Práce v Rakousku přes agenturu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Rakousku přes ag
Ahoj, moc prosím o radu. Kamarád shání práci v Rakousku a když jsem mu pomáhala něco hledat, tak jsem narazila na pár agentur co práci v Rakousku nabízejí. Vzhledem k tomu, že neumí moc německy by to byl dobrý start i když je práce přes zprostředkovatele asi hůře placená. Vzhledem k tomu, že pracuje ve stavebnictví (sádrokartony atd.) a za poslední rok nedostal asi od 7 zákazníků peníze (platební neschopnost subdodavatelů) tak se bojí jít do něčeho neověřeného. Pokud máte některá zkušenosti, můžete mně poradit kde jste práci hledaly a případně jaká agentura se vám osvědčila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, sice reaguji docela pozdě, ale prověřená je v Oberösterreich agentura Trenkwalder. V Rakousku je hodně důležitá praxe a taky si dost zakládají na jazyku, sice tu každý druhý umí anglicky, ale moc se jim mluvit nechce
Bez těchto dvou podmínek je hledání práce hodně obtížné, nabídky se znatelně ztenčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyPet
Moc děkuji za reakci. Hledání práce je stále aktuální - spíš teď bude probíhat změna, takže jsi mně pomohla. Agenturu zkontaktujeme. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
agentura???
Ahojky, sháním práci v příhraničí Břeclavi jako pendler, max 50 km od hranic nejlépe ve výrobě. Ráda bych začala přes agenturu, v Německu jsem takhle byla spokojená. Nevíte někdo o agentuře, které berou na práce ve fabrice v této lokalitě? Na netu se mi nedaří nic najít - oproti Německu je to nepřehledné. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smileee11 @smileee11 zdravím píšu trochu opozděně ale nedá mě to se nezeptat zdařilo se ti něco najít v tom Rakousku poblíž hranic kdybych bydlela blíž k Břeclavě a neměla děti jdu do toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@loulek píše:
@smileee11 @smileee11 zdravím píšu trochu opozděně ale nedá mě to se nezeptat zdařilo se ti něco najít v tom Rakousku poblíž hranic kdybych bydlela blíž k Břeclavě a neměla děti jdu do toho
ahoj, nepodařilo
pracuju v ČR, výplata sice nic moc, ale aspoň mě ta práca baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smileee11 tak to je škoda ale myslím si že i dostat se do fabriky pokud člověk neumí jazyk tak nemá moc šancí tak aspon že máš práci která baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit