Pračka na splátky

62
5.7.14 18:21

pracka na splatky

Zdravim,

omlouvam se za anonymitu… dostala jsem se trosku do financni tisne :( prestehovala jsem se za praci do Prahy a cely ten „presun“ me sezral vsechny uspory + jsem vybrala kontokorent u Fia, do konce roku to chci dat do poradku a zase si vybudovat nejakou financni rezervu, s platem ktery jsem dostala v Praze by to nemel byt problem… nicmene co problem je, ze po nakupu potrebnych veci do domacnosti mi chybi lednice :D bez ktere se neobejdu…

takze prejdu k samotnemu dotazu… daji mi lednici na splatky lednici za 10k u Cetelemu? muj prijem je 16.000 (officialne) mam tesne po zkusebce a od pristiho mesice bych mela dostat pridano, jeste mam i neoficialni prijmy, ale ty nikde nejsou vedeny, takze pro banku jako by nebyli… nikde pujcky nemam, jsem bez dluhove minulosti… je mi 21 a bydlim v pronajmu… myslite, ze mi pujcku schvali i pres 20k kontokorent? budou o tom kontokorentu vubec vedet?

diky na odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
5.7.14 18:25

Pracka na splatky a chces kupovat lednici :mrgreen: jinak cetelem neni banka, ten ti myslim, ze i pujci, s bankou by to bylo horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.7.14 18:25

Anonym nejsi, nastav si to, jestli to lze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 18:26

Sry, dneska jsem zmatena :D takze ten vycerpany kontokorent nevadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
5.7.14 18:28

@amya nebankovky to tolik neresi, pujcuji i lidem se zapisem v registru dluzniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 18:30

Tak to by melo byt v pohode :D a kdyz overuji informace u zamestnavatele, nevite na co se ptaji? nekde jsem cetla, ze volaji jen nekdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
5.7.14 18:31

@amya ja kdyz overuju klienta u zamestnavatele, tak se na nic neptam, jen potrebuju zjistit, jestli dotycny tam skutecne pracuje, takze ho chci k telefonu a oni bud dotycneho vubec neznaji nebo reknou, ze momentalne neni k dispozici atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 18:35

Aha ty pracujes primo u nejake nebankovky? a v jakych pripadech overujete? u me bude trosku problem, protoze pracuju mimo budovu, ve ktere je nase ucetni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 18:35

Sry za duplicitu, takze zamestnavatel se vlastni ani nedozvi, ze jsem si pujcila u cetelemu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
5.7.14 18:38

@amya delam u Providentu, melo by se u nas overovat pokazde, ale nekdy to neni mozne, treba kdyz pujcka probiha vecer, ze neni komu se dovolat. Ono zalezi taky na tom, co klient predlozi za dokumenty, kdyz ma pracovni smlouvu a vyplatni pasky, kde neni zadna pochybnost, tak je to ok. Ovsem Cetelem netusim, jak to dela, protoze tam neprobiha osobni jednani, jen musi verit tomu, co clovek uda za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
5.7.14 18:40
@amya píše:
Sry za duplicitu, takze zamestnavatel se vlastni ani nedozvi, ze jsem si pujcila u cetelemu :)

U nas se snazime, aby zamestnavatel netusil, proc volame. Klientovi by to urcite nebylo prijemne ho napraskat, ze si pujcuje penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.7.14 18:42

@Jolynka A jako potvrzení stačí, když v práci řeknou že ten člověk nění k dispozici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
5.7.14 18:43

No prave me by to taky asi nebylo mile :) ja pro tu pracku pujdu zitra - v nedeli to asi overovat nebudou :D jedine, ze by to overili zpetne… diky za rady… jeste mozna hloupy dotaz… kdyz vyuzivam kontokorent… jsem v registru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
5.7.14 18:47

@Vickee ano staci, ze jako momentalne neni v praci, ze ma smenu tehdy a tehdy. Je z toho zrejme, ze tam ten clovek pracuje. Vetsinou se provolava po schuzce s klientem, tak tezko muze byt v praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
5.7.14 18:48

@Jolynka Tak to se přiznám, že až takovou solidaritu jsem od takových firem nečekala, smekám :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel