Pračka se sušičkou 2v1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26256
28.10.14 23:21

@my_nickname

jenže já ji potřebuju, proto jsem to tady oživovala ;) jsem si vědoma rozměrů bytu a velikostí přístrojů, promyšleno mám dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
28.10.14 23:22

Ahoj. Mam Bosh 2v 1. Take kvuli mistu dohromady. Kdyz je teplo susim na balkone. Splnila ma ocekavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
28.10.14 23:25

@neumisa jasne,promin. jen jsem chtela napsat, co mi radil kamarad :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
28.10.14 23:56

Taky máme bosh 2v1 - máme 2,5 roku, v létě se ulomilo madlo na dvířkách (nejnamáhanější část dvěří drží akorát za kousek plastu a ten se ulomil). ale jinak je v pohodě, jsem spokojená. zpočátku jsem sušila jen v ní, teď ale s dvěma dětmi je prádla už celkem hodně, praní a sušení trvá min. 4 hodiny, aby bylo prádlo opravdu suché, tak většinou musím přidat ještě půl hodiny k tomu základnímu cyklu), tak když to jde (můžeme větrat), tak rozložím sušák v obýváku. a i jinak je potřeba počítat s tím, že ne všechno prádlo se dá sušit - na prádlo z jedné pračky, které se nedá sušit, mi ale stačí sušák, který mám přimontovaný na dveřích v technické místnostnůstce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
29.10.14 00:00

@Kauree

díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.10.14 06:34

@neumisa ahoj, take jsem byla donucena kuli prostorum kupovat kombo. Rozhodla jsem se pro http://www.kasa.cz/…-wvh28421eu/ a jsem spokojena. necekala jsem od toho zadny zazrak, ale jaks taks to funguje. omezeni mas v suseni pradla - max. 4kg, tudiz treba lozni pradlo neprichazi v uvahu, ale to myslim bude podobne u vsech tech kombinaci. no ono bys ususila ale musela by jsi po castech a to by myslim bylo dost drahe :think: vyhoda je ze se to jen pripoji jak stavajici pracka a peres a susich. pozor - nejake typy maji jakysi takyi jeste druhy vyvod a musi se provadet dodatecna instalace pro tento pazmek (presne nevim co to je). celkem neprakticky je ten dotykovy panel, mame stroj v kuchyni a nase malicka (16m) ma na to tendenci obcas sahat, a mne se obcas stane ze se toho take pri procesu dotknu a prani se pauzne. ale vyda to zas signal, ze se neco deje, tudiz si toho hned vsimnes. pracka i susicka maji instalovany program na prevazeni a cas prani a suseni je pracky schopna si sama upravit. nekdy se stane ze si to poblbne a pradlo se nedosusi. s vyrobkem jsem spokojena a splnuje me ocekavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.10.14 06:38

Mam ariston hotpoint. Uz bych si ji znovu nekoupila :-( pradlo je po vyprani dost zmackane a po ususeni casto jeste vice. Kdybych prala a susila celou pracku, tak je to klidne na 6hodin. Vyuzivam to jen na rycvloprogram, kdyz potrebuji akutne neco na sebe, na ponozky a rucniky. Tesim se, az ji po prestehovani zahodim a koupim kazdy kus zvlast. Jiz jsme tu meli 2× servisaka, a to ji mame 2roky. No jak pisu, 2v1 nikdy vice, ale kdyz uz si to nekdo chce poridit, tak na tom urcite nesetrit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85416
29.10.14 06:48

@neumisa my ji meli, je to uz davno a moc spokojeni jsme nebyli. Uz bych si ji kupovala jen zvlast. Ke konci se i dost kazila a tekla do ni pri suseni voda, proste se v pulce zmenil program. Ale je to uz 10 let zpatky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85416
29.10.14 06:51

A pradlo se z ni muselo zehlit, tady kazdy pise, jak se susickou nezehli, s tou nasi to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
29.10.14 07:37

Mela jsem taky před 4lety jako @LucieSy ariston hotpoint a už nikdy více.
Des s hrůza. Prádlo zmackany jak vytažený ne jedny ale stádu krav z huby :cert: sušit se dá jen pulka vypraneho prádla jinak to je vlhké. dotoho mela příšernou spotřebu takže z mne ne.byt taky nemám velky ale uspořádala jsem to tak a koupila minuly týden samostatnou sušičku a to je sakra rozdíl :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
29.10.14 07:47

Ahoj my máme AEG a jsem spokojena. Velké věci susim na sušáku a zbytek v sušičce. Mám tam jen 3programy na sušení a potom jen, ze si nastavim čas sušení a to používám nejvíc. Pokud tam mam hodne prádla je to po sušení zmačkané pokud je tam toho míň tak je to prádlo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5108
29.10.14 08:25

Jæ mám už druhou indesit, ta první vydržela skoro 10 roků, vypere 7 kg a sušička 5kg a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.10.14 12:33

@neumisa Mam 2v1 Candy a jsem moc spokojena. Vypere max. 6kg pradla, vysusi max 4kg. Pri prani pradlo zvazi a umerne tomu zkrati cyklus. Povleceni a prosteradlo na manzelsou postel vysusi na jeden zatah. Nic nesmrdi, ani neni znicene. Kdyz ji nepreplnim, nemusim vubec zehlit a jeste teple skladam rovnou do skrine. Vubec nechapu, proc na 2v1 ctu casto tolik stiznosti. Faktem ale je (tato diskuse je celkem vyjimka), ze vetsinou to nejvic hani ti, kteri to maji oddelene, s tim „ze slyseli“ ze to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
29.11.14 10:17

@open mind ahoj, můžu se prosím zeptat na konkrétní typ pračky a sušičky 2v1??? Děkuji
Abych ji omrkla, také zvažujeme koupi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
29.11.14 13:03
@petulkare píše:
@open mind ahoj, můžu se prosím zeptat na konkrétní typ pračky a sušičky 2v1??? Děkuji
Abych ji omrkla, také zvažujeme koupi. :)

Je to Candy GO W 496 D - ale máme ji už rok a půl, tak nevím jestli se ještě přesně tento typ vyrábí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí