Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, umí tady někdo s programem Apost, který se používá na poštách? Potřebovala bych aspoň teoreticky vědět, jak se v něm co dělá atd.
za 2 týdny mě z toho budou zkoušet ve škole a tím, že ten program je jen ve škole a na poštách, tak není šance si ten program někde vyzkoušet ![]()
A cos dělala ve škole? Asi nic moc co? Měla jsi se více učit a méně shánět cizí čísla a svádět kamarády
![]()
@cvrcek 1906 píše:
Ja v něm pracuji už 11 let, na poste.
a jak se v něm pracuje? Jdu do školy až za 2 týdny a hned ten den co přijdu tak mě z toho bude zkoušet a řekla mi, že to že tam nebudu jí nezajímá
tak bych potřebovala nějaký manuál
aspoň stručný
No takhle teoreticky z toho nic nepochytis. Obvolala bych mensi posty a obratila se na vedouci s prosbou o to moci se treba 2 dny jen divat. Tys ten apost nikdy nevidela? Kdes byla misto praxe?
@Lucinka055 to je těžký ti to tady vysvětlovat. Dělá se v něm úplně všechno, od práce na přepážce až po zázemí, doporučene dopisy, balíky, výprava a uzávěrky. Nejlíp by bylo to, co navrhuje Šarlota4, poprosit nejbližší vedoucí posty, pokud te tam pustí, aby ti ukázaly, co a jak.
Přihlas se na brigádu na poštu a tam si to zkus. Je to dost primitivní pogram na bázi nějakého textového programu z roku raz dva…tedy aspoň, když jsem před 8 lety pracovala na poště, tak byl
Pokud ho nějak neomladili. Tady ti teoreticky nikdo neporadí, to se musí vidět.
@Šarlota4 píše:
No takhle teoreticky z toho nic nepochytis. Obvolala bych mensi posty a obratila se na vedouci s prosbou o to moci se treba 2 dny jen divat. Tys ten apost nikdy nevidela? Kdes byla misto praxe?
V práci jsem byla
zkusila jsem se poptat, ale bylo mi řečeno, že ne
vím, že to zkoušení bude např. na nějaké razítkování atd :/ ale vůbec netuším jak se to dělá
nemůžeš mi ten program zkusit aspoň trochu poopsat? Bylo by fajn, kdyby někdo měl ten program po ruce a mohl mi třeba něco v něm vyfotit, abych to viděla ![]()
@alisekR píše:
Přihlas se na brigádu na poštu a tam si to zkus. Je to dost primitivní pogram na bázi nějakého textového programu z roku raz dva…tedy aspoň, když jsem před 8 lety pracovala na poště, tak bylPokud ho nějak neomladili. Tady ti teoreticky nikdo neporadí, to se musí vidět.
na podnikatelský ![]()
@Lucinka055 píše:
na podnikatelský
promiň to mělo být k jinému příspěvku
jinak na poště mi bylo řečeno že ne
@cvrcek 1906 píše:
@Lucinka055 to je těžký ti to tady vysvětlovat. Dělá se v něm úplně všechno, od práce na přepážce až po zázemí, doporučene dopisy, balíky, výprava a uzávěrky. Nejlíp by bylo to, co navrhuje Šarlota4, poprosit nejbližší vedoucí posty, pokud te tam pustí, aby ti ukázaly, co a jak.
mě by stačilo teoreticky aspoň něco popsat, třeba razítkování, aby učitelka viděla aspoň nějakou snahu :/ a nepustí, ptala jsem se ![]()
@Lucinka055 A vy jste k tomu ve škole nedostali žádný manuál? Nebo jste si nedělali aspoň zákl. poznámky?
Nevím, jaké máš vztahy s vyučující… ale co za ní do školy zajít a požádat ji, jestli by ti neumožnila přístup k pc s programem - že si to potřebuješ procvičit.