Práce za 130 Kč
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Verunka709 píše:
Zdravím
Pracuji brigádně v vinárně už půl roku práce i kolegové na pohodu ale plat pouze 130 Kč na hodinu přemýšlím že tohoto důvodu že skončím.
Je tam všechno drahé a vinárna má tržby ale zamestnce teda nijak extra neplatí.
Pracovali by jste v dnešní době za 130 na hodinu??Mě to přijde strašně málo když jsem si řekla o přidání řekl mi majitel že na mé místo má dalších 10 Ukrajinek ať klidně jdu jestli chci. Zase na druhou stranu o víkendu je tam vážně klid za celou 12 hodinovou směnu přišlo minulý víkend 10 lidí takže můžu být i na PC atd ale jde mi o ten plat který je teda opravdu hrůza chodím tam 8 dnů v měsíci. Šli by jste dělat za 130 Kč na hodinu?
Takže za 12 hodin Ti zaměstnavatel zaplatí 1560 Kč a za tu domu tam má 10 lidi. Když tam každý nechá 200-300 Kč, tak to moc nevydělá, aby Ti mohl dát lepší plat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak průměrná mzda je celorepublikově nějakých 206 Kč čistého na hodinu, z toho na průměr nedosáhne +- 50% populace, takže podle mě na brigádu v nějaké vinárně bez zodpovědnosti a nějaké námahy je to slušné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no ale v mekáči si sakra mákneš, tady má zakladatelka leháro
To určitě. Nevim, proc to vsichni v diskusich tak dehonestuji, kdyz je to fakt makacka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na střední škole 13 let zpátky chodil na pás do pivovaru za 40 kč na hodinu a tam se sakra makalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
fakt? To jsem myslela, že víc. Tady po okolí to provozuje známý škrt.
Všude v mekáči je po zaškolení 140 Kč. A je v tom i desetikorunovy příspěvek za nošení uniformy o kterou se stará každý sám, ale jako brigáda super. Jdu tam dvakrát, třikrát za měsíc, hlavně na noční (tento mekáč není nonstop), od půlnoci do šesti se jedná o úklid a je super, že si můžeš plánovat směny, jak se ti to hodí, samozřejmě dopředu. Je to prostě flexibilní brigáda i když občas makačka, tohle je strašný plus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matt 02 píše:
Všude v mekáči je po zaškolení 140 Kč. A je v tom i desetikorunovy příspěvek za nošení uniformy o kterou se stará každý sám, ale jako brigáda super. Jdu tam dvakrát, třikrát za měsíc, hlavně na noční (tento mekáč není nonstop), od půlnoci do šesti se jedná o úklid a je super, že si můžeš plánovat směny, jak se ti to hodí, samozřejmě dopředu. Je to prostě flexibilní brigáda i když občas makačka, tohle je strašný plus.
No co byla dcera, tak tam si sice planovali, ale meli dano, kolik hodin za mesic ma byt o vikendech. A kolik hodin celkove maji tak zhruba odpracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že je to slušný, na den 1560 + dýška jako brigáda je to fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Moravě v KFC 110,–/hod v hrubém!
Jako 130,– za to, že většinu času sedíš a nic neděláš? Šla bych tam na brigádu hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lesley01 píše:
Myslím že je to slušný, na den 1560 + dýška jako brigáda je to fajn
A hlavně když tam dorazí 10 lidi za den, tak to majitel ještě dotuje: 10× 300-500 Kč útraty = 3000 - 5000 Kč tržba, z toho tak 1/3 až 1/2 cena zboží, takže hrubý zisk 1500 - 3300 Kč, skoro 1600 Kč musí zaplatit obsluze a na nájem, energie a další náklady včetně vlastního zisku mu zbyde 0 - 1700 Kč. Tahle jí brzo brigáda skončí, jelikož majitel zbankrotuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama rikas ze prace i kolektiv je v pohode, to samo o sobe ma dost velkou pridanou hodnotu, tech par korun navic co jinde mozna daji za to taky nemusi stat - navic 130 neni zase tak strasne na brigadu bez zodpovednosti i odborne znalosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
HPP ne, brigáda ano, kdybych potřebovala peníze navíc. Si najděte něco lepšího, když vám to nestačí. Jaké město, nebo aspoň kraj to je? Na tom taky dost záleží.
Je to v Říčanech u Prahy tedy maloměsto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jege píše:
A hlavně když tam dorazí 10 lidi za den, tak to majitel ještě dotuje: 10× 300-500 Kč útraty = 3000 - 5000 Kč tržba, z toho tak 1/3 až 1/2 cena zboží, takže hrubý zisk 1500 - 3300 Kč, skoro 1600 Kč musí zaplatit obsluze a na nájem, energie a další náklady včetně vlastního zisku mu zbyde 0 - 1700 Kč. Tahle jí brzo brigáda skončí, jelikož majitel zbankrotuje.
Myslela jsem že tak 10 lidí přijde do obchodu vinárna je spojena a obchodem tam jich za ten den přijde vážně max 10-15 ale do vinárny samotné chodí i lidí z ulice prodávají se tam i chlebíčky a chodí i důchodci na kafe tam je někdo každou hodinu.
Majitel rozhodně nezkrachuje jak píšeš
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka709 píše:
Je to v Říčanech u Prahy tedy maloměsto
tak jezdi do Prahy, to máš za rohem a mnohem větší výběr brigád.
Nejdřív si prostě zjisti, kolik reálně jsi schopná dostat jinde, a s vinárnou se pak případně rozluč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit