Práce v předškolních zařízeních
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
práce v předškolních zařízeních
Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli je tu nějaká maminka co pracuje ve školce / dětském klubu / jeslích a byla by mi ochotná prozradit platové podmínky…? ![]()
Chystám se při rodičovské dovolené na rekvalifikační kurz a hodně mě to táhne právě tímto směrem. Jen váhám jestli je to finančně zajímavá práce… Budu vděčná za všechny postřehy a odpovědi. Jo a jedná se mi hlavně o Prahu a okolí
děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Akzeretka můžu se zeptat do jakého rekvalifikačního kurzu se hlásíš? Myslím, že žádný takový není, aby se z něj dalo pracovat v MŠ. V dětském klubu a jeslích asi ano, jako chůva. A to moc finančně zajímavé není, to ti řeknu na rovinu. Plat třeba kolem 14 tis. je to různý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akzeretka Vlastně jako chůva s kurzem můžeš pracovat i v MŠ. U dvouletých dětí nebo jako asistent pedagoga, na to je zase ale asi jiný kurz. Ale né jako učitelka, teď mi to došlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Online píše:
@Akzeretka můžu se zeptat do jakého rekvalifikačního kurzu se hlásíš? Myslím, že žádný takový není, aby se z něj dalo pracovat v MŠ. V dětském klubu a jeslích asi ano, jako chůva. A to moc finančně zajímavé není, to ti řeknu na rovinu. Plat třeba kolem 14 tis. je to různý.
Muze na asistenta pedagoga (pak muze i do skolky/skoly, na plny uvazek je kolem 18 tis. A v Praze ty plne uvazky jsou) nebo nyni je i kurz pro chuvy v predskolnim zarizeni. Ty budou zadane, jak zacnou vic brat 2r. deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem učitelka v mš
ted momentalne na materske. Rekv. kurz pro praci v Mš potřebuje chůva k 2 letým dětem nebo pak je mozne si udelat asistenta pedagoga
platove na vesnici holky moc nemaji.. myslim okolo 12000 cisteho
- Citovat
- Upravit
Pokud myslíš rekvalifikační kurz na chůvu, tak u nás cca 11-12000 čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit