T-mobile prodejna - je tady někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.2.16 13:41

T mobile prodejna - je tady někdo?

Zdravím, prosím je tady někdo kdo dělá na T mobilu na prodejně? Dostala jsme nabídku tam pracovat ale… nelíbí se mi smlouva. Je jen na 6 měsíců a hlavně mi naslibovali hory doly - fix 18.000 + bonusy - udajně až 10.000 ale ve smlouvě ani slovo. Jen ten fix. nechce se mi někam nastupovat za podmínek že bud dají a nebo ne. Pracovní doba je od 9 do 21hod., soboty, neděle, svátky.
je tady prosím někdo kdo dělá v T mobilu na prodejně? Jak to máte ve smlouvě? Dostáváte ty bonusy nebo ne?
Děkuji.
Z osobních duvodu je to anonym. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
29.2.16 13:48

Tak bonusy jsou hlavně do provedené práce - počet prodejů (smluv, telefonů apod.), oni předem neví, jaký budeš mít prodej. Nemůžou ti do smlouvy dát. To nemá žádný prodejce…kdyby jo, tak se každý soudí, že má v smlouvě to a to a není to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 13:53

@Sinquinita

momentálně pracuji v O2 a máme to tam… jinak píše se 0 až nějaká částka a podle jakého klíče se to počítá… ale tady není nic. Takže se dost obává aby se nestalo že budu dělat jako blbka a dostanu jen 18.hrubého - nebudu mít ani na nájem a jídlo.

• Citovat
  • Upravit
1724
29.2.16 13:56
@Anonymní píše:
@Sinquinitamomentálně pracuji v O2 a máme to tam… jinak píše se 0 až nějaká částka a podle jakého klíče se to počítá… ale tady není nic. Takže se dost obává aby se nestalo že budu dělat jako blbka a dostanu jen 18.hrubého - nebudu mít ani na nájem a jídlo.

To tam máte přesně kolik za každou smlouvu nebo napsáno např. „Bonus může být až do výše fixu či podobně“? Já to nikde nikdy neměla napsáno a dělám prodejce už 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.2.16 13:58
@Anonymní píše:
@Sinquinitamomentálně pracuji v O2 a máme to tam… jinak píše se 0 až nějaká částka a podle jakého klíče se to počítá… ale tady není nic. Takže se dost obává aby se nestalo že budu dělat jako blbka a dostanu jen 18.hrubého - nebudu mít ani na nájem a jídlo.

Aha, už jsem to pochopila. Já to nikde nikdy neměla, tak mě to zarazilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.16 15:23

@Sinquinita

no právě není tam o tom ani slovo tak mám obavy..jinak dělám prodejce už od roku 2007 ale vždy to bylo i ve smlouvě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat