Pračka bosch
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pračka bosch
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat malém sušičku bosch už asi několik let a nyní jsme si nově pořídili i pračku bosch 🙂
Musím říct že mě mile překvapila ale zajímá mě na jaký program perete a na jak dlouho? 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MájuleM píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat malém sušičku bosch už asi několik let a nyní jsme si nově pořídili i pračku bosch 🙂
Musím říct že mě mile překvapila ale zajímá mě na jaký program perete a na jak dlouho? 🙂
Máme 7 let starou Boženku a nemůžu si ji také vynachválit peru na Mix:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Boženku 6,5roku a peru nejvíc na mix nebo na eko bavlnu. Nás taky ještě nevypekla, pořád mi přijde jak nová
- Citovat
- Upravit
Super děkuji, já jsem právě hrozně spokojená se sušičkou a tak sem chtěla i pračku 😊
Musím teda říct že tehdy když jsme tu sušičku kupovali tak 3 roky zpět tak mi to prodejce furt vymlouval a nabízel beko a tak sem se tam sním trošku hádala a snažila se mu vysvětlit že chci prostě Boženku 😂 👍
Děkuji za info, já sem zatím zkoušela Bavlnu, Eco program (ale těch 3:26minut 🤦♀️ 😂) a Mix
Tak asi budu prát na ten mix, děkuji 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MájuleM Taky máme Bosch a příště bych koupila jinou. Ze začátku jsem z ní byla nadšená a přišla mi super - první dva roky. Pak odešlo topné těleso, takže se muselo vyměnit. A taky pračka začala prodlužovat praní. Hůř odstřeďuje, takže pere o něco déle. Ale je pravda, že peru dost často, takže dostává zabrat.
Nejčastěji peru taky na mix.
- Citovat
- Upravit
Mix je super, jen pozor, je jen na 4kg. Coz u pracky na 8 nebo 9 kg je dost matouci.
A taky pozor pri pouzit tlacitka speed perfect, zkraceni casu snizi teplotu. Tzn. pokud das prat na 60 stupnu a speed perfect nepere na 60, ale min, ale nikde nepisou na kolik. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
@Tarena moje ukazuje i stupne a muzu je sama navolit
Ano, ukazuje, ale v navodu pisou, ze pokud zmacknes tlacitko speed perfect a zkratis cas prani, tak pracka bude prat na nizsi teplotu (nepisou o kolik nizsi), i kdyz ukazovat bude to co jsi navolila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit