Pračka na splátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
5.7.14 18:43

No prave me by to taky asi nebylo mile :) ja pro tu pracku pujdu zitra - v nedeli to asi overovat nebudou :D jedine, ze by to overili zpetne… diky za rady… jeste mozna hloupy dotaz… kdyz vyuzivam kontokorent… jsem v registru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 18:47

@Vickee ano staci, ze jako momentalne neni v praci, ze ma smenu tehdy a tehdy. Je z toho zrejme, ze tam ten clovek pracuje. Vetsinou se provolava po schuzce s klientem, tak tezko muze byt v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.7.14 18:48

@Jolynka Tak to se přiznám, že až takovou solidaritu jsem od takových firem nečekala, smekám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 18:49

@Vickee ale samozrejme chceme i videt pracovni smlouvu, ne ze si clovek vymysli delam tam a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 18:51

@Vickee aspon tak to je u Providentu, nemuzu mluvit za jine spolecnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.7.14 18:52

@Jolynka Jasně, to chápu, to je samozřejmost. Jen bych spíš čekala něco stylem „dobrý den, *** si u nás chce půjčit peníze, můžu si u vás ověřit informace?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 18:55

@Vickee jestli toto fakt nekdo dela, tak tam bych si nepujcila. Prece jen je to klient a kazdy se muze dostat do situaci, ze si potrebuje takto pujcit a jeho zamestnavateli po tom prece nic neni. Zbytecne by mohl mit kvuli tomu v praci problemy a pak by jeste nemohl splacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.7.14 18:59

@Jolynka S tím plně souhlasím a i když nemám žádné skvělé mínění o takových půjčkách, můj názor šel právě o 100% nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 19:00

Muzu jeste poprosit odpoved na mou otazku? kdyz cerpam kontokorent, jsem v registru? asi hloupy dotaz :D ale neda mi to, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 19:05

@amya tak to opravdu nevim, jestli i kontokorent, ale treba kreditka tam videt je, ono to, ze jsi v registru jeste nemusi znamenat nic spatneho, tam je skoro kazdy, ale zalezi co tam je, jestli jsi vedena jako dluznik, ktery neplati nebo normalne splacis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
5.7.14 19:16

@amya
Z čeho jsou ty neoficiální příjmy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 19:45

No proste u nas mame „bonusy“, ktere nejsou zanesene ve vyplate :) sice to neni idealni stav, ale lepsi, nez dratem do oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 20:00

@rigousek ono staci kdyz si vezmou rodne cislo a ty registry si proveri samy, nemuseji se na nic ptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 20:03

@rigousek to prave vse zjisti v tech registrech, jen nevim, jestli tam je i kontokorent

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14212
5.7.14 20:29

@rigousek tam je videt vse, prave kdyz dobre splacis, tak taky, zas je to plus, ze ti nekdo pujci, kdyz mas dobrou minulost, horsi je, kdyz tam mas zaznam jako neplatic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel