Pračka pro alergiky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kik
1801
19.9.11 21:15

Pračka pro alergiky

ahoj maminky,
porouchala se mi pračka a potřebuju vybrat nějakou novou, ale vůbec nemám o pračkách přehled. Můžete mi doporučit nějakou, která má volbu máchání navíc? Malá má atopický ekzém a doteďka jsem musela po dokončení praní ručně dát prát ještě jednou (teda jen máchání). Tak bych uvítala nějaké tlačítko na extra máchání :-) Jinak žádné další speciální požadavky nemám, hlučnost až tak neřeším, možná snad třídu A+ a výše.
děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30300
19.9.11 21:19

Mám pračku Electrolux a má máchání navíc, ale mě to coby alergikovi nestačí. Stejně musím pak dát ještě jedno máchání navíc a pak už je klid. Extra nemusím máchat pouze v případě, že peru v gelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.9.11 21:35

Já mám Whirpool a má speciální program pro alergiky, nikdy jsem nepoužila, bo to pere čtyři hodiny :nevim: tuším, že je to na 60st., takže asi také není použitelný na vše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
19.10.11 11:46

ahojky, jen mám takový dotaz, v čem je to takové specifické, že je to pro alergiky, co ten program s tím prádlem jako udělá?? mám alergii na roztoče a budu kupovat pračku se sušičkou (zvlášt) a netušila jsem, že takový program vůbec existuje, co to s tím prádlem udělá?? doufám, že nemám hloupý dotaz, ale nikdy jsem o tom neslyšela, děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek