Pračka se sušičkou 2v1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
27.11.16 06:32

Nás být nemá prostor pro další objemný přístroj, Proto se poohlížíme po pračce se sušičkou, i když víme, že samostatně jsou lepší. Pračku se sušičkou chceme především proto, že by měla umět odstranit chlupy, vlasy, prach atp. Máme doma psa a kočku a dostat chlupy z oblečení je někdy nadlidský úkol. Máte také domácí mazlíčky a pračku se sušičkou? Opravdu tak dobře odchlupí oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
8.12.16 09:47

Prosím o radu, dostali jsme jako dárek kvůli nedostatku místa pračku se sušičkou ELektrolux. Zkouším prát i sušit, ale nevím, kde dělám chybu. Prádlo mám zmačkané, myslela jsem si, že budu mít ušetřenou práci s žehlením, ale řekla bych, že je to horší, než ve staré pračce. Zmačkané to je dost i když dávám malé otáčky, věci se špatné žehlí. Vysušení také není nejlepší, musím ještě dosušovat na topení. Chtěli jsme sušičku kvůli tomu, že v zimě nemáme kde sušit. Nevím, kde je chyba, prosím poraďte, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.5.17 21:08

Holky prosím vás kdo máte pračku se sušičkou 2v1, používáte aviváž, když perete bez sušení? Vím, že pokud se rovnou i suší, používat se mají místo toho ubrousky, ale jak je to v tomhle případě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.5.17 21:11

Ja pouzivam avivaz pokazdy at susim nebo ne… od toho tam mam ten chlivek kam se avivaz leje :D nejakymi ubrousky si zivot nekomplikuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
9.5.17 21:29

No on nám právě říkal prodavač, že by se aviváž při sušení používat neměla, že to pak něco ucpává a že to prádlo stejně moc nevoní. Ale nevím jak je to jen při samotném praní, když vlastně buben je jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.5.17 22:03

Avivaz je pro susicku to nejhorsi co muze byt. Rikal to i opravar pracek kdyz byl segre opravovat pracku se susickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
9.5.17 23:02

Tak to fakt nevim, mi mame pracku se susickou leta, uz se na ni ani nevyrabi soucastky, opravar tu byl uz nekolikrat a o avivazi nic nerikal, vetsinou je spis vyhorelej nejakej kontakt nez ze by bylo neco zaneseno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
14.2.21 10:51

Pracka Lg se susickou 2v1

Mate nekdo tuto pracku? Dekuji, zere hodne vody a elektriky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15917
14.2.21 11:04
@dasjana píše:
Mate nekdo tuto pracku? Dekuji, zere hodne vody a elektriky? :think:

Mám a nevím, neřeším. Voda ani elektřina nám nikdy nedošla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011
25.10.21 21:34

Ahoj, jdu si pro aktuální radu. Chtěla bych pračku se sušičkou 2v1. Na sušičku zvlášť nemáme místo. Má představa je, ze bych se zbavila komplet věšení prádla, je to reálné v nějakém normálním čase? Peru tak 2 pračky denně. Kamarádka to dělá tak, že suší 30 min, a pak to dá doschnout na sušák, ale tak to už to můžu dát na sušák hned, ne? Aby to bylo suché do skříně, tak to má program tak na 2,5 hodiny. Holky, jak to teda děláte? A co spotřeba energií? Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
25.10.21 21:40

@Micilin Mám 2v1 LG, praní a sušení cca 3 hodiny a můžu skládat do skříně. Za den to stihnu i 3× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
25.10.21 22:02

@Micilin taky mame 2v1 od LG a prani + suseni tak 3-4 hodiny, zalezi, co presne zrovna peres..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.10.21 22:04
@Micilin píše:
Ahoj, jdu si pro aktuální radu. Chtěla bych pračku se sušičkou 2v1. Na sušičku zvlášť nemáme místo. Má představa je, ze bych se zbavila komplet věšení prádla, je to reálné v nějakém normálním čase? Peru tak 2 pračky denně. Kamarádka to dělá tak, že suší 30 min, a pak to dá doschnout na sušák, ale tak to už to můžu dát na sušák hned, ne? Aby to bylo suché do skříně, tak to má program tak na 2,5 hodiny. Holky, jak to teda děláte? A co spotřeba energií? Děkuji moc za rady.

Mám tu menší LG, jako kapacitne přestává stačit, páč je nás jak malých psů..ale jinak je to super věc :think: já bych neměnila.. spotřebu neřeším, mám tedy á+, ale hlavní je ten ušetřený čas a žehlení :think: jinak praní a sušení cca 4 h, ted chlap čistil filtr, za 15 minut mám hotový dvouhodinovy program, tak uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
25.10.21 22:13
@martina.se píše:
Mám tu menší LG, jako kapacitne přestává stačit, páč je nás jak malých psů..ale jinak je to super věc :think: já bych neměnila.. spotřebu neřeším, mám tedy á+, ale hlavní je ten ušetřený čas a žehlení :think: jinak praní a sušení cca 4 h, ted chlap čistil filtr, za 15 minut mám hotový dvouhodinovy program, tak uvidíme :think:

A na kolik máte kilo a kolik vás je, jestli se smím zeptat? :) Taky uvažuji LG pračkoušičku, budeme 4 za chvíli, manžel tvrdí, že 8kg bude bohatě stačit, já trochu koketuji s 10, ona si to stejně naváží, kolik má přesně v bubnu, ne?

• Citovat
  • Upravit
1439
25.10.21 22:18
@Kolicek95 píše:
A na kolik máte kilo a kolik vás je, jestli se smím zeptat? :) Taky uvažuji LG pračkoušičku, budeme 4 za chvíli, manžel tvrdí, že 8kg bude bohatě stačit, já trochu koketuji s 10, ona si to stejně naváží, kolik má přesně v bubnu, ne?

My jsme dva dospělí a dve male deti ma mame tu na 10. A je tak akorat… Jsou tam i programy, ktere perou podle vahy, takze v tom muzes prat klidně jedno tricko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí