Pračka se sušičkou 2v1
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ahep píše:
Jsem se chtela zeptat - jeliköz mame strasne moc linajiciho kratkosrsteho psa:
- odstrani se pri suseni v pracce 2v1 take tyto zabodavaci chlupy, hl. Z ponozek?
- pracka 2v1,nejlepe tedy asi LG - pripojuje se jak klasicka pracka nebo je treba spesl jeste udelat nejaky odvod, privod kvuli suseni?
- extra susicky maji jakousi prihradku, ktera se po suseni vyjme a vybere se z ni prach, zmolky…, je neco takoveho u pristroje 2v1 nebo cisteni probiha jen oddelanim a vycistenim filtru vpravo dole? A je tedy trebas pravidelne cistit to „cosik“?
Chlupy to bere skvěle, máme kočku a jako dobrý, stejně tak i papírové kapesníky
jinak žádný extra odvod ne na i třeba, zapojení jako u klasické pračky. Co se týče filtru, jsou 2, jeden zepředu dole, skvěle přístupný. druhy je ale opruz, je uvnitř zezadu. Muž teď čistil a nadával jak špaček.
ale na druhou stranu, čistil ten filtr teď po 2 letech a dá se na to zavolat i servisní technik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se a to si ta pracka „rekne“ o to vycisteni filtru vzadu nebo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Layana píše:
Jen si srovnejte spotřebu vody na 1 cyklus klasické pračky a této pračky se susickou… Je to obří rozdíl…
A pokud v teto pracce 2v1 jen perete, tak uz je spotreba asi v cajku, ze? Chystam se susit jen veci, co budou fakt hodne zachlupeny, napr. Ponozky nebo dom. oblec. pro 2 osoby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep píše:
@martina.se a to si ta pracka „rekne“ o to vycisteni filtru vzadu nebo?
Ne.. začne hůř sušit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chápu, že je to skrz místo blbý, ale nad kombinací bych se hodně zamyslela. Nemám v okolí nikoho, kdo by s kombinací byl spokojen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám spotřebič 2v1 a spokojená jsem. Ale funkci sušení používám minimálně. Vlastně jen při ošklivém počasí třeba jako je třeba dnes, doma sušák nechci, běžně suším venku. (beru to jako ekologické a levnější řešení) Na chlupy a žmolky to tedy moc nepomáhá, přijde mi, že to zůstane v gumě u dveří pračky, hadříkem to pak otírám.
Taky raději před sušením prádlo protřepu a vracím do pračky sušit.
Za mě na občasné sušení je to super. Na pravidelné využívání bych pořídila dva spotřebiče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ahep no právě na praní je velká spotřeba vody, jelikož má kvůli sušení neúměrně velký buben. Alespoň co vím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
koupila jsem si pračku se sušičkou Candy. Myslím že je ok.. ale chybička se vloudila.
Po vysušení bílého prádla mám na bodýčku pro mého syna, světle hnědé fleky. Přijde mi to jako by to vlákno bylo nahnědlé, a vůbec nevím proč. Bílé peru a suším s bílým. Nemá se tam jak něco dostat. Sušit se může pouze 4kg. Je tedy možné, že pokud neodhadnu gramáž, tak mi to prádlo začne sušička trochu pálit?
Pochybuji, ale jinak si to nedokážu vysvětlit.
díky za odpověd předem
M. š.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit