Práce z domova - existuje?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ano, existuje, je toho plno, záleží také co umíš. Ale takových diskuzí je tu milion.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hudečice četla jsem všechny tady dané diskuze, ale místo dedry co dělá každý není žádná
- Citovat
- Upravit
Záleží, co umíš.. Já třeba dělám takovou práci, kterou můžu dělat i na rizikovém a později na mateřské, stačí mít notebook, v něm nahraný program a 1× týdně zajet do firmy. Zatím jsem tu denně, ale počítá se že od 8. měsíce budu už dělat z domova.. účetní…
Jinak kamarádka na mateřské dělala a lepila etikety, žádná vstupní investice a měsíčně si přišla na nějakých 8 tisíc.. Už si ale nepamatuju, jak se firmička jmenovala.. Stačí pohledat v inzerátech, poptat se a dle tvého zaměření se pořádně dívat na tvůj obor..
- Citovat
- Upravit
Z domova se dá dělat kde co, já jsem zaměstnaná v projekční kanceláři a nemusím se v práci mimo odevzdání projektů ukázat. Jestli myslíš práce jako plnění obálek apod. tak tomu bych fakt nevěřila, ještě jsem nenarazila na nic, co by nebyl podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě je těžší nějakou najít, ale dle mého se to dá. Jen člověk opravdu musí něco umět…
Já chodím do práce na HPP, ale jedná se o státní sféru, takže peníze nic moc, ale minulý rok jsem maturovala, takže potřebuji praxi… občas si přivydělávám psaním článků, ale někdy je hodně těžké najít nějakou nabídku…
Pokud člověk hledá, tak určitě něco najde. Držim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kattynka000 a prosím tě tu práci sehnala kamarádka kde? nedělá to ještě?
Jinak jelikož jsem z malé vesnice tak vše ve městě je rozebrane. Je možnost chodit uklízet, ale zase nejsou takové spoje a cesta tam a zpět vyjde na 90 korun skoro. Proto sháním něco jiného. Jinak jsem kdysi pletla košíky z pediku, ale prodávají se plno takového pod cennou a tak ikdyz jsem dala jen za materiál cenu bez práce pořád byla vyšší než cena jiných.
- Citovat
- Upravit
Nejlepší práce z domova je taková, co si zadám sama, vymyslím sama a prodám sama… to dělám já a jsem spokojená… ale plnění obálek nebo kompletace tužek to není…
Takže práce z domova jistě existuje, spousta lidí dělá doma a nechodí do zaměstnání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jity-lovies píše:
Určitě je těžší nějakou najít, ale dle mého se to dá. Jen člověk opravdu musí něco umět…Já chodím do práce na HPP, ale jedná se o státní sféru, takže peníze nic moc, ale minulý rok jsem maturovala, takže potřebuji praxi… občas si přivydělávám psaním článků, ale někdy je hodně těžké najít nějakou nabídku…
Pokud člověk hledá, tak určitě něco najde. Držim palce
To mi připomnělo, že můj kamarád se úspěšně živí překlady do češtiny, práce se mu jen hrne a to to není moc průbojný člověk, ale prostě to umí
Začal s tím před rokem a teď překládá pro ČT.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janiecka píše:
@hudečice četla jsem všechny tady dané diskuze, ale místo dedry co dělá každý není žádná
Dedru nedělám. Dá se dělat SEO, programovat, psát popisky pro e-shop s věcmi, dá se i vyučovat pokud umíš jazyk, musíš ale hledat. Nedávno jsem viděla, jak shání paní na doplňování zboží, focení a nahrávání na web pro e-shop.
Já třeba vydělávám jako affilpartner pro jednu cestovku. Nechala jsem si nakreslit web, importy mi udělal IT, sama jsem si udělala SEO a 2-4 stovky to měsíčně jen tak hodí, aniž bych hla prstem. Takže se dá i podnikat, žádné závratné částky, dělám to spíš, že mám praxi x let z oboru ale práce na HPP se sehnat nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad zavisi na tom jakou mas kvalifikaci. Ja ve svem oboru delam doma normalne, ale mam na to odpovidajici vzdelani, takze to neni pro kazdeho. To same treba ucetni, IT apod., znam jich spousty co delaji jako OSVC doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strasne zalezi na tom, co umis…
Ja delam uz 7 let z domu (jenom, do prace jezdim kdyz je potreba, ale max tak 3× do roka), ale delam vysoke IT…
Jinak, prace z domova se da delat, ale vetsinou, co vim, tak delaji holky vlastni vyrobky (hackuji, pletou, siji obleceni ) vse na zakazku nebo proste neco upletou nebo uhackuji a pak prodaji… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce z domova je hodně podle mě…já jsem třeba i vkládala a lepila věci do obálek. Je to firma, která je v Hradci Králové a dělá tohle. Ale je to nárazové třeba práce celej měsíc a pak až za tři měsíce. Ale také jelikož jsem na mateřské doma, tak se mi to hodilo. Teď třeba dělám telefonní operátorku z domu a taky to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje a jmenuje se homeoffice
Pak se ještě dá doma podnikat, ale musíš něco umět. ![]()
Znám řadu holek, které chodí na brigády a přivydělávají si tím, co umí nebo je to baví (depilace a kosmetika), v domě kde jsem kdysi bydlela, byla paní (vyučená švadlena), která začala v době, kdy pečovala o nemocného muže, upravovat oblečení. Nasadila nízké ceny, třeba padesát za zkrácení kalhot. Zakázek měla hodně, pak už jí lidi nosili i složitější věci. A kydž muže zemřel, do práce už nešla a dělala ty úpravy a šití.
Ale na vsi to máš blbý. Tam je lepší spíš zíkat „pasivní příjem“ teda úsporu samozásobitelstvím, vypěstovat si, co můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, prosím vás chtěla bych vědět jestli vůbec existuje nějaká práce, která se dá dělat z domu. Jsem sama ze synem, pracuji na částečný úvazek jelikož mám nemocné srdce a čekám na operaci chlopně. Mám invalidní důchod a celkem asi 14 tis. Ale když zaplatím školu a obědy a do toho nájem elektriku a půjčku co jsme měli s manželem tak mi zůstávají necelé dva tisíce a to potřebuji na cestu do práce a malému do školy. Kdyby nějaká taková práce byla co vážně jde dělat byla bych moc ráda. Děkuji všem