Životopis správně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Dundee2
Jo jo, vo tom to je
A 100 na Prahu, to je ještě málo. Prý je standard tak 300. Sem se jich naštěstí hlásilo jen 7 a já byla jediná středoškolačka v preferovaném věku po dětech, takže jsem vlastně měla velké štěstí!
Ale ozvláštnit standardní nezajímavý životopis je fakt fuška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dundee2 píše:
CV s fotkou mám (i když je to možná nemorální nebo dokonce nezákonné vyžadovat![]()
![]()
)
a profil na LinkedIn takéale asi ho smažu - neb za poslední rok není týden, aby mi někdo nenapsal, zda nechci pracovat jinde
![]()
![]()
![]()
nestačím to odmítat
Tak jestli jsem Vám tam psala, doufám, že jste mě odmítnul ve vší slušnosti ![]()
- Citovat
- Upravit
100 odpovědí na inzerát bych někdy v životě chtěla zažít. Jak už jsme psala, já v podstatě neinzeruju, protože mi stejně žádná odpověď nepřijde..(hledám hlavně techniky). A teď mi říkala kolegyně, že na asistentku (bez jakýchkoliv nestandardních požadavků) v Praze přišlo jen 15 odpovědí. Takže pokud někdo potřebuje práci, je ideální doba. Kandidáti prostě nejsou
A ozvláštňovat CV fakt není potřeba). Stačí, když bude jasné, stručné, přehledné…a bez chyb!
- Citovat
- Upravit
@carsa
Já vlastně práci skoro vždycky sehnala až na podzim. To je fakt!
Ozvláštňovat - jak se to vezme. Máš před sebou 300 A4 a jedeš jednu za druhou. Nečtěš. Zarazí tě fotka, dáš ho na stranu, zaujme tě něco jiného, dáš na stranu. Pak teprve čteš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozvláštňovat doporučuji jen bezchybnou češtinou, čitelným fontem a nerozjetou úpravou. Když jsem viděla životopisy, co přišly na pozici technika laborky, nestačila jsem se těm obrázkům a pozadím divit. A na tom bez ladu a skladu nějaký text, co pomalu nešel přečíst. A jako třešnička fotka téměř v plavkách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jen pro zajimavost, co mi napsala na muj dotaz personalni poradkyne:
Dobu trvání posledního zaměstnání do životopisu uveďte rozhodně do května 2011. Nad tímto údajem, od června 2011 dosud, uveďte rodičovská dovolená nebo péče o dítě. Pokud byste tento fakt neuvedla, u potencionálních zaměstnavatelů to může budit pocit, že jste/můžete být od června 2011 nezaměstnaná.
dnešní zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@carsa píše:
Tak jestli jsem Vám tam psala, doufám, že jste mě odmítnul ve vší slušnosti
já vždycky odpovídám slušně na tyto nabídky neb nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit ![]()
a já jsme slušně vychován ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dundee2 píše:
já vždycky odpovídám slušně na tyto nabídky neb nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit
a já jsme slušně vychován
Tak přinejmenším to potěší, že je o Vás zájem, ne?
- Citovat
- Upravit
@carsa píše:
Tak přinejmenším to potěší, že je o Vás zájem, ne?
asi ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit