Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já beru ariel nebo persil, s ostatnimi zkušenost nemám, radši sáhnu po tom ověřeném
voní pekně, nejvíc mi voněla limitovaná edice (tuším toho arielu) co sem kupovala v lidlu, ale nemají je pořád. Jinak v tom peru barevný mix všeho, netridim bílé, černé, barevné, prostě do pračky nahazim mix (spíš třídim podle materiálu nebo využití) prádla, prihodim kapsli a zapnu pračku. Nejvíc mi na tom vyhovuje ta jednoduchost, už nemusím měřit množství gelu, přidávat aviváž a zadělávat si ten zásobník na prášek ![]()
@Kriss Tina právě to mě na tom láká nejvíc než mít plno věcí okolo pračky. Ta jednoduchost. Proto nad tím uvažují že i cenově to vyjde levněji. A který ariel a persil. Je víc druhů
Já naopak přešla od kapslí k prášku a aviváži
Ty kapsle prostě nejsou z prádla tolik cítit. A já mám strašně ráda vůni vypraného oblečení. Je to lepší než parfém ![]()
Kupuju kapsle Ariel nebo Persil dle akcí.. teď je jich třeba 12ks za 99Kč, jedna opravdu stačí na celou pračku. Vypere hezky. Voní jak který typ, ale já tam přidávám buď perličky v akci, protože ta vůně je top (pro mne tedy tyrkysové) nebo aviváž… pokud dáte totiž delší program s více mácháním než rychlé praní, tak z gelových kapslí prádlo skoro nevoní..
@veronikas1984 já teda beru pokaždé jiné, záleží co maj v akci
vím že nejvíc mi vonely od arielu, to byla asi 3v1, nějaká limitka alpské vůně. Jinak fakt nevím které všechny sem měla, ty krabičky pak likviduju, ale žádné nebyly takové, že bych si řekla nikdy víc…
Mám vyzkoušené jak Ariel, tak Persil a teď mám Lenor. Nejvíc mi vyhovoval persil, ty kapsle jsou větší a víc mi prádlo voní.
Lenor je taky úžasný, mám lenor a Persil nejvíc v oblibě ![]()
Ja mam nejradsi Ariel levandulove. Vyperou dobre a vune je krasne citit.
Ja kupujem Ariel, ale mala som raz aj velký pack Denkmit z DM a boli tiež fajn, akurát ten megapack som už potom nikdy nenašla a menšie balenie mi nepríde tak výhodné, aby som z Arielu prešla. Aviváž ale používam tak či tak vždy
Takže nejvíc vyhrává ariel a persil jak tak koukám a myslím že i cenově je to fajn. A nějaký přímo ariel nebo persil? Je víc těch druhů jak jsem koukala na netu. Tam jsem koukala že jen lenor mají druhy podle vůně
Ahoj
Máte někdo zkušenosti s těmito kapslemi z Actionu?
Díky
Ahoj všem
Tak jsem se rozhodla obnovit téma a zjistit od vás různé zkušenosti s kapslemi na praní. Používám i sušičku, takže žádné aviváže nebo prací parfémy. Naučila jsem se dávat do pračky jednu kapsly a super. Jenže je jich na trhu tolik, že snad ani nestačím všechny vyzkoušet. Zatím u mě vedou ARIEL EXTRA. Zkoušela jsem od Lenoru ( prádlo vonělo úžasně ) ale čistota nic moc. Teď jsem četla slušně recenze na kapsle od cocolina ![]()
Co vy ženy? Nějaké super tipy? ![]()