Pračka bosch

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
224
12.8.22 22:27

Pračka bosch

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat malém sušičku bosch už asi několik let a nyní jsme si nově pořídili i pračku bosch 🙂
Musím říct že mě mile překvapila ale zajímá mě na jaký program perete a na jak dlouho? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
12.8.22 22:36
@MájuleM píše:
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat malém sušičku bosch už asi několik let a nyní jsme si nově pořídili i pračku bosch 🙂
Musím říct že mě mile překvapila ale zajímá mě na jaký program perete a na jak dlouho? 🙂

Máme 7 let starou Boženku a nemůžu si ji také vynachválit peru na Mix:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
12.8.22 23:19

My máme Boženku 6,5roku a peru nejvíc na mix nebo na eko bavlnu. Nás taky ještě nevypekla, pořád mi přijde jak nová

• Citovat
  • Upravit
85235
12.8.22 23:33

Nejvic mix na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.8.22 11:57

Super děkuji, já jsem právě hrozně spokojená se sušičkou a tak sem chtěla i pračku 😊
Musím teda říct že tehdy když jsme tu sušičku kupovali tak 3 roky zpět tak mi to prodejce furt vymlouval a nabízel beko a tak sem se tam sním trošku hádala a snažila se mu vysvětlit že chci prostě Boženku 😂 👍
Děkuji za info, já sem zatím zkoušela Bavlnu, Eco program (ale těch 3:26minut 🤦‍♀️ 😂) a Mix
Tak asi budu prát na ten mix, děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
13.8.22 13:42

@MájuleM Taky máme Bosch a příště bych koupila jinou. Ze začátku jsem z ní byla nadšená a přišla mi super - první dva roky. Pak odešlo topné těleso, takže se muselo vyměnit. A taky pračka začala prodlužovat praní. Hůř odstřeďuje, takže pere o něco déle. Ale je pravda, že peru dost často, takže dostává zabrat.
Nejčastěji peru taky na mix.

• Citovat
  • Upravit
10809
13.8.22 13:53

Mix je super, jen pozor, je jen na 4kg. Coz u pracky na 8 nebo 9 kg je dost matouci.

A taky pozor pri pouzit tlacitka speed perfect, zkraceni casu snizi teplotu. Tzn. pokud das prat na 60 stupnu a speed perfect nepere na 60, ale min, ale nikde nepisou na kolik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
13.8.22 15:02

@Tarena moje ukazuje i stupne a muzu je sama navolit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
13.8.22 15:50
@blumen píše:
@Tarena moje ukazuje i stupne a muzu je sama navolit

Ano, ukazuje, ale v navodu pisou, ze pokud zmacknes tlacitko speed perfect a zkratis cas prani, tak pracka bude prat na nizsi teplotu (nepisou o kolik nizsi), i kdyz ukazovat bude to co jsi navolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí