Práce Joo fond hodin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce Joo fond hodin
Nastoupila jsem do kavárny, slíbili nějaký plat. Také že musím udělat fond 165h. Nastoupila ale nová vedoucí a nedala mi směny, takže dle rozpisu budu mít do 18.1. pouze sedum dnů což je 56h. A další dny do konce měsíce netuším jestli mi dá víc než dvě šichty za týden. Jak to mám řešit? Už jsem se ozvala, ale jaksi nikdo mě nikdo nevyslyšel. Jsem z toho nešťastná, protože jsem počítala s nějakým platem, ještě říkám udělám nějaký hodiny navíc a bude to fajn. Takhle ale dojíždím 20km tam a 20 zpět domů, oddělaný mám nula nula 💩 a nikdo to neřeší. Co když mi to vezme z dovolené? Může si to vůbec dovolit? Takovou situaci řeším poprvé… Samozřejmě už se poohlížím po jiné práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
20 km za takovou prací bych nejezdil. To už raději nějaká fabrika kde máš jisté směny než tohle prapodivné cože.
To víc projedes než vyděláš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co máš za smlouvu HPP? Dovolenou ti musí zaměstnavatel nařídit 14 dní předem, jen tak vzít ti ji nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem tam týden, a prostě takové 💩 💩 💩 se tam dějí. Já jsem z toho úplně nešťastná. Samozřejmě hned jak budu mít jistou smlouvu u nás ve městě, tak tam skončím. Protože takové chování to jsem nezažila. Oni vůbec nehledí na smlouvu nebo na zákony. Přitom taková síť cukráren.
Jedou si svoje co se jim hodí a dělají z lidí blbečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kytickaruzova proč čekat na jinou práci zkonci to hned stejně ti peníze skoro nedají. Tohle už si mohla čichat u pohovoru a při podpisu smlouvy ze je něco špatně
příště nechtěj někam nastoupit za každou cenu. Pokud nutně nepotřebuješ každou korunu.
A koukni se třeba i na atmoskop a podobné portály na recenze zaměstnavatele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit