Práce v Rakousku přes agenturu

532
27.8.13 22:27

Práce v Rakousku přes ag

Ahoj, moc prosím o radu. Kamarád shání práci v Rakousku a když jsem mu pomáhala něco hledat, tak jsem narazila na pár agentur co práci v Rakousku nabízejí. Vzhledem k tomu, že neumí moc německy by to byl dobrý start i když je práce přes zprostředkovatele asi hůře placená. Vzhledem k tomu, že pracuje ve stavebnictví (sádrokartony atd.) a za poslední rok nedostal asi od 7 zákazníků peníze (platební neschopnost subdodavatelů) tak se bojí jít do něčeho neověřeného. Pokud máte některá zkušenosti, můžete mně poradit kde jste práci hledaly a případně jaká agentura se vám osvědčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
13.1.14 10:19

Ahojky, sice reaguji docela pozdě, ale prověřená je v Oberösterreich agentura Trenkwalder. V Rakousku je hodně důležitá praxe a taky si dost zakládají na jazyku, sice tu každý druhý umí anglicky, ale moc se jim mluvit nechce :) Bez těchto dvou podmínek je hledání práce hodně obtížné, nabídky se znatelně ztenčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
13.1.14 14:57

@LadyPet
Moc děkuji za reakci. Hledání práce je stále aktuální - spíš teď bude probíhat změna, takže jsi mně pomohla. Agenturu zkontaktujeme. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
6.8.14 12:10

agentura???

Ahojky, sháním práci v příhraničí Břeclavi jako pendler, max 50 km od hranic nejlépe ve výrobě. Ráda bych začala přes agenturu, v Německu jsem takhle byla spokojená. Nevíte někdo o agentuře, které berou na práce ve fabrice v této lokalitě? Na netu se mi nedaří nic najít - oproti Německu je to nepřehledné. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.3.16 20:29

@smileee11 @smileee11 zdravím píšu trochu opozděně ale nedá mě to se nezeptat zdařilo se ti něco najít v tom Rakousku poblíž hranic kdybych bydlela blíž k Břeclavě a neměla děti jdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.3.16 20:34
@loulek píše:
@smileee11 @smileee11 zdravím píšu trochu opozděně ale nedá mě to se nezeptat zdařilo se ti něco najít v tom Rakousku poblíž hranic kdybych bydlela blíž k Břeclavě a neměla děti jdu do toho

ahoj, nepodařilo :( pracuju v ČR, výplata sice nic moc, ale aspoň mě ta práca baví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
28.3.16 20:57

@smileee11 tak to je škoda ale myslím si že i dostat se do fabriky pokud člověk neumí jazyk tak nemá moc šancí tak aspon že máš práci která baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat