Práce versus plat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.6.14 23:05

prace versus plat

Ahoj ted večer v sobotu mám opet myslenky jinak nastaveny a chci se zeptat zda si myslíte, že tento plat je adekvátní k vykonane práci. takže plat 7000 čistého, a jedná se o pokladnu a zodpovědnost za ní, prodej zboží, manipulace s veškerým obnosem v trezoru, odemykaní a zamykání prodejny, uklid prodejny, aranžování zboží. prosím o anonymitu, je to soukromé o platu. dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
491
21.6.14 23:07

Jaka je pracovni doba, kolik hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 23:18

7 hodin denně, raní a odpolední(při odpolední uzamykaní prodejny) ranní -odemykání.

• Citovat
  • Upravit
800
21.6.14 23:20

.

Příspěvek upraven 22.07.14 v 23:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.6.14 23:23

Kamarádka dělá to samé, jen 6 hodin. Má přes 8 tis. Přijde mi to dost málo, ale asi to tak chodí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.6.14 23:25

Je to málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
21.6.14 23:27

Plat je to hrozný, ale dokud bude zájem o takto placenou práci, nikdy se to nezlepší. A on se vždycky najde někdo, kdo půjde pracovat i za tak směšný plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
21.6.14 23:28

Je to strašně málo, ale na druhou stranu je lepší mít 7 tisíc, než nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 23:31

Tak dekuju ja si myslim že jsem touto mzdou těžce pod průměrem. a zbusob vyplácení me uplne s.re!je 21.června a já z květnové vyplaty nevidela ani kačku! beru si po tisícovce jak se natrží, předtím jsou najem, faktury zdravko sociálka…platba sama platba a tržby malé…takže hruza. škrábe se to jak se dá. prominte že si zde stěžuji, každý ma něco, ale chtěla sem se vypsat, moc me to štve..

• Citovat
  • Upravit
2997
21.6.14 23:32

No reknu ti to takhle, v ceske republice je to plat pod hranici chudoby. Za to se ani nevyplati vstavat, ovsem vzdy bude nekdo, kdo za ttakovy vysmech pracovat bude, prptoze musi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.6.14 23:33
@AngelLilly píše:
Plat je to hrozný, ale dokud bude zájem o takto placenou práci, nikdy se to nezlepší. A on se vždycky najde někdo, kdo půjde pracovat i za tak směšný plat.

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.6.14 23:34
@Anonymní píše:
Tak dekuju ja si myslim že jsem touto mzdou těžce pod průměrem. a zbusob vyplácení me uplne s.re!je 21.června a já z květnové vyplaty nevidela ani kačku! beru si po tisícovce jak se natrží, předtím jsou najem, faktury zdravko sociálka…platba sama platba a tržby malé…takže hruza. škrábe se to jak se dá. prominte že si zde stěžuji, každý ma něco, ale chtěla sem se vypsat, moc me to štve..

Co prodáváš za zboží? Malé město, vesnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 23:38

Město s 25 tis. obyvatel. Prodej modní doplňky, bižuterie, kabelky…

• Citovat
  • Upravit
36504
21.6.14 23:43
@Anonymní píše:
Město s 25 tis. obyvatel. Prodej modní doplňky, bižuterie, kabelky…

To zase není malé město. Ale zase třeba to zboží nestojí za moc.Nebo stojí moc vzhledem k místním platům. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.6.14 23:56

Tak přitom, že je tam hmotná zodpovědnost, rozhodně nezačneš pracovní dobu s otvíračkou a neskončíš se zavíračkou a většinou ti ten čas před otevření a po zavření nikdo nezaplatí, a asi k tomu bude i minimálně nějaká ta sobota v měsíci je to zoufale málo, nicméně je to pořád lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat