Práce Joo fond hodin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
161
9.1.23 20:55

Práce Joo fond hodin

Nastoupila jsem do kavárny, slíbili nějaký plat. Také že musím udělat fond 165h. Nastoupila ale nová vedoucí a nedala mi směny, takže dle rozpisu budu mít do 18.1. pouze sedum dnů což je 56h. A další dny do konce měsíce netuším jestli mi dá víc než dvě šichty za týden. Jak to mám řešit? Už jsem se ozvala, ale jaksi nikdo mě nikdo nevyslyšel. Jsem z toho nešťastná, protože jsem počítala s nějakým platem, ještě říkám udělám nějaký hodiny navíc a bude to fajn. Takhle ale dojíždím 20km tam a 20 zpět domů, oddělaný mám nula nula 💩 a nikdo to neřeší. Co když mi to vezme z dovolené? Může si to vůbec dovolit? Takovou situaci řeším poprvé… Samozřejmě už se poohlížím po jiné práci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
9.1.23 21:10

20 km za takovou prací bych nejezdil. To už raději nějaká fabrika kde máš jisté směny než tohle prapodivné cože.
To víc projedes než vyděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35605
9.1.23 21:10

Co máš za smlouvu HPP? Dovolenou ti musí zaměstnavatel nařídit 14 dní předem, jen tak vzít ti ji nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.1.23 21:37

Jsem tam týden, a prostě takové 💩 💩 💩 se tam dějí. Já jsem z toho úplně nešťastná. Samozřejmě hned jak budu mít jistou smlouvu u nás ve městě, tak tam skončím. Protože takové chování to jsem nezažila. Oni vůbec nehledí na smlouvu nebo na zákony. Přitom taková síť cukráren. :? Jedou si svoje co se jim hodí a dělají z lidí blbečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
9.1.23 23:33

@Kytickaruzova proč čekat na jinou práci zkonci to hned stejně ti peníze skoro nedají. Tohle už si mohla čichat u pohovoru a při podpisu smlouvy ze je něco špatně ;) příště nechtěj někam nastoupit za každou cenu. Pokud nutně nepotřebuješ každou korunu.
A koukni se třeba i na atmoskop a podobné portály na recenze zaměstnavatele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat