Stará na práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MUFICE píše:
Tak to jsi mu měla říct, že on už taky za zenitem![]()
Jo to jsem měla. Dneska bych to udělala, tenkrát jsem se jenom žrala vzteky a protáčela oči (v duchu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
A co to zkusit obráceně? Nehrbit se strachy, až se zeptají, přečtou něco o dětech… Při pohovoru říci nahlas a mile asi toto: koukejte, jako každá druhá ženská v tomto státě mám dítě. Určitě nebudu ve Vaší firmě(úřadu) první ani poslední. To Vám říkám hned a sama, protože víme obě strany, že se na to ptát nesmíte a přitom Vás to zajímá. Takže chci jednat otevřeně, toho si vážím a Vy určitě taky. A taky toho, že předpokládám, že oceníte slušnou, poctivou a loajální pracovnici, jako já ocením uplatnění u Vás a práci, která mě bude zajímá a bude bavit, protože jste slušná firma, úřad, šéf…Zkusíme to spolu, co myslíte?
Souhlasím.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
A co to zkusit obráceně? Nehrbit se strachy, až se zeptají, přečtou něco o dětech… Při pohovoru říci nahlas a mile asi toto: koukejte, jako každá druhá ženská v tomto státě mám dítě. Určitě nebudu ve Vaší firmě(úřadu) první ani poslední. To Vám říkám hned a sama, protože víme obě strany, že se na to ptát nesmíte a přitom Vás to zajímá. Takže chci jednat otevřeně, toho si vážím a Vy určitě taky. A taky toho, že předpokládám, že oceníte slušnou, poctivou a loajální pracovnici, jako já ocením uplatnění u Vás a práci, která mě bude zajímá a bude bavit, protože jste slušná firma, úřad, šéf…Zkusíme to spolu, co myslíte?
skvěle napsáno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gatubela píše:
skvěle napsáno![]()
Díky. Konečně mi tu zase někdo nenadává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa, takto jsem to nějak řešila nakonec při pohovorech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hořec píše:
@Burj Chalifa, takto jsem to nějak řešila nakonec při pohovorech.
A jak to dopadlo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa, u někoho to nezabralo, ale u posledních dvou pohovorů jsem byla přijata a mohla jsem si vybírat.
Je fakt, ale že to nebyly firmy s personalitama, ale vybírali si přímo majitelé a šéfové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hořec píše:
@Burj Chalifa, u někoho to nezabralo, ale u posledních dvou pohovorů jsem byla přijata a mohla jsem si vybírat.![]()
Je fakt, ale že to nebyly firmy s personalitama, ale vybírali si přímo majitelé a šéfové.
Každopádně gratulace! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit