Stará na práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
20.6.14 07:47

Možná už měl svojí posilu vybranou a jen pro formu vypsal výběrové řízení. Takhle jsem kdysi taky pohořela na místo do cestovky - slečna sice odstavec překládala se slovníkem půl hodiny ( já to měla za deset minut bez slovníku ), ale byla o deset let mladší, s luxusní figurou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
20.6.14 07:53
@Jaji77 píše:
Možná už měl svojí posilu vybranou a jen pro formu vypsal výběrové řízení. Takhle jsem kdysi taky pohořela na místo do cestovky - slečna sice odstavec překládala se slovníkem půl hodiny ( já to měla za deset minut bez slovníku ), ale byla o deset let mladší, s luxusní figurou.

Pamatuju si jak moje sestra byla kdysi dávno na pohovoru někde na pohovoru v autoservisu a tam se jí na férovku zeptali jakou má velikost prsou :lol: teď se tomu člověk zasměje, ale ona z toho byla hodně špatná, měla 2, chtěli asi víc, no děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
20.6.14 07:54

Nečetla jsem diskuzi, možná už to tady padlo ;)

Nejsi stará na práci, ale na dotace. Nejlépe jít do práce z ÚP a mít pod třicet let.
Momentálně stát poskytuje dotace na zaměstnance do třiceti let. Proto ti budou všude říkat, že jsi stará, ale je to kulantně řečeno, nevyplatíš se nám.

Mám s tím zkušenost…naštěstí jsou poskytovány dotace i na matky po mateřské, něco si o tom zjisti a začni s tím operovat. Uvidíš jak rychle seženeš práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.6.14 07:56

Automotive je svět sám pro sebe, taková vycucávárna až na doraz na dělnických, THP i managerských pozicích. Zajímavá zkušenost, člověk si uvědomí, co už nikdy dělat nechce.
Jinak VŠ při mateřské a žádná praxe před mateřstvím znamená, že paní nejspíš nemá „pracovní návyky“ tj. nezažila jaké to je dělat věci, které jsou k ničemu a podle mého by se daly udělat mnohem lépe apod.. Dlouholeté mateřství skutečně není dobrá kvalifikace a pokud nepřesvědčíte silnou osobností tak se pracovní nabídky nepohrnou. Na to by měly „dlouhomatky“ myslet dopředu, buď budete viset na krku manželovi navěky (nestabilní a na palici), založíte si vlastní firmu (riskantní, ale pro ty opravdu schopné ideální) nebo začnete úplně od píky tj. tam, kde začínají mladí po škole (a musíte jim stíhat).
Ano, z jistého úhlu pohledu je novic na pracovním trhu v 35 letech starý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.6.14 07:58
Jak to myslíš dotace na matky po mateřské nebo lidi do třiceti? Jako že stát platí zaměstnavatelům za to, že přijmou takové lidi?
@Catus píše:
Nečetla jsem diskuzi, možná už to tady padlo ;)

Nejsi stará na práci, ale na dotace. Nejlépe jít do práce z ÚP a mít pod třicet let.
Momentálně stát poskytuje dotace na zaměstnance do třiceti let. Proto ti budou všude říkat, že jsi stará, ale je to kulantně řečeno, nevyplatíš se nám.

Mám s tím zkušenost…naštěstí jsou poskytovány dotace i na matky po mateřské, něco si o tom zjisti a začni s tím operovat. Uvidíš jak rychle seženeš práci :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.6.14 08:04
@terinka4444 píše:
Jak to myslíš dotace na matky po mateřské nebo lidi do třiceti? Jako že stát platí zaměstnavatelům za to, že přijmou takové lidi?

Pokud je takovej člověk aspoň dva měsíce na pracáku, tak pak zaměstnavatel dostává dotace od pracáku nějakou dobu… ;) Šmelí se s tím bohužel docela dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
20.6.14 08:05

@terinka4444
Pokud je uchazeč na úp déle než 6 měsíců a je mu pod třicet let, tak budoucí zaměstnavatel zažádá o dotace a dostává cca 11 - 15 tis. měsíčně po dobu půl roku+-. Liší se to regionálně, podle míry nezaměstnanosti.
To samé je na matku po mateřské.
Dále jsou dotace na nově vzniklé pracovní místo, ale ty jsou v menší výši než ty měsíční.

