Kávovar Delonghi, pěnič mléka

2
9.8.22 10:16

kávovar delonghi, pěnič mléka

Koupili jsme kávovar de longhi. Káva je výborná, ale nedaří se mi napěnit mléko. Koupila jsem i speciální na cappucino a stejně se neudělá hustá pěna. Poradíte někdo? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7468
9.8.22 10:24

Proto jsme koupili s mléčným servisem, segra má taky jen s tou tryskou a musí dělat ručně a u nás říkala že tak to latte nikdy neuděla v tom svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.8.22 10:55

Presne kvuli tomu jsem ho poslala o dum dal a poridila plne automaticky Philips, z toho je lattecko jak z kavarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16971
9.8.22 11:12
@hrikri píše:
Koupili jsme kávovar de longhi. Káva je výborná, ale nedaří se mi napěnit mléko. Koupila jsem i speciální na cappucino a stejně se neudělá hustá pěna. Poradíte někdo? Dík

Já mám de longhi prima donnu a mléko pění hezky, dávám studené, to se napění lépe :-) :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
9.8.22 11:14

Měla jsem několik kávovarů s tryskou a nikdy se mi pěna nepovedla. Takže za mě jedině automatický kávovar, který dělá pěnu „sám“. Případně samostatný napěňovač mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
9.8.22 12:27

@hrikri mame taky tenhle kavovar a jde mi udelat pena krasne, ale ted mame nejaky mleko z albertu a z toho mi ta pena taky vubec nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
18.8.22 09:49

Pozor na mléko z Penny BONI… Máme automaticky napenovac a pěna se vůbec neudělala…u jiných mlik úplně krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.10.22 20:36

+Já pěnu šlehám tryskou a nikdo si nestěžoval. Na kafi ze supermarketu je to stejně jedno, ne :mrgreen: Manželka někdy dělá pěnu v napěňovači, je hustší ale ten stál pár korun. Kávovar dle mého soudu je lepší jednodušší než s dalším zásobníkem který se musí čistit.
Navíc ten napěňovač je extra kastrůlek a i ohřívá. Takže starší synek si v tom dělá napěněný kakao :mrgreen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí