Práce za 130 Kč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prace za 130 Kč
Zdravím ![]()
Pracuji brigádně v vinárně už půl roku práce i kolegové na pohodu ale plat pouze 130 Kč na hodinu přemýšlím že tohoto důvodu že skončím.
Je tam všechno drahé a vinárna má tržby ale zamestnce teda nijak extra neplatí.
Pracovali by jste v dnešní době za 130 na hodinu??Mě to přijde strašně málo když jsem si řekla o přidání řekl mi majitel že na mé místo má dalších 10 Ukrajinek ať klidně jdu jestli chci. Zase na druhou stranu o víkendu je tam vážně klid za celou 12 hodinovou směnu přišlo minulý víkend 10 lidí takže můžu být i na PC atd ale jde mi o ten plat který je teda opravdu hrůza chodím tam 8 dnů v měsíci. Šli by jste dělat za 130 Kč na hodinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
HPP ne, brigáda ano, kdybych potřebovala peníze navíc. Si najděte něco lepšího, když vám to nestačí. Jaké město, nebo aspoň kraj to je? Na tom taky dost záleží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jaké máš vzdělání, praxi a možnosti ![]()
Já bych to s vysokoškolským vzděláním nedělala, když mohu (brigádně) dělat za několikanásobek ![]()
- Citovat
- Upravit
Takovou mzdu má hodně lidí i na HPP, defakto každý kdo má od té minimálky do nějakých 20 tisíc čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a zkoušela jsi sehnat něco líp placenyho? máš jiné nabídky? pořád lepší dělat za 130 než nedělat vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych byla studentka, asi jo, pokud to je vykompenzované tím volným časem, kdy se můžeš učit, a pokud člověk ještě nemůže dělat odbornější práci, tak proč ne…
Je to málo, ale zas ten volný čas, kdy si můžeš dělat jiné věci pro sebe a placená jsi stejně, se prostě hodí. No, a s diškrecemi to nemůže být tak úplně špatné… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono zalezi i hodne na miste praha brno a takove mesta maji vetsi platy nez nejake ustecko, ostravsko, morava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Tak u nás tohle nabízí mekáč po zaškolení
V Praze KFC, Burger King, Mekáč taky 130-140 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alladina píše:
V Praze KFC, Burger King, Mekáč taky 130-140 Kč.
fakt? To jsem myslela, že víc. Tady po okolí to provozuje známý škrt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 Tak vyšší platy nabízí snad jen Praha a Brno a to ještě musíš něco umět, nebo makaáš za stejné peníze jak v Krajském městě, jinak mezi Krajskými městy skoro žádný rozdíl nebude, ať se jedná o Hradec Králové x Ústí n/L, Ostrava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka709 píše:
Zdravím
Pracuji brigádně v vinárně…Je tam všechno drahé a vinárna má tržby .....
o víkendu je tam vážně klid za celou 12 hodinovou směnu přišlo minulý víkend 10 lidí .....
Tak já nevím, ale pak je to za 130/h tak akorát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Tak u nás tohle nabízí mekáč po zaškolení
no ale v mekáči si sakra mákneš, tady má zakladatelka leháro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tento plat delam smlouvy a chystám kolegům podklady. Ksem na mateřské, takže po nocích. Ano, i takhle lidé v dnešní době žijou. Jedná se o „velkou“ firmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit