Práce v realitách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
11.1.23 08:44

Prace v realitách

Dobré ráno

Chci se zeptat jaká je práce v realitách?
Nikdy jsem to nedělala, napadlo mě to zkusit, jenže abych si taky něco vydělala, co když mi to nepůjde. Ale zase si říkám že bych to ráda zkusila.

______
Můj problém už od školy se nemůžu rozhodnout co by mě bavilo za praci 🤷🏻‍♀️ tolik věcí každý v jiném oboru, teď mam akorat blbou aranžérku, se kterou se nechytám ani v květince. I když mě láká si něco dodělat bude mi 26 let, nic moc si nepamatuji a na víc vše stojí peníze, každou školu co jsem našla tady u nás chtěli školný dálkově, a nemam na to dat 20 tisíc za školný. Ale to jsem odbočila od mého tématu nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5571
11.1.23 09:15

A to si myslíš, že tě to někdo v té realitce zadara naučí? Předpokládám, že musíš mít nějaké kurzy a zkoušky, abys tuto práci mohla dělat. A určitě to nebude zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
11.1.23 09:19

Tak jestli nic neumíš, tak buď reality, nebo finanční poradenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
11.1.23 09:27
@Barny_nikola píše:
Dobré ráno

Nikdy jsem to nedělala, napadlo mě to zkusit, jenže abych si taky něco vydělala, co když mi to nepůjde. Ale zase si říkám že bych to ráda zkusila.

______
Můj problém už od školy se nemůžu rozhodnout co by mě bavilo za praci 🤷🏻‍♀️ tolik věcí každý v jiném oboru, teď mam akorat blbou aranžérku, se kterou se nechytám ani v květince. I když mě láká si něco dodělat bude mi 26 let, nic moc si nepamatuji a na víc vše stojí peníze, každou školu co jsem našla tady u nás chtěli školný dálkově, a nemam na to dat 20 tisíc za školný. Ale to jsem odbočila od mého tématu nahoře.

Do realit bych se aktuálně moc nehrnula. Klesá zájem lidí o koupi nemovitostí + klesají i ceny (nabídkové ceny během letoška klesly o 8 %; reálné ceny, za které se prodalo, budou mít ještě výraznější pokles). Takže spousta realiťáků končí a přeorientovává se na něco jiného.

K té škole - pokud zvažuješ VŠ, tak kombinované (dálkové) studium na veřejných VŠ máš zdarma (pokud tedy za sebou nemáš „prostudované“ roky bez ukončení VŠ). Je spousta oborů, které lze dálkově studovat. A tím, že je to dálkově, není až takový problém si obvykle jednou za čas na výuku a zkoušky dojet do jiného města. Sama jsem VŠ studovala při plném úvazku a dojížděla jsem přes půl republiky a dalo se to úplně v pohodě (samozřejmě při dobrém plánování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12554
11.1.23 09:57
@Barny_nikola píše:
Dobré ráno

______

A mas maturitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.1.23 09:01

@Pakočka abych mohla na VŠ. Musim si dodělat maturitu, což jsem našla do roka bych mela maturitu, a chtějí 9 tisíc, tak si našetřím, při dnešních cenách, ani rodicak neberu 9 tisíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
12.1.23 09:04

@Barny_nikola race makléře je vázána živnost, tedy musíš mít vzdělání nebo praxi…

• Citovat
  • Upravit
5598
12.1.23 09:30

Do realit bych se teď fakt nehrnula. Realitní trh je teď hodně utlumený, moc ne neprodává/nekupuje.
Pokud nemáš maturitu, zkus se soustředit nejdříve na to ji získat, otevře ti to pak spoustu dveří.
Jinak až budeš po mateřské hledat práci, třeba by stálo za to se mrknout jaké kurzy nabízí úřad práce, jestli by tě něco z toho aspoň trochu bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat