Stará na práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No to je strasny, ci se tady deje.Ja teda vim jiste, ze mne isobne by vadilo, kdyby mne peroval nejaky mkady kluk, holka to je fuk.To bych soatne snasela, to vim.Ale na druhou stranu bych to prekousla, jelikoz praci potrebuju, ale bylo by to pro mne hodne tezke
.Ja jdu teda na pracak 100%,mno uvidime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
20= jsi mladá nic neumíš
25= tebe nechceme budeš mít děti
30= máš děti tak tě nechceme budou ti marodit
35 = jsi stará
40 = asi se půjdeme rovnou zastřelit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Pokud je takovej člověk aspoň dva měsíce na pracáku, tak pak zaměstnavatel dostává dotace od pracáku nějakou dobu…Šmelí se s tím bohužel docela dost…
Mě řekli že musím být na pracáku minimálně půl roku, páč už mi bylo přes třicet, pokud by mi bylo do třiceti stačily by mi tři měsíce
![]()
- Citovat
- Upravit
Pracovala jsem jako obchodak v nadnarodni firme a mam stejnou zkusenost cely tym mel vek do 32 let starsi proste nebrali. pritom na prodejnach jsou vedouci predevsim zenske a tem je uplne sumak kdo je tam chodi otravovat. nikdy jsem duvod nepochopila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Takyjedna A není to jedno? Prostě jsem za zenitem, tečka. VŠ mi rozšířila obzory, ještě jsem zapomněla na latinu, v praxi ji sice neuplatním, ale Vergilia v originále si přečíst můžu. Ovšem nikoli jako dělník ve šroubárně, poněvadž na to jsem už fakt stará.
Stará? Ne, nejsi. Jen se podle všeho na tu tvou pozici klepe někdo jiný a chtějí tě odpálkovat. Jako dělníka tě logicky nezaměstnají, na to potřebují někoho s o dost nižším vzděláním a zodpovědností. Ty bys navíc u toho mohla přemýšlet a to by se jim nehodilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
20= jsi mladá nic neumíš
25= tebe nechceme budeš mít děti
30= máš děti tak tě nechceme budou ti marodit
35 = jsi stará
40 = asi se půjdeme rovnou zastřelit
A když je mi 27 a mám děti, tak končím úplně, co?
Jako štve mě to, protože já fakt hlídání pro děti mám, mamka je v invalidním důchodě, mohla by se prostřídávat i s manželem… Jenže to jim prostě řekne každej…
Takže to je stejně k prdu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já předtím neměla praxi a teď už jsem moc stará na to, aby mě někdo něco učil. Jsem ještě o pár let mladší než zakladatelka. Současná manuální a nemyslící práce mě fyzicky i psychicky odrovná do čtyřicítky (vidím to denně v práci-plotýnky, nervy, nespavost, vysoký tlak…). Pak to ještě pár let vydržím doma nebo s brigádami, protože práci mi nikdo nedá a až budou děti dospělé, tak to asi ukončím, protože takhle se žít nedá. Třicet let jako nezaměstnaná a opovrhovaná a psychicky v pr… z celé situace, to fakt není k žití.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já předtím neměla praxi a teď už jsem moc stará na to, aby mě někdo něco učil. Jsem ještě o pár let mladší než zakladatelka. Současná manuální a nemyslící práce mě fyzicky i psychicky odrovná do čtyřicítky (vidím to denně v práci-plotýnky, nervy, nespavost, vysoký tlak…). Pak to ještě pár let vydržím doma nebo s brigádami, protože práci mi nikdo nedá a až budou děti dospělé, tak to asi ukončím, protože takhle se žít nedá. Třicet let jako nezaměstnaná a opovrhovaná a psychicky v pr… z celé situace, to fakt není k žití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
Počkat, jako chceš říct, že ještě ho po tom půl roce nemusí držet po nějakou další dobu a mohou ho vyhodit? Po půl roce, jakmile skončí dotace, tak ho mohou vyhodit a vzít dalšího? Fakt?
Teoreticky ano. Jestli by to prošlo u ÚP, to netuším.
Ta doba poskytování a výše se liší dle smlouvy, zda na určito nebo neurčito.
Jmenuje se to společensky účelné pracovní místo. Pohledej a počteš si. Spousta lidí o tom neví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Já bych už byla bezdomovec taky, kdybych neměla manžela. Ten mě v podstatě bez řečí živí, ale jestli si někdy najde méně zoufalou, tak můžu taky rovnou…Ono není lehké žít s člověkem, u kterého není vepředu žádná perspektiva a ještě má ve vínku dědičné deprese, které zabíjí předchozí generace v přímém přenosu.
- Citovat
- Upravit
@terinka4444
Mám momentálně na starosti výběr zaměstnanců, sice jde o muže, ale to co poslouchám je někdy k pláči. Ale zase musím napsat, že spousta lidí pracovat nechce. Jsou zdraví, plat taky není minimální, práce bez dřiny a nechce se jim. Tak si pak vyber ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catus píše:
@terinka4444
Mám momentálně na starosti výběr zaměstnanců, sice jde o muže, ale to co poslouchám je někdy k pláči. Ale zase musím napsat, že spousta lidí pracovat nechce. Jsou zdraví, plat taky není minimální, práce bez dřiny a nechce se jim. Tak si pak vyber
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@terinka4444 Já bych už byla bezdomovec taky, kdybych neměla manžela. Ten mě v podstatě bez řečí živí, ale jestli si někdy najde méně zoufalou, tak můžu taky rovnou…Ono není lehké žít s člověkem, u kterého není vepředu žádná perspektiva a ještě má ve vínku dědičné deprese, které zabíjí předchozí generace v přímém přenosu.
Nenech se umlátit tou momentální pracovní situací
Zkus pohledat stáž, na tu je taky dotace od ÚP, vyčerpej co jde. Některé ÚP mají různé projekty, např. kurzy bilanční diagnostiky, kde po absolvování dostaneš kompletní pracovní psychologický profil. Když pominu, že tě to psychicky nakopne, tak je to zase důvod pro zaměstnavatele tě vzít.
Možností je spousta, jen je využít a nenechat se semlet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit