Práce z domu - jakou děláte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6661
6.1.15 11:21

Dělala jsem na RD ve svém oboru jako externista (jsem projektantka). Pracovala jsem hlavně v noci. Když bylo potřeba přes den něco udělat, tak jedině když děti odpoledne chvilku spaly. Pokud jsem musela do terénu nebo na jednání, pomohla s hlídáním babička. Byly i chvíle, kdy jsem musela hodně zabrat a pak padala únavou na ústa, ale zvládla jsem to ;) Moc mi ta práce na RD pomohla, neblbla jsem z mateřství, dostala se i mezi normální lidi, vydělala peníze a nevypadla ze své profese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.1.15 11:52
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych touto diskusí oslovit ty maminky i snažilky a ostatní, které pracují z domova. Uvádím diskusi na toto téma - pokud pracujete z domova, jakou činnost vykonáváte? Děkuji za reakce :).

grafika, design, fotografie. Do toho vyplňování dotazníků, háčkování, pletení z papíru a moře jiných blbin. Ferda Mravenec, práce všeho druhu :mrgreen: proto jsem taky dopoledne velmi často na pc, protože pokud dítě spí (když přijdem z venku jako teď), tak hned sedám k pc a realizuju nápady, co jsem vydumala na procházce (co se tedy grafiky týče) :mrgreen: udělám šmíry, v noci v klidu dodělávám, nebo když je tu chlap. Klukům je 8,5 roku a 4 m, věnuju se jim na max, pracuju v době, kdy mrně spí a starší je ve škole, na kroužkách atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.1.15 13:02

Taky pracuju z domova. Mám eshop s vyráběnými bytovými doplňky. Začala jsem aktivně prodávat v těhotenství a dělám to stále (v den návratu z porodnice přišla objednávka, tak jsem sedla ke stroji a dělala).

Když je sezona nákupů, tak je práce tolik, že se nestíhá. Malýmu je 16 měsíců a je to pěkný zvědavý éro, takže je dost náročný to kombinovat i s domácností. S hlídáním pomáhá jen manžel, který naštěstí pracuje z domova a tak se zvládne o prcka třeba na hoďku dvě postarat. Jinak ale pracuju primárně až když usne (malej chodí spát v 17 hodin a spí v kuse 11-12 hodin).

Teď budu rozšiřovat výrobu, tak jsem na to zvědavá :) Jinak je to o motivaci. Dělám to primárně pro syna, aby se měl líp než já a manžel v dětsví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.1.15 20:20

Já občas lepení reklamních materiálů pro jednu firmu z vedlejšího města a jinak háčkování, pletení a dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.1.15 19:47

@martina.se dobrý den.. mohu se zeptat jak jste se k tomu všemu dopracovala? Vůbec nevím čeho bych se měla chytit.. např. při té grafice nebo vyplňování dotazníků? Jsem na MD 5 měsíců s první dítětem a velmi by se mi něco hodilo. Čas by byl, ale ne a ne něco opravdu co by fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.1.15 19:53

@nintazozo k fotografii náhodně - skorošvagr je vystudovaný fotograf, chodili jsem spolu pořád na výlety, fotili, pak mě vzal párkrát na svatbu jako druhého fotografa a už to jelo. Naplno jsem začala, když jsem čekala staršího syna - produktové fotografie, vše metodou pokus omyl s naprosto primitivníma pomůckama. A protože bylo třeba fotky upravovat, tak Photoshop, ten už mi pak nestačil, tak Illustrator, vše jsem se učila sama za pochodu. Dneska mi to živí, neříkám, že mám desetitisíce, ale žiju, co udělam, to mam :mrgreen: k dotazníkům jsem se dostala náhodou, vždy mi dal někdo typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat