Stará na práci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
21.6.14 14:36
@MUFICE píše:
Tak to jsi mu měla říct, že on už taky za zenitem :mrgreen: :zed:

Jo to jsem měla. Dneska bych to udělala, tenkrát jsem se jenom žrala vzteky a protáčela oči (v duchu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.6.14 14:39
@Burj Chalifa píše:
A co to zkusit obráceně? Nehrbit se strachy, až se zeptají, přečtou něco o dětech… Při pohovoru říci nahlas a mile asi toto: koukejte, jako každá druhá ženská v tomto státě mám dítě. Určitě nebudu ve Vaší firmě(úřadu) první ani poslední. To Vám říkám hned a sama, protože víme obě strany, že se na to ptát nesmíte a přitom Vás to zajímá. Takže chci jednat otevřeně, toho si vážím a Vy určitě taky. A taky toho, že předpokládám, že oceníte slušnou, poctivou a loajální pracovnici, jako já ocením uplatnění u Vás a práci, která mě bude zajímá a bude bavit, protože jste slušná firma, úřad, šéf…Zkusíme to spolu, co myslíte?

Souhlasím. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
21.6.14 19:12
@Burj Chalifa píše:
A co to zkusit obráceně? Nehrbit se strachy, až se zeptají, přečtou něco o dětech… Při pohovoru říci nahlas a mile asi toto: koukejte, jako každá druhá ženská v tomto státě mám dítě. Určitě nebudu ve Vaší firmě(úřadu) první ani poslední. To Vám říkám hned a sama, protože víme obě strany, že se na to ptát nesmíte a přitom Vás to zajímá. Takže chci jednat otevřeně, toho si vážím a Vy určitě taky. A taky toho, že předpokládám, že oceníte slušnou, poctivou a loajální pracovnici, jako já ocením uplatnění u Vás a práci, která mě bude zajímá a bude bavit, protože jste slušná firma, úřad, šéf…Zkusíme to spolu, co myslíte?

skvěle napsáno :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.6.14 19:15
@gatubela píše:
skvěle napsáno :palec: ;)

Díky. Konečně mi tu zase někdo nenadává :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
21.6.14 19:50

@Burj Chalifa, takto jsem to nějak řešila nakonec při pohovorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.6.14 20:04
@Hořec píše:
@Burj Chalifa, takto jsem to nějak řešila nakonec při pohovorech.

A jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
21.6.14 20:07

@Burj Chalifa, u někoho to nezabralo, ale u posledních dvou pohovorů jsem byla přijata a mohla jsem si vybírat. :P 8) Je fakt, ale že to nebyly firmy s personalitama, ale vybírali si přímo majitelé a šéfové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.6.14 20:09
@Hořec píše:
@Burj Chalifa, u někoho to nezabralo, ale u posledních dvou pohovorů jsem byla přijata a mohla jsem si vybírat. :P 8) Je fakt, ale že to nebyly firmy s personalitama, ale vybírali si přímo majitelé a šéfové.

Každopádně gratulace! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat