Životopis správně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
životopis správně
Ahoj holky, je tu někdo kdo by me poradil s životopisem aby to melo hlavu a patu? Budu po mateřské hledat práci tak at to ma cenu mám 3 děti 9,5,2 roky děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na netu je spousta vzorů, podle nich si vytvoř základ a pak když budeš chtít, tak se ozvi a pomůžu ti ho dotáhnout, upravit,… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stáhni si nějaký vzor, a pamatuj, někdy méně je více, co se týče úpravy tedy. Naopak, pokud něco umíš, znáš, je dobré se o tom zmínit, byť třeba v kolonce koníčky. Moje jedna známá takhle sehnala práci ještě v důchodu. V té firmě si všimli, že by mohla dělat to, co je její hobby!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
doporučuji využít zde pracovní poradnu zdarma. Paní doktorka Alena Kučerová zde radí právě se životopisy a hledáním práce.
Hezký den,
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tersuita napisi a pak když me na to kouknes budu rada děkuji za rady holky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám práci po mateřské/rodičovské dovolené, na kterou jsem nastoupila v červnu 2009.
Smlouvu na dobu určitou jsem měla u tehdejšího zaměstnavatele do května 2011.
Jaký údaj je tedy vhodný uvést do CV, jako poslední zaměstnání? 6/2009 nebo 5/2011?
- Citovat
- Upravit
Já jsem do životopisu nikdy délku praxe nepsala, ani se nikdo neptal. Měla jsem pocit, že je to záležitost jen do platových tabulek ve státní sféře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehledě na to, že i ve státní sféře se do délky praxe MD započítává (byť nesmyslně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga dává se ten druhý údaj…protože do toho, zda máš děti a jak jsi čerpala volno na děti, do toho nikomu nic není a ani nemají právo ten údaj zjišťovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoy díky, asi to tak udělám, zatím jsem totiž uváděla ten rok 09 a jaksi mě nikdo ani nezve na pohovory, přestože mám před RD slušnou praxi…
jen jsem nechtěla, aby to vypadalo, že lžu ![]()
a na delku praxe se me nikdy nikdo neptal, obecne to lze zjistit uz z CV, mam před dětmi praxi několik let ve svém oboru…
- Citovat
- Upravit
@EmmaAnna aha, že jsem to nevedela dřív, mozna bych se na nejaky pohovor uz i dostala
![]()
diky!
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@EmmaAnna aha, že jsem to nevedela dřív, mozna bych se na nejaky pohovor uz i dostala![]()
diky!
no tak ale jestli to uvádíš tak jak to uvádíš a vypadá to pak, že máš tři roky díru v životopise a jsi na ÚP, tak to není moc pěkná vizitka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EmmaAnna píše:
no tak ale jestli to uvádíš tak jak to uvádíš a vypadá to pak, že máš tři roky díru v životopise a jsi na ÚP, tak to není moc pěkná vizitka
a to tam mam pak napsat, ze jsem byla na rodicaku?
vzhledem k tomu, ze uvadim svůj vek, tak většinou to personalistu napadne, ze jsem byla doma s dětmi…
jak bych teda mela do CV uvest poslední roky od 09? resp. od 2011? ![]()
- Citovat
- Upravit