Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Universální znamená, že je na všechno prádlo. Na bílé i barevné. Jen bych ho před praním roztřídila ![]()
Vím, že univerzální znamená na všechno, ale z toho mám strach. Perete v něm normálně? Já nepochopila jeho funkci.
Jo peru v nem normalne. Mam teda jeste k tomu eco, kvuli detem. A barvy normalne zustavaji. Osobne nevidim v kvalite vyprani zadny rozdil po pouziti jakehokoli prasku/gelu. Cerne treba peru primo v gelu na cernem. A rozhodne se ta cerna ztraci. ![]()
Já peru jen v Universal Persil nebo Ariel. Bílé mám úplně bělounké a tmavé je pořád stejné, pokud je to kvalitní látka. Nikdy jsme dvě balení prášku nekupovala.
@pufik20 píše:
Vím, že univerzální znamená na všechno, ale z toho mám strach. Perete v něm normálně? Já nepochopila jeho funkci.
Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno
![]()
@berry4 píše:
Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno![]()
![]()
![]()
![]()
ja jsem nechtela byt zla, ale taky nechapu na co se jako ptá
bud troll (spis teda trotl) nebo nevim ![]()
@berry4 píše:
Pane bože… No to snad ne? Jakou funkci? Ty nechápeš, že ten prášek je na bílé i barevné prádlo? Já se tady vážně řežu, ty musíš být troll jak poleno![]()
![]()
![]()
![]()
No, mně tu přijde pod hranicí svéprávnosti 90% založených diskuzí ![]()
@Zumpa tak o tom žádná
Nebyla jsem tu snad 2 roky a koukám, že se tu nic nezměnilo. Ale vůbec nic. Vlastně ano. IQ některých dotyčných klesá přímou úměrou. A počet stoupá ![]()
@berry4
Heh, to jsme na tom podobně, já jsem za pár svých názorů dostal ban, dnes jsem se pod novým účtem vrátil také po cca 2 letech a nestačím se divit, jedličkárna hadr ![]()
@Zumpa píše:
@berry4Heh, to jsme na tom podobně, já jsem za pár svých názorů dostal ban, dnes jsem se pod novým účtem vrátil také po cca 2 letech a nestačím se divit, jedličkárna hadr
tak proč sem lezeš? ty nový účte a ještě se musíš chudáčku divit
@mojmira no ták
Ono je to vážně hardcore tady povětšinou číst dotazy. 2 roky je tak nějak úměra k té „inteligenci“ tady, aby si člověk odpočnul a pak se jen smál ![]()
@mojmira píše:
tak proč sem lezeš? ty nový účte a ještě se musíš chudáčku divit
Sbírám zde data pro výzkum.