Práce v Orifarm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Orifarm
Ahojky zajímá mě zda někdo pracuje a nebo pracoval ve firmě Orifarm..Vaše poznatky a zkušenosti
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anett25 a mužu vědět jak jsi spokojená? asi ano když si tam tak dlouho..
a pracuješ jako operator vyroby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Orifarmu jsem pracovala, ale kvůli přesčasum a buzeraci jsem odešla. Těch přesčasů je tam hodně.
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, prosím nějaké nové zkušenosti? Po rodičáku se rozhlížím po nové práci a uvažuji i nad touto firmou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odpoved
@estrela - praci tam nedoporucuji rozhodne ne po rodicaku.. pracovala jsem tam skoro 5 let a ted jdu na materskou. Nicmene jede se tam na 3smenny provoz 2×ranni a 1× odpoledni. Newim jak to budes mit s ditetem. Ale k matkam nejsou loajalni. A byvaji tam casto prescasy na ktery musis chodit a ktery ti hlasej dopredu max 1× den. A penize taky nic moc. Ale zalezi na tobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hruza! Des! Nejhorsi fabrika!! Ted tam zacala neskutecna buzerace hromadne odchazeji lidi. Plno lidi se i chysta odejit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Hruza! Des! Nejhorsi fabrika!! Ted tam zacala neskutecna buzerace hromadne odchazeji lidi. Plno lidi se i chysta odejit.
Noo ty jsi ale hrdin(k)a..anonym jeste chápu, ale takový nesmyslný výkřik do tmy-proc? Co takhle napsat konkrétní problémy a nespokojenost? Tvůj komentář nemá žádnou výpovědní hodnotu.
- Citovat
- Upravit
Nesmyslny vykrik do tmy? Pracujete tam? Tak hlavne buzerace silena a chovani nadrizenych je katastrofa. Hlavne ze je jednou za mesic rec s panem reditelem a je moznost napsat dotaz ale bohuzel ten dotaz se k panu rediteli ani nedostane, protoze si to tam dole jeste preberou.
Ten kdo ma kamarada ve vedeni tak ma klid ale kdo ne ma smulu. Neni tam moznost rict svuj nazor jak se neci rekne hned vyhazují. Takze firma katastrofa!!
- Citovat
- Upravit
Práce v Orifarmu
Momentálně v této firmě pracuji, na pozici operátor výroby, jsem zde necelý rok. Práce je jakž takž dobře placená, podobně jako např. Lindab nebo Lego, 25 dní dovolené, benefitní karta, 2× ranní, 1× odpolední, v době zvýšeného výskytu covidu i noční. Při sebemenší chybě bonus dolů, je to kolem 3000 Kč, jsou i lidi věčně bez bonusu. Jídlo levné, ale samé smažené, nezdravé, každá třetí pracovnice je obézní a dívat se na ně, jak se cpou hranolkama, je fakt paráda
Je sice možnost si vybrat ze 3 jídel, ale pravidelně jednička je s hranolkama, dvojka s knedlíkama, trojka salát se smaženýma stripsama, prostě výživová hitparáda
Nadřízení v mojí směně jsou super, ale kolegyně katastrofa. Bohužel z tohoto důvodu zde už asi dlouho nevydržím, protože musíme pracovat v týmu a já to nedávám. Jsou zlé, závistivé, pomlouvačné a v názorech velmi primitivní.
, a bohužel nemlčí. Takže koukám po nové práci ![]()
- Citovat
- Upravit