Stará na práci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.14 22:53

Stará na práci?

Ráda bych znala váš názor. Při dětech jsem vystudovala vysokou školu, ovládám dva jazyky na jednací úrovni, třetí na úrovni B1, tj. dalo by se dostudovat. Nicméně můj dotaz směřuje na můj věk. Bylo mi řečeno, že jsem stará (bude mi 35 let). Při představě, že mi do důchodu zbývá přes 30 let, mě tato informace vyloženě vyděsila. Jaký je váš názor? Je člověk v pětatřiceti opravdu na odpis? Podotýkám, že jsem se neucházela o práci modelky či baletky.
Za anonymitu se omlouvám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.6.14 22:54

Stara???! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.6.14 22:55

Já se jdu rovnou pověsit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.14 22:56

Ano, prý jsem stará. Potvrzeno nezávisle na sobě dvěma zdroji z firmy, kde jsem se chtěla ucházet o zaměstnání.

• Citovat
  • Upravit
69235
19.6.14 22:57

Tak zkus jinou firmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
19.6.14 22:57

Asi bych si to vysvetlila tak, ze hledal sef milenku, a bylas na nej stara :mrgreen: :think:. Ne 35 je nejlepsi vek, to se zacina kariera rozjizdet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
19.6.14 22:59
@Anonymní píše:
Ano, prý jsem stará. Potvrzeno nezávisle na sobě dvěma zdroji z firmy, kde jsem se chtěla ucházet o zaměstnání.

Hezky teda… ne, stara opravdu nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
19.6.14 23:00

Otázka je, na jakou pozici jsi se hlásila. Klidně to konkretizuj, když jsi anonymní. Pokud to byla asistentka, nebo recepční a šéf je macho, tak ano, to jsi pravděpodobně stará. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@evill Tak to jich tam je asi víc, kdo hledá milenku.

• Citovat
  • Upravit
1147

To by mě zajímalo, co to bylo za firmu, že tam chtějí samé mladé :think:
Podle mě nejsi ve 35 letech stará, takže být tebounic si z toho nedělám a zkusím jinou firmu, kde budou mít o lidech lepší smýšlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
19.6.14 23:02

8o 8o no a není to spíš výmluva že tě nechtějí protože máš děti :think: jinak to já když si spočítám v kolika se vrátím z mateřský, to abych rovnou trénovala šipku do hrobu :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
31672
19.6.14 23:04

Stará? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
19.6.14 23:04

Byla jsem se ucházet o místo kolem 45. a bylo mi řečeno, že chtějí mladou, aby jim tam dlouho vydržela/prodavačka ve zlatnictví).Poslala jsem tam manželovu dceru, něco málo přez 20 a ta zas byla mladá.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.6.14 23:05
@Anonymní píše:
Ráda bych znala váš názor. Při dětech jsem vystudovala vysokou školu, ovládám dva jazyky na jednací úrovni, třetí na úrovni B1, tj. dalo by se dostudovat. Nicméně můj dotaz směřuje na můj věk. Bylo mi řečeno, že jsem stará (bude mi 35 let). Při představě, že mi do důchodu zbývá přes 30 let, mě tato informace vyloženě vyděsila. Jaký je váš názor? Je člověk v pětatřiceti opravdu na odpis? Podotýkám, že jsem se neucházela o práci modelky či baletky.
Za anonymitu se omlouvám.

8o 8o 8o 8o prosím???

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
19.6.14 23:06
@bamba píše:
Byla jsem se ucházet o místo kolem 45. a bylo mi řečeno, že chtějí mladou, aby jim tam dlouho vydržela/prodavačka ve zlatnictví).Poslala jsem tam manželovu dceru, něco málo přez 20 a ta zas byla mladá.
:lol: 20 let by jim bylo malo? :zed: boze ten svet se zblaznil, nebo spis CR
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat