Prací prášek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
42
5.2.05 19:53

Prací prášek

Ahoj holky!

Poradíte mi, jaký prací prášek na mimča se vám osvědčil?
Já jsem dlouho používala Lovelu gel, ale teď jsem si říkala, že bych zkusila i něco jiného. Koupila jsem Sensu pro děti v tabletách, ale z toho jsem zklamaná. To prádlo ani malinko nevoní. Já samozřejmě nechci, aby byl prášek pro děti nějak hodně parfémovaný, ale z prádla po tomhle prášku vůbec nemám pocit, že by bylo svěží a vyprané.

Díky za tipy.
Ali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
5.2.05 20:12

Ahoj,
vyzkoušej nový Persil Sensitive-je dobrý,dobře pere a krásně voní.Mimi se mi má narodit za 14dní a mám předvypráno v Persilu. :D

Tak ahoj Gabka a Štěpánek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.2.05 22:21

Ahoj, mě se osvědčil Obzor baby. Teď přecházím na Lovelu gel, protože v Praze V CČM v Globusu ho už asi nemají a do Intersparu jsem se nedostala.Jinak pere dobře a příjemně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
5.2.05 22:31

já jsem si koupila prášek Batole a moc spokojená nejsem.....je dobrý na barevné prádlo, na světlé rozhodně ne - nechává fleky… Ariel sice není pro děti vhodný, ale zvládne ty fleky s přehledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
5.2.05 23:07

Ahoj, já používám taky Batole, prášek i gel, a potíže nemám. Vždycky mi vypral dobře. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.2.05 23:29

Ahojky , taky jsem vyzkoušela pár prášků, ale nejvíc mi vyhovuje Mimino. Bohužel ho často nemají a tak peru v Senze pro děti a v Batoleti. Fleky po ovoci se fakt těžko odstranují a tak občas přidávám Vanish a dvakrát máchám, někdy to pomůže, někdy ne. Mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
6.2.05 11:42

Ahoj,
my pereme v Batoleti + v poslední době dávám i trošku aviváže a zatím -ťuk ťuk - všechno v pohodě. Taky jsme vyzkoušeli Lovelu gel, ale mně připadá, že to prádlo moc nevoní :(
Na fleky od ovoce používám Kronstar, s tím, že to nejdřív vyperu s naším prádlem a pak ještě jednou s Kubíčkovým a flíčky krásně mizí :lol:
Hezký den.
Eliška a Jakub (10,5m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
6.2.05 14:16

Ahoj,
v šestinedělí jsem prala v Lovele a teď už peru v normálním prášku jako pro nás v Tide a Palmex a žádná reakce nebyla…Tide je navíc ovoněný,takže už nepoužívám žádnou aviváž… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.2.05 15:31

Ahojky,

peru v BabyObzoru a zatím v pohodě.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
6.2.05 21:46

Jaa

Ahoj,
já jsem předeprala v BabyObzoru a jsem moc spokojená, mají i aviváž, jemně voní, žádná agresivní parfemace. (A navíc je za příjemnou cenu.)
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.05 14:42

Gabule,chci taky zkusit ten nový Persil Sensitive,nevím,který jsi myslela- gel,nebo prásek?

• Citovat
  • Upravit
3420
8.2.05 17:15

Má zkušenost je s Persilem Sensitive-práškem :wink:

pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
8.2.05 18:02

Ahojky,

před pár měsíci jsem přešla na tekutý Norit. Peru bez aviváže a jsem nadšená. Dřív jsem používala Lovelu a Lenor sensitive.

Mám obě děti s atopickým ekzémem a snáší to dobře.

AJKA, Lenička 2,5 roku, Lukášek 5 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.2.05 19:44

díky Gabko,zkusím,protože s těmi skvrnami od ovoce a zeleniny už si dětským práškem neporadím :) Jitka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.2.05 17:54

Ahoj,
mně doporučila kamarádka i dětská doktorka prát v Arielu a prádlo ještě jednou bez aviváže vymáchat. Měla jsem strach, aby prádlo nebylo pro malou tvrdé, ale všechno bylo pěkně hebounké (pokud jsem to nepřesušila).
 Jana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný