Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A nebylo by lepší vyzkoušet, co sedne a voní Tobě? Tady sto lidí, sto různých názorů… já třeba aviváže kupuju v Německu a jsem spokojená, ale je Ti tahle informace k něčemu?
@Salorka právě jsem se taky dívala na německý eshop.
Doporučíš nějakou konkrétní značku?
Ty dvě poslední jsou strašně převoněné, ta z DM nevoní vůbec, jen prádlo změkčí. Ty první dvě balení neznám
Měli jsme wasch… Ale ne teda dětský
Od dankmit prací prášek ne gel ![]()
Denkmit mám vyzkoušeno snad všechny a ta aviváž je na citlivou pokožku, tak vonět by asi moc neměla.
Aviváž mám momentálně modrý denkmit.
Pouzivam batole a lovelu, pro male mimi avivaz nepouzivam. Az cca od dvou let jsem davala trochu cocolino.
Používáme prací papírky od EcoHausu. Měla jsem klasický gel, ale malý se mi potom začal osypávat i když byl určený pro miminka. Takže jsem musela hledat něco jiného a narazila právě na tohle. Za mě je to teda super, je to vhodné právě pro nejmenší, alergiky, ekzematiky. Používáme to teď už všichni a já se nemusím tahat s těžkými láhvemi, zaberete to méně místa a ještě to hezky vypere. ![]()
@Otavka89 Také od nich používáme jak papírky, tak i ty vůně a věci do sušičky. Zkoušela jsem třeba od Sonnet, ale mě to upřímně moc nevonělo a nebyla jsem s tím tak spokojená. Koncept se mi moc líbil a ani cenově to nevychází špatně. Hlavně mě baví, že to mohu brát i na dovču, nezabere to místo.
Ahoj holky,
máte zkušenosti s těmito pracími gely a avivážemi?
Vyjdou docela dobře cenově… tak bych chtěla některý vyzkoušet.
Případně kdyby jste měla nějaký tip