Práce v předškolních zařízeních

73
20.5.17 22:22

práce v předškolních zařízeních

Ahoj,
ráda bych se zeptala, jestli je tu nějaká maminka co pracuje ve školce / dětském klubu / jeslích a byla by mi ochotná prozradit platové podmínky…? :palec:
Chystám se při rodičovské dovolené na rekvalifikační kurz a hodně mě to táhne právě tímto směrem. Jen váhám jestli je to finančně zajímavá práce… Budu vděčná za všechny postřehy a odpovědi. Jo a jedná se mi hlavně o Prahu a okolí :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
628
20.5.17 22:27

@Akzeretka můžu se zeptat do jakého rekvalifikačního kurzu se hlásíš? Myslím, že žádný takový není, aby se z něj dalo pracovat v MŠ. V dětském klubu a jeslích asi ano, jako chůva. A to moc finančně zajímavé není, to ti řeknu na rovinu. Plat třeba kolem 14 tis. je to různý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
20.5.17 22:29

@Akzeretka Vlastně jako chůva s kurzem můžeš pracovat i v MŠ. U dvouletých dětí nebo jako asistent pedagoga, na to je zase ale asi jiný kurz. Ale né jako učitelka, teď mi to došlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.5.17 22:30
@Online píše:
@Akzeretka můžu se zeptat do jakého rekvalifikačního kurzu se hlásíš? Myslím, že žádný takový není, aby se z něj dalo pracovat v MŠ. V dětském klubu a jeslích asi ano, jako chůva. A to moc finančně zajímavé není, to ti řeknu na rovinu. Plat třeba kolem 14 tis. je to různý.

Muze na asistenta pedagoga (pak muze i do skolky/skoly, na plny uvazek je kolem 18 tis. A v Praze ty plne uvazky jsou) nebo nyni je i kurz pro chuvy v predskolnim zarizeni. Ty budou zadane, jak zacnou vic brat 2r. deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petulina33
21.5.17 01:35

Já jsem učitelka v mš :-) ted momentalne na materske. Rekv. kurz pro praci v Mš potřebuje chůva k 2 letým dětem nebo pak je mozne si udelat asistenta pedagoga ;-) platove na vesnici holky moc nemaji.. myslim okolo 12000 cisteho

• Citovat
  • Upravit
73
21.5.17 05:41

Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
21.5.17 08:09

Praha jesle 14 az 18 cisteho

• Citovat
  • Upravit
603
21.5.17 08:52

Pokud myslíš rekvalifikační kurz na chůvu, tak u nás cca 11-12000 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat