Práce v Orifarm

465
9.10.16 13:47

Práce v Orifarm

Ahojky zajímá mě zda někdo pracuje a nebo pracoval ve firmě Orifarm..Vaše poznatky a zkušenosti :) děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1017
9.10.16 13:53

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.10.16 14:13

@H8N2O4S a kde je zpráva 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
31.10.16 18:10

@maja111111 ahojky ja tam pracuju uz 4 roky :) proc se ptas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
31.10.16 18:25

@Anett25 a mužu vědět jak jsi spokojená? asi ano když si tam tak dlouho.. :D a pracuješ jako operator vyroby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.17 19:08

AHOJ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.17 19:13

V Orifarmu jsem pracovala, ale kvůli přesčasum a buzeraci jsem odešla. Těch přesčasů je tam hodně.

• Citovat
  • Upravit
4630
23.4.17 20:35

Ahoj všem, prosím nějaké nové zkušenosti? Po rodičáku se rozhlížím po nové práci a uvažuji i nad touto firmou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.4.17 00:07

Odpoved

@estrela - praci tam nedoporucuji rozhodne ne po rodicaku.. pracovala jsem tam skoro 5 let a ted jdu na materskou. Nicmene jede se tam na 3smenny provoz 2×ranni a 1× odpoledni. Newim jak to budes mit s ditetem. Ale k matkam nejsou loajalni. A byvaji tam casto prescasy na ktery musis chodit a ktery ti hlasej dopredu max 1× den. A penize taky nic moc. Ale zalezi na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 14:45

Hruza! Des! Nejhorsi fabrika!! Ted tam zacala neskutecna buzerace hromadne odchazeji lidi. Plno lidi se i chysta odejit.

• Citovat
  • Upravit
Marie432875
8.11.17 15:58
@Anonymní píše:
Hruza! Des! Nejhorsi fabrika!! Ted tam zacala neskutecna buzerace hromadne odchazeji lidi. Plno lidi se i chysta odejit.

Noo ty jsi ale hrdin(k)a..anonym jeste chápu, ale takový nesmyslný výkřik do tmy-proc? Co takhle napsat konkrétní problémy a nespokojenost? Tvůj komentář nemá žádnou výpovědní hodnotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.17 16:08

Nesmyslny vykrik do tmy? Pracujete tam? Tak hlavne buzerace silena a chovani nadrizenych je katastrofa. Hlavne ze je jednou za mesic rec s panem reditelem a je moznost napsat dotaz ale bohuzel ten dotaz se k panu rediteli ani nedostane, protoze si to tam dole jeste preberou. ;) Ten kdo ma kamarada ve vedeni tak ma klid ale kdo ne ma smulu. Neni tam moznost rict svuj nazor jak se neci rekne hned vyhazují. Takze firma katastrofa!!

• Citovat
  • Upravit
390
12.1.21 16:09

Aktuální informace ?

Pracujete tam nekdo aktualne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
13.1.21 09:19

Opravdu nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 21:01

Práce v Orifarmu

Momentálně v této firmě pracuji, na pozici operátor výroby, jsem zde necelý rok. Práce je jakž takž dobře placená, podobně jako např. Lindab nebo Lego, 25 dní dovolené, benefitní karta, 2× ranní, 1× odpolední, v době zvýšeného výskytu covidu i noční. Při sebemenší chybě bonus dolů, je to kolem 3000 Kč, jsou i lidi věčně bez bonusu. Jídlo levné, ale samé smažené, nezdravé, každá třetí pracovnice je obézní a dívat se na ně, jak se cpou hranolkama, je fakt paráda :potlesk: Je sice možnost si vybrat ze 3 jídel, ale pravidelně jednička je s hranolkama, dvojka s knedlíkama, trojka salát se smaženýma stripsama, prostě výživová hitparáda :lol: Nadřízení v mojí směně jsou super, ale kolegyně katastrofa. Bohužel z tohoto důvodu zde už asi dlouho nevydržím, protože musíme pracovat v týmu a já to nedávám. Jsou zlé, závistivé, pomlouvačné a v názorech velmi primitivní. :zed:, a bohužel nemlčí. Takže koukám po nové práci :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat