Kávovar Delonghi, pěnič mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kávovar delonghi, pěnič mléka
Koupili jsme kávovar de longhi. Káva je výborná, ale nedaří se mi napěnit mléko. Koupila jsem i speciální na cappucino a stejně se neudělá hustá pěna. Poradíte někdo? Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proto jsme koupili s mléčným servisem, segra má taky jen s tou tryskou a musí dělat ručně a u nás říkala že tak to latte nikdy neuděla v tom svém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne kvuli tomu jsem ho poslala o dum dal a poridila plne automaticky Philips, z toho je lattecko jak z kavarny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrikri píše:
Koupili jsme kávovar de longhi. Káva je výborná, ale nedaří se mi napěnit mléko. Koupila jsem i speciální na cappucino a stejně se neudělá hustá pěna. Poradíte někdo? Dík
Já mám de longhi prima donnu a mléko pění hezky, dávám studené, to se napění lépe
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem několik kávovarů s tryskou a nikdy se mi pěna nepovedla. Takže za mě jedině automatický kávovar, který dělá pěnu „sám“. Případně samostatný napěňovač mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrikri mame taky tenhle kavovar a jde mi udelat pena krasne, ale ted mame nejaky mleko z albertu a z toho mi ta pena taky vubec nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor na mléko z Penny BONI… Máme automaticky napenovac a pěna se vůbec neudělala…u jiných mlik úplně krasna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
+Já pěnu šlehám tryskou a nikdo si nestěžoval. Na kafi ze supermarketu je to stejně jedno, ne
Manželka někdy dělá pěnu v napěňovači, je hustší ale ten stál pár korun. Kávovar dle mého soudu je lepší jednodušší než s dalším zásobníkem který se musí čistit.
Navíc ten napěňovač je extra kastrůlek a i ohřívá. Takže starší synek si v tom dělá napěněný kakao :mrgreen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit