Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj maminky,
porouchala se mi pračka a potřebuju vybrat nějakou novou, ale vůbec nemám o pračkách přehled. Můžete mi doporučit nějakou, která má volbu máchání navíc? Malá má atopický ekzém a doteďka jsem musela po dokončení praní ručně dát prát ještě jednou (teda jen máchání). Tak bych uvítala nějaké tlačítko na extra máchání
Jinak žádné další speciální požadavky nemám, hlučnost až tak neřeším, možná snad třídu A+ a výše.
děkuju ![]()
Mám pračku Electrolux a má máchání navíc, ale mě to coby alergikovi nestačí. Stejně musím pak dát ještě jedno máchání navíc a pak už je klid. Extra nemusím máchat pouze v případě, že peru v gelu.
Já mám Whirpool a má speciální program pro alergiky, nikdy jsem nepoužila, bo to pere čtyři hodiny
tuším, že je to na 60st., takže asi také není použitelný na vše ![]()
ahojky, jen mám takový dotaz, v čem je to takové specifické, že je to pro alergiky, co ten program s tím prádlem jako udělá?? mám alergii na roztoče a budu kupovat pračku se sušičkou (zvlášt) a netušila jsem, že takový program vůbec existuje, co to s tím prádlem udělá?? doufám, že nemám hloupý dotaz, ale nikdy jsem o tom neslyšela, děkuju za info