Navíc jsou ještě regionální projekty, jak umístit nezaměstnané a všechno se teď orientuje na absolventy (proto ta věková hranice) neb jich je mraky a nejsou zaměstnatelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
20.6.14 08:08
@Catus píše:
@terinka4444
Pokud je uchazeč na úp déle než 6 měsíců a je mu pod třicet let, tak budoucí zaměstnavatel zažádá o dotace a dostává cca 11 - 15 tis. měsíčně po dobu půl roku+-. Liší se to regionálně, podle míry nezaměstnanosti.
To samé je na matku po mateřské.
Dále jsou dotace na nově vzniklé pracovní místo, ale ty jsou v menší výši než ty měsíční.Navíc jsou ještě regionální projekty, jak umístit nezaměstnané a všechno se teď orientuje na absolventy (proto ta věková hranice) neb jich je mraky a nejsou zaměstnatelní.

Aha, tak půl roku… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.6.14 08:08

@Catus 8o 8o 8o takže proto se patjí, jestli je člověk registrován na ÚP. No to je síla 8o 8o takže rada pro ženský na rodičáku, já zase nedávno v jedné diskuzi zjistila, že si představte, že se můžete přihlásit na pracák už za trvní rodičáku a můžete souběžně s rodičákem pobírat podporu 8o takže šup na pracák, k rodičáku podpora doma, ještě je pak člověk na půl roku zajíavý pro zaměstnavatele. Pak to tady máme utáhnout, ty veřejné finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
20.6.14 08:13
@terinka4444 píše:
@Catus 8o 8o 8o takže proto se patjí, jestli je člověk registrován na ÚP. No to je síla 8o 8o takže rada pro ženský na rodičáku, já zase nedávno v jedné diskuzi zjistila, že si představte,že se můžete přihlásit na pracák už za trvní rodičáku a můžete souběžně s rodičákem pobírat podporu8o takže šup na pracák, k rodičáku podpora doma, ještě je pak člověk na půl roku zajíavý pro zaměstnavatele. Pak to tady máme utáhnout, ty veřejné finance.

Fakt??? 8o 8o 8o

Ty dotace jsou dobrá věc, spousta zaměstnavatelů na ně slyší. Mají tak jistou určitou částku a pak fúúú vystřel a dalšího berem z pracáku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
20.6.14 08:16
Počkat, jako chceš říct, že ještě ho po tom půl roce nemusí držet po nějakou další dobu a mohou ho vyhodit? Po půl roce, jakmile skončí dotace, tak ho mohou vyhodit a vzít dalšího? Fakt?
@Catus píše:
Fakt??? 8o 8o 8oTy dotace jsou dobrá věc, spousta zaměstnavatelů na ně slyší. Mají tak jistou určitou částku a pak fúúú vystřel a dalšího berem z pracáku :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.6.14 08:22

No to je strasny, ci se tady deje.Ja teda vim jiste, ze mne isobne by vadilo, kdyby mne peroval nejaky mkady kluk, holka to je fuk.To bych soatne snasela, to vim.Ale na druhou stranu bych to prekousla, jelikoz praci potrebuju, ale bylo by to pro mne hodne tezke :?.Ja jdu teda na pracak 100%,mno uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27686
20.6.14 08:22

20= jsi mladá nic neumíš
25= tebe nechceme budeš mít děti
30= máš děti tak tě nechceme budou ti marodit
35 = jsi stará
40 = asi se půjdeme rovnou zastřelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
20.6.14 08:30
@kate02 píše:
Pokud je takovej člověk aspoň dva měsíce na pracáku, tak pak zaměstnavatel dostává dotace od pracáku nějakou dobu… ;) Šmelí se s tím bohužel docela dost…

Mě řekli že musím být na pracáku minimálně půl roku, páč už mi bylo přes třicet, pokud by mi bylo do třiceti stačily by mi tři měsíce :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8
20.6.14 08:30
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat