Stará na práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Je mi o 10 víc, že jsem stará jsem taky slyšela, už před 10 lety. Tehdy to u nás v práci bylo nahnuté, tak jsem se poohlížela po něčem jiném. Nakonec jsem tam ještě pár let vydržela.
Práci sháním dva roky, zatím jen nárazovky, nic stálého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@slavuska1 Jo, stará. Prý bych to nezvládala, tempo je vražené. Já zvládám x let nepřetržitý provoz v domácnosti, fakt mě to uráží. Ať se jdou vycpat.
Mě by zajímalo, o jakou práci šlo - pozice, náplň práce a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co to bylo za práci? Tak to moji kolegové jsou teda už skoro všichni staří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monrom píše:
No, asi pak hledali určitý typ… který asi nejvíc prodá, případně se ubrání zlodějům. Nic ve zlém.
pekna blbost…35 je nej vek u zeny…po vsech strankach..spis hleali nejakou blbku dvacitku z velkyma kozama
- Citovat
- Upravit
@verusak.berusak Ale tam pracují lidé, kterým je třeba k šedesáti, ale jsou tam celý život. Mně prostě připadá, že pro nástup chtějí vyloženě mladé lidi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@slavuska1 Jo, stará. Prý bych to nezvládala, tempo je vražené. Já zvládám x let nepřetržitý provoz v domácnosti, fakt mě to uráží. Ať se jdou vycpat.
- Citovat
- Upravit
Co je to za blbou firmu, tohle bych čekala až tak po 50
To je furt něco, po škole je člověk moc mladý a bez praxe. Pro ně by bylo nejlepší zaměstnat pětadvacítku s desetiletou praxí, VŠ, aby nemohla mít děti a uměla min.2 světové jazyky. No, vzhledem k tomu, že budeme dělat min. do 65 let, tak jsem zvědavá, kde nás budou chtít před důchodem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Však jo, protože na mateřské se žena zpravidla fláká, takže pracovní tempo po pár letech doma nezvládá
. Vůbec se nedivím, že někde tento názor přetrvává, ale asi se divit začnu, až půjdu žebrat o práci po RD. Bude mi v té době bez pár měsíců 35 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE píše:
Co je to za blbou firmu, tohle bych čekala až tak po 50![]()
To je furt něco, po škole je člověk moc mladý a bez praxe. Pro ně by bylo nejlepší zaměstnat pětadvacítku s desetiletou praxí, VŠ, aby nemohla mít děti a uměla min.2 světové jazyky. No, vzhledem k tomu, že budeme dělat min. do 65 let, tak jsem zvědavá, kde nás budou chtít před důchodem
![]()
ono jim to dojde…mnohde uz doslo, tady jsou dost dementni ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale pořád se bavíme obecně, taky by mě zajímalo, co to je za pozici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ráda bych znala váš názor. Při dětech jsem vystudovala vysokou školu, ovládám dva jazyky na jednací úrovni, třetí na úrovni B1, tj. dalo by se dostudovat. Nicméně můj dotaz směřuje na můj věk. Bylo mi řečeno, že jsem stará (bude mi 35 let). Při představě, že mi do důchodu zbývá přes 30 let, mě tato informace vyloženě vyděsila. Jaký je váš názor? Je člověk v pětatřiceti opravdu na odpis? Podotýkám, že jsem se neucházela o práci modelky či baletky.
Za anonymitu se omlouvám.
Asi ses ucházela o místo SEXRETÁŘKY aniž bys o tom věděla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy píše:
Ale pořád se bavíme obecně, taky by mě zajímalo, co to je za pozici
Přesně tak, taky jsem zvědavá. Zakladatelko, stejně jsi anonymní, tak nám to prozraď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit