Pracovní oděv - vrácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
7.5.19 20:42

Vraceni pracovniho obleceni pamatuju jeste ze statniho zdravotnictvi. Ted nam zamestnavatel zaplati nove kazde 3 roky a pokud da do roka nekdo vypoved tak pomernou cast penez vraci a obleceni si nechava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.5.19 21:24

Stála asi 3× tolik… Účtenku mám já, na ekonomickém si ji okopírovali, část mi proplatili v rámci firemního čerpání výhod, ve smlouvě není o ničem takovém řeč, interní směrnici bych si musela jít vyžádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
8.5.19 09:33
@Iveta 23 píše:
Stála asi 3× tolik… Účtenku mám já, na ekonomickém si ji okopírovali, část mi proplatili v rámci firemního čerpání výhod, ve smlouvě není o ničem takovém řeč, interní směrnici bych si musela jít vyžádat…

Tak to bych taky řekla, že mají smůlu, když o tom nikde nic není psané. Na tvém místě bych tvé vedoucí poslala slušný mail, že jsi na bundu platila xx ze svého a ať ti písemně předloží, kde jsi souhlasila s vrácením v případě výpovědi, že si nevzpomínas, že bys tento dokument kdy viděla. Podle mě to prostě zkouší.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
8.5.19 09:34
@Ijen píše:
Vraceni pracovniho obleceni pamatuju jeste ze statniho zdravotnictvi. Ted nam zamestnavatel zaplati nove kazde 3 roky a pokud da do roka nekdo vypoved tak pomernou cast penez vraci a obleceni si nechava.

Aby to zakladatelce nějak pomohlo, kde jste tohle měli napsané? U zakladatelky je problém, že narozdíl od tebe a dalších s tím vůbec nebyla srozuměna

• Citovat
  • Upravit
6445
8.5.19 13:26

@Lalelale ve smernicich na intranetu mame mj. vsechna pravidla tykajici se cerpani vsech benefitu. A konkretne u pracovniho obleceni a bot podepisujeme predavaci protokol, kde je rozepsano po jake dobe se v pripade odchodu vraci jaka cast porizovaci ceny. Teda presneji z castky, kterou zamestnavatel prispel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.9.19 10:18

@Iveta 23 ty si pracovala na Charitě 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 14:30

Nechci zakládat novou diskuzi, tak se vtírnu sem.

Před pár lety jsem nastoupila so soukromé lékárny. Oblečení jsem dostala po paní, která odešla. Nechtěla jsem dělat zle a tak jsem si to použité oblečení vzala. Boty jsem si koupila nové, ty mi proplatila šéfová.
Teď už mám kalhoty samou záplatu :oops: a tak jsem se zeptala, zda bych si mohla koupit nové (bílé košile jsem si přinesla z domova, co jsem našla po chlapovi :oops: ). Bylo mi řečeno, že koupit si je mohu, ale že mi je nikdo neproplatí… :pocitac:.
Vždyť je to pracovní oděv a na ten mám nárok (jsem si myslela).
Tak mám nebo nemám nárok na proplacení, když je to soukromá firma?
Prosím anonym nebo mi šéfová sežere :zed:

• Citovat
  • Upravit
197
26.6.22 19:01

Zdravím, jsem učitelka v MŠ a z pozice odcházím z důvodu těhotenství, končí mi pracovní smlouva. Nicméně jsem byla informována, že mám zaměstnavateli vrátit obyčejné tričko a kraťasy, které jsme dostali v práci na začátku roku. Přijde mi to zvláštní, už ani nevím, které kraťasy to byly. Proste obyčejné kusy oblečení bez jakéhokoliv potisku, apod. :mrgreen: K čemu jim to jako bude? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32092
26.6.22 19:38

@Janinka290401 No asi to mají ve stavu, že to tam je…takže když odcházíš, musíš to zřejmě vrátit…platila to školka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat