Prací prášek universal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29577
9.6.19 09:08

Universální znamená, že je na všechno prádlo. Na bílé i barevné. Jen bych ho před praním roztřídila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
452
9.6.19 09:37

Vím, že univerzální znamená na všechno, ale z toho mám strach. Perete v něm normálně? Já nepochopila jeho funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.6.19 09:43

Jo peru v nem normalne. Mam teda jeste k tomu eco, kvuli detem. A barvy normalne zustavaji. Osobne nevidim v kvalite vyprani zadny rozdil po pouziti jakehokoli prasku/gelu. Cerne treba peru primo v gelu na cernem. A rozhodne se ta cerna ztraci. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14376
9.6.19 10:02

Já peru jen v Universal Persil nebo Ariel. Bílé mám úplně bělounké a tmavé je pořád stejné, pokud je to kvalitní látka. Nikdy jsme dvě balení prášku nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.6.19 18:35
@pufik20 píše:
Vím, že univerzální znamená na všechno, ale z toho mám strach. Perete v něm normálně? Já nepochopila jeho funkci.

Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno :D :lol: :lol: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.19 18:42
@berry4 píše:
Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno :D :lol: :lol: :mrgreen: :potlesk:

ja jsem nechtela byt zla, ale taky nechapu na co se jako ptá :mrgreen: bud troll (spis teda trotl) nebo nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
9.6.19 19:18
@berry4 píše:
Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno :D :lol: :lol: :mrgreen: :potlesk:

No, mně tu přijde pod hranicí svéprávnosti 90% založených diskuzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.6.19 19:24

@Zumpa tak o tom žádná :D Nebyla jsem tu snad 2 roky a koukám, že se tu nic nezměnilo. Ale vůbec nic. Vlastně ano. IQ některých dotyčných klesá přímou úměrou. A počet stoupá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
9.6.19 19:34

@berry4 :D Heh, to jsme na tom podobně, já jsem za pár svých názorů dostal ban, dnes jsem se pod novým účtem vrátil také po cca 2 letech a nestačím se divit, jedličkárna hadr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140225
10.6.19 16:36
@Zumpa píše:
@berry4 :D Heh, to jsme na tom podobně, já jsem za pár svých názorů dostal ban, dnes jsem se pod novým účtem vrátil také po cca 2 letech a nestačím se divit, jedličkárna hadr :mrgreen:

tak proč sem lezeš? ty nový účte a ještě se musíš chudáčku divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.6.19 18:14

@mojmira no ták :D Ono je to vážně hardcore tady povětšinou číst dotazy. 2 roky je tak nějak úměra k té „inteligenci“ tady, aby si člověk odpočnul a pak se jen smál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15740
10.6.19 18:27
@mojmira píše:
tak proč sem lezeš? ty nový účte a ještě se musíš chudáčku divit

Sbírám zde data pro výzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek