Pračka se sušičkou 2v1

3833
12.6.13 19:42

Pračka se sušičkou 2v1

Ahoj všem,. Vím, že podobných témat je tu už několik, ale žádné tak jak potřebuji.
Chceme si kupovat pračku se sušičkou. 2v1. Prosím O Vaše zkušenosti, kdo máte už doma. Prosím o značku a nějaké hodnocení.
Hlavně mi nepište, ať neblbnu, že to je na prd jak je to 2v1. Já jí samostatně nemám kam dát! Ani na sebe! Zatím mám vybrané 2. Pračku potřebujeme aspoň na 8kg. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
12.6.13 19:47
@Pesee23 píše:
Hlavně mi nepište, ať neblbnu, že to je na prd jak je to 2v1.

Přesně tohle jsem chtěla napsat, takže vlastně nemám k věci co říct. Akorát teda, že bez sušičky už si život nedokážu představit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.13 19:49

Ahoj, no ja ti nevim. Ja mam pracku a susicku v jednom ze stejnejo duvodu, ale dnes toho lituji. Susicku malo kdy pouzivam. Strasne dlouho se to susi a ma to takovou jinou vuni. Mam Hotpoint.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
12.6.13 19:52

@Pesee23 ahoj, já mám pračku se sušičkou už 5let a jsem spokojená. Ani jsem neuvažovala nad tím koupit každou zvlášť i z důvodu místa. Já v tom suším především když je venku nehezké počasí. Když je sluníčko tak vyhodím prádlo ven. Ale v zimě je to pro mě nenahraditelný pomocník.

• Citovat
  • Upravit
497
12.6.13 19:56

Já tu hotpoint mám a jsem spokojená. Sice jsme už jednou opravovali, ale i když jsme kupovali přes internet, tak servis bezvadný. Nepoužívám dlouhé cykly na úplné sušení, ale takový šetřící. Prádlo pak není úplně suché, tak ho pověsím a večer složím a mám hotovo. Nežehlím téměř nic. S dvojčaty ideální. Za mě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.6.13 20:05

Mam fagor, plneni ma zhora, jsem spokojena, susicka 2v1 ale neni tak dobra jak kdyz mas samostatnou, pouzivam to obcas, hlavne v zime, akorat kdyz doperu musim pulku pradla vyndat, nevysusi to vse co se pralo, ma to kapacitu suseni asi polovicni jako na prani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.6.13 20:15

Používala jsem 2v1 téměř dva roky a nedám na to dopustit. Používala jsem to hojně a byla nadmíru spokojená. Značka byla tuším Samsung, ale bylo to v zahraničí a ten model u nás v ČR není. Teď si chceme 2v1 pořídit i tady a zatím máme vybranou tuto : http://www.electrolux.cz/…D/EWW1697MDW
Tak snad budeme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
12.6.13 20:30

A můžete mi holky vysvětlit, jak je to se spotřebou vody?? proč to má na praní třeba plácnu 60 litrů, ale na praní i sušení třeba 112 litrů? Copak SAMOSTATNÁ sušička potřebuje přívod na vodu??
Asi jsem za debila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13435
12.6.13 20:39
@Pesee23 píše:
A můžete mi holky vysvětlit, jak je to se spotřebou vody?? proč to má na praní třeba plácnu 60 litrů, ale na praní i sušení třeba 112 litrů? Copak SAMOSTATNÁ sušička potřebuje přívod na vodu??
Asi jsem za debila :-D

Protože 2 v 1 používá vodu ke chlazení, proto tolik vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
12.6.13 20:41

Mám taky pračku se sušičkou a když je hnusně a prádla je hodně je to skvělá věc, musí se teda sušít ne narvaná pračka, ale míň prádla, nebo když ty všci potřebuji zase oblékat vysušímm, suším teda málo, ale je fajn, že se to dá když je potřeba, trochu to prádlo pak divně voní, ale žádná tragédie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
13.6.13 03:50

Mela jsem 2v1 Whirlpool do roku 2011. Suseni jsem pouzivala malo kvuli tomu velkemu mnozstvi vody, kterou pouziva na chlazeni a spotrebe energie. Taky kvuli tomu, ze tam celou pracku neususis, musis, to tam dat po pulkach a stejne tu susi treba 2 hodiny. Jednou byla reklamovana v zarucni dobe, prijeli odvezli a privezli jinou. Prijde mi to dobre na suseni treba kosile co si chces vzit na sebe nebo na dosuseni vlhkeho pradla, ale na takove to denni suseni si myslim ty 2v1 nejsou moc vhodne. A pokud ji chces do mensiho bytu tak bych taky zvazila hlucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra ukecana baba
11.7.13 10:35
@tina1979 píše:
Mela jsem 2v1 Whirlpool do roku 2011. Suseni jsem pouzivala malo kvuli tomu velkemu mnozstvi vody, kterou pouziva na chlazeni a spotrebe energie. Taky kvuli tomu, ze tam celou pracku neususis, musis, to tam dat po pulkach a stejne tu susi treba 2 hodiny. Jednou byla reklamovana v zarucni dobe, prijeli odvezli a privezli jinou. Prijde mi to dobre na suseni treba kosile co si chces vzit na sebe nebo na dosuseni vlhkeho pradla, ale na takove to denni suseni si myslim ty 2v1 nejsou moc vhodne. A pokud ji chces do mensiho bytu tak bych taky zvazila hlucnost.

uz jsem tady jednou psala ze ty susicky s prackou neberou zadnou vodu na chlazeni tak jste blby nebo co susit muzete klidne celou pracku ja teda jo a susi 1,5 hodiny.

• Citovat
  • Upravit
2767
11.7.13 12:25
@petra ukecana baba píše:
uz jsem tady jednou psala ze ty susicky s prackou neberou zadnou vodu na chlazeni tak jste blby nebo co susit muzete klidne celou pracku ja teda jo a susi 1,5 hodiny.

Whirlpool AWZ 7141
Důležité informace:

Náplň: 7 kg praní / 4 kg sušení
Maximální otáčky: 1400
Energetická třída: A
Spotřeba vody při praní / praní a sušení: 43 / 90 l
Spotřeba el. energie při praní / praní a sušení: 1,08 / 4,33 kWh/1 cyklus
Třída učinnosti praní: A

Pokud máš 2v1 kam můžeš dát celou pračku a nepoužívá vodu při sušení tak si jí važ. Já měla model podobný tomu co uvádím, celou pračku neusušila a používala vodu i při sušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
28.10.14 23:09

Oživuji a pokládám vlastně stejný dotaz - chci sušičku, samostatnou mít nemůžu, nemám ji kam dát (ani na pračku nelze). Prosím o zkušenosti, poznatky, doporučení i varování… a opravdu jen pro kombo. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
28.10.14 23:19

Kdyz jsem kupovala pracku tak jsem premyslela nad kombinaci pracky a susicky a kamarad, ktery dela pro jednu znacku rika, ze je rozhodne lepsi kupovat jen pracku. jestli tu susicku fakt moc nutne nepotrebujes, tak pry samostatna pracka vydrzi mnohem dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí