Prací kapsle?

37262
14.4.19 11:21

Já beru ariel nebo persil, s ostatnimi zkušenost nemám, radši sáhnu po tom ověřeném :D voní pekně, nejvíc mi voněla limitovaná edice (tuším toho arielu) co sem kupovala v lidlu, ale nemají je pořád. Jinak v tom peru barevný mix všeho, netridim bílé, černé, barevné, prostě do pračky nahazim mix (spíš třídim podle materiálu nebo využití) prádla, prihodim kapsli a zapnu pračku. Nejvíc mi na tom vyhovuje ta jednoduchost, už nemusím měřit množství gelu, přidávat aviváž a zadělávat si ten zásobník na prášek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.4.19 11:35

@Kriss Tina právě to mě na tom láká nejvíc než mít plno věcí okolo pračky. Ta jednoduchost. Proto nad tím uvažují že i cenově to vyjde levněji. A který ariel a persil. Je víc druhů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
14.4.19 11:36

Já naopak přešla od kapslí k prášku a aviváži :lol: Ty kapsle prostě nejsou z prádla tolik cítit. A já mám strašně ráda vůni vypraného oblečení. Je to lepší než parfém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
14.4.19 11:53

Kupuju kapsle Ariel nebo Persil dle akcí.. teď je jich třeba 12ks za 99Kč, jedna opravdu stačí na celou pračku. Vypere hezky. Voní jak který typ, ale já tam přidávám buď perličky v akci, protože ta vůně je top (pro mne tedy tyrkysové) nebo aviváž… pokud dáte totiž delší program s více mácháním než rychlé praní, tak z gelových kapslí prádlo skoro nevoní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37262
14.4.19 11:54

@veronikas1984 já teda beru pokaždé jiné, záleží co maj v akci :think: vím že nejvíc mi vonely od arielu, to byla asi 3v1, nějaká limitka alpské vůně. Jinak fakt nevím které všechny sem měla, ty krabičky pak likviduju, ale žádné nebyly takové, že bych si řekla nikdy víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
14.4.19 12:01

Bereme ariel 3v1 supr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
14.4.19 12:13

Mám vyzkoušené jak Ariel, tak Persil a teď mám Lenor. Nejvíc mi vyhovoval persil, ty kapsle jsou větší a víc mi prádlo voní. :) Lenor je taky úžasný, mám lenor a Persil nejvíc v oblibě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
14.4.19 12:25

Ja mam nejradsi Ariel levandulove. Vyperou dobre a vune je krasne citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.19 12:26

@SADM levandulove vůně zrovna moc nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
14.4.19 13:09

Ariel, v akci 4 kc za kapsli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
14.4.19 13:59

Ja kupujem Ariel, ale mala som raz aj velký pack Denkmit z DM a boli tiež fajn, akurát ten megapack som už potom nikdy nenašla a menšie balenie mi nepríde tak výhodné, aby som z Arielu prešla. Aviváž ale používam tak či tak vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.19 15:47

Takže nejvíc vyhrává ariel a persil jak tak koukám a myslím že i cenově je to fajn. A nějaký přímo ariel nebo persil? Je víc těch druhů jak jsem koukala na netu. Tam jsem koukala že jen lenor mají druhy podle vůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1471
4.8.25 20:09

Kapsle na praní Action

Ahoj
Máte někdo zkušenosti s těmito kapslemi z Actionu?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
17.8.25 15:26

..

Příspěvek upraven 17.08.25 v 15:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
17.8.25 15:28

Ahoj všem :mavam: Tak jsem se rozhodla obnovit téma a zjistit od vás různé zkušenosti s kapslemi na praní. Používám i sušičku, takže žádné aviváže nebo prací parfémy. Naučila jsem se dávat do pračky jednu kapsly a super. Jenže je jich na trhu tolik, že snad ani nestačím všechny vyzkoušet. Zatím u mě vedou ARIEL EXTRA. Zkoušela jsem od Lenoru ( prádlo vonělo úžasně ) ale čistota nic moc. Teď jsem četla slušně recenze na kapsle od cocolina :think:

Co vy ženy? Nějaké super tipy? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný