Práce z domu - jakou děláte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Když se tady k tomu přidám, maminy, co máte menší děti a parcujete nebo studujete, kdy to delate?
Mam dve deti od sebe rok a pul, dcerce budou tri a synovi rok a pul. Jdu ted zpet do skoly, je to prezencni, díky mému uzsnemu muzi, ktery dva dny v tydnu muze pracovat z domu, mohu do te skoly chodit (zacinala jsem jako bezdetna a pak se to nejak udalo a ted uz forma studia nelze zmenit:)
kdy se ucite? kdy sedíte u pc a pracujete? Ja mam pres den chvilky jako je tato, která trvá asi 10 minut, kdy si obe deti zahrají, ale vecer, kdyz oba usnou kolem 10 a mnaly e furt budi akorat zavru oci a usnu, abych byla 20× za noc probuzena. Mam super vec, ze se naucim velke kvanta za kratkou dobu, ale potrebuju se soustredit a ted vubec nevim, jak zorganizovat cas. Jak to teda delate vy? Moc vas obduvuju, hlasam, ze vse jde, kdyz se chce a ja chci, ale nemam vymyslene jak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zásadně v noci místo spánku, s jedním dítkem v pohodě se dvěma je to těžší
studuju vejšku a peču dorty, někdy nespím celou noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky v noci, pracovala jsem od 7mi měsíců malé ve školství, po nocích jsem dělala přípravy a studovala ped. minimum. Nějak jsem si zvykla na 5-6 h spánku/den, ale bylo to docela drsný, s dvěma dětma si to moc představit nedovedu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se z domova živím ruční prací, vyrábím na prodej zdobené příbory a bižuterii z fima
Prcka mám teprve na cestě, tak jsem zvědavá, jak to pak půjde s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji sice větší část úvazku z domu, ale nejde to dělat bez soustředění a tedy bez rušení. Mám to rozvrzeno tak, že větší část úvazku udělám ve 3 dnech, kdy mladší chodí na hlídání, zbývající 2 dny jsem s ním doma a dělám když spí, případně když si hraje. Nebo večer. Starší je už na celý týden ve školce. Když jsou doma oba dva, pracovat skoro nejde, nebo jen tehdy, když si odmyslím binec v bytě a neustálé dohadování o hračky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Ahoj, chodím cca 60hodin/měsíc na praxi (když má manžel odpolední) +2× do měsíce do školy na celý den (dálkově) a učím se večer, když malá usne (cca 19-22), v té době ještě poklidím. Když mi usne přes den, většinou jí vařím oběd nebo mám ten zlatý čas u PC ![]()
- Citovat
- Upravit
Po porodu jsem pracovala, když malý spal, když toho bylo víc tak i večery. Od roku chodil do školky na dopoledne, tak jsem pracovala dopoledne a někdy 2-3 hodiny odpoledne, to s nim chodila ven chůva. Ted už je ve školce až do odpoledne tak mám 6 hodin denně čas. Ilustruju, navrhuju, zaměstnávají mě různé firmy na určité úkoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovasrnka to je jeste ok, ja spim asi taky tak, ale vice jak pul hodky v kuse nemam. D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luciwa ty jo a to davas jak? ja jsem prakticky uz skoro 4 roky nespala poradne 3 hodiny v kuse a docela mam dost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji komplet z domu, edituju weby, pomáhám s navrhováním nových produktů, trochu překládám, píšu recenze a tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šiju, pracuju po nocích. Je to sice cca 2 - 3 h denně, ale aspoň za sebou vidím i něco hmatatelného. Dělám to takhle 9 let, od 1. dítěte, šlo to i když jsem chodila do práce, i teď se 3 dítkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Taky jsem začala vysokou studovat jako bezdětná a dokončila ji se 2 holčičkama
K učení, psaní bakalářky a vypraocvávání otázek jsem se dostala každý večer po deváté hodině. Měla jsem to nastavené, že okolo osmé šly holky spát, pak chvíli čas pro sebe a od devíti škola, večer co večer.. ještě že je to za mnou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC Jedině když dítě spí, takže něco málo po obědě a hlavně po večerech. Naštěstí pravidelně usíná nejpozději ve 20h. Mít dvě s tak malým rozdílem tak nevim, jestli bych to dala. Dělám grafické a editorské práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chtěla bych touto diskusí oslovit ty maminky i snažilky a ostatní, které pracují z domova. Uvádím diskusi na toto téma - pokud pracujete z domova, jakou činnost vykonáváte? Děkuji za reakce
.