Stará na práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ano, prý jsem stará. Potvrzeno nezávisle na sobě dvěma zdroji z firmy, kde jsem se chtěla ucházet o zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
Asi bych si to vysvetlila tak, ze hledal sef milenku, a bylas na nej stara
. Ne 35 je nejlepsi vek, to se zacina kariera rozjizdet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, prý jsem stará. Potvrzeno nezávisle na sobě dvěma zdroji z firmy, kde jsem se chtěla ucházet o zaměstnání.
Hezky teda… ne, stara opravdu nejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka je, na jakou pozici jsi se hlásila. Klidně to konkretizuj, když jsi anonymní. Pokud to byla asistentka, nebo recepční a šéf je macho, tak ano, to jsi pravděpodobně stará. ![]()
- Citovat
- Upravit
To by mě zajímalo, co to bylo za firmu, že tam chtějí samé mladé ![]()
Podle mě nejsi ve 35 letech stará, takže být tebounic si z toho nedělám a zkusím jinou firmu, kde budou mít o lidech lepší smýšlení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a není to spíš výmluva že tě nechtějí protože máš děti
jinak to já když si spočítám v kolika se vrátím z mateřský, to abych rovnou trénovala šipku do hrobu
![]()
- Citovat
- Upravit
Byla jsem se ucházet o místo kolem 45. a bylo mi řečeno, že chtějí mladou, aby jim tam dlouho vydržela/prodavačka ve zlatnictví).Poslala jsem tam manželovu dceru, něco málo přez 20 a ta zas byla mladá.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ráda bych znala váš názor. Při dětech jsem vystudovala vysokou školu, ovládám dva jazyky na jednací úrovni, třetí na úrovni B1, tj. dalo by se dostudovat. Nicméně můj dotaz směřuje na můj věk. Bylo mi řečeno, že jsem stará (bude mi 35 let). Při představě, že mi do důchodu zbývá přes 30 let, mě tato informace vyloženě vyděsila. Jaký je váš názor? Je člověk v pětatřiceti opravdu na odpis? Podotýkám, že jsem se neucházela o práci modelky či baletky.
Za anonymitu se omlouvám.
prosím???
- Citovat
- Upravit
@bamba píše:
Byla jsem se ucházet o místo kolem 45. a bylo mi řečeno, že chtějí mladou, aby jim tam dlouho vydržela/prodavačka ve zlatnictví).Poslala jsem tam manželovu dceru, něco málo přez 20 a ta zas byla mladá.
- Citovat
- Upravit
Ráda bych znala váš názor. Při dětech jsem vystudovala vysokou školu, ovládám dva jazyky na jednací úrovni, třetí na úrovni B1, tj. dalo by se dostudovat. Nicméně můj dotaz směřuje na můj věk. Bylo mi řečeno, že jsem stará (bude mi 35 let). Při představě, že mi do důchodu zbývá přes 30 let, mě tato informace vyloženě vyděsila. Jaký je váš názor? Je člověk v pětatřiceti opravdu na odpis? Podotýkám, že jsem se neucházela o práci modelky či baletky.
Za anonymitu se omlouvám.