že to iniciovali nespokojení (bývalí) zaměstnanci. A bohužel asi porušují mlčenlivost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co já na to říkám? Jelikož pracuji v té společnosti, tak bych to zhodnotil asi takhle.
Prodejny a prodavači jsou ZÁVISLI na tom jak prodají a co prodají. Jsou prodejny, kde mají lidi i 30 hrubého a jsou prodejny, kde mají lidi sotva půlku.
Ve firmě je příliš vysoká fluktuace a nedostatek lidí. Pracuje se běžně i 200 hodin, v prosinci si 270 hodin za měsíc a třeba 14 dní v tahu.
Z důvodu nedostatku lidí je vysoký tlak, všichni musí plnit mraky pošahaných tabulek a kritérií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím říct, že do téhle prodejny nechodím. Po tom, co jsem slyšela, mám pocit, že je to jako ty předváděčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